|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Virusić- mame mu ga -.-
Dobih ga u e-mail poruci ![]() ![]() Ime dotičnoga je W32.Netsky.P@mm!enc Kako ga se riješiti- Norton je malčice nesposoban ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Uvelike zahvaljujem druže Costa ![]() Edit: ipak sam se malo prerano poveselio- kaže da ga nemam na računalu :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ja svako malo primam taj virus i još neke kao worm_swen itd..itd. ali dobri t-com me obaviještava i sprečava primanje poruke s virusom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Na koji nacin znas da ga imas. Gdje ti ga prikaze u logu? Mozda ti je Norton samo dojavio pokusaj instalacije virusa koji je zatim i sprijecio? Jel ti svi oni programi kazu da ga nemas? Ovdje imas objasnjeno sto on radi (klikni na description): http://www.sophos.com/virusinfo/anal...32netskyp.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Isklučio sam nortona da primim e-mail poruke i sad svaku (uključen je norton) poruku koju želim izbrisati ne mogu jer odmah norton kaže da imam taj virus, ne može ga izbrisati i uskraćen je pristup tome fileu. Svar je u tome što to sad javi kod SVAKE poruke. I sophos i ovaj od nortona removal mi kažu da ga nema :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Ajd posalji HijackThisov log. Jel ti to javlja samo za mail? Koji prog koristis? Jesi probao iskljuciti nortonovu zastitu pa onda pobrisati mailove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Problem solved ![]() Glupi norton je popustio na kraju. Prvo ga isključim pa pobrišem mejlove i tek onda skuži da bi mogao pobrisati viruse ![]() Ali glavno da ih nema više ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|