![]() |
Virusić- mame mu ga -.-
Dobih ga u e-mail poruci :fuming: :fuming:
Ime dotičnoga je W32.Netsky.P@mm!enc Kako ga se riješiti- Norton je malčice nesposoban :rambo: |
|
Uvelike zahvaljujem druže Costa :smoke:
Edit: ipak sam se malo prerano poveselio- kaže da ga nemam na računalu :mad: |
ja svako malo primam taj virus i još neke kao worm_swen itd..itd. ali dobri t-com me obaviještava i sprečava primanje poruke s virusom...:D
|
Citiraj:
|
Na koji nacin znas da ga imas. Gdje ti ga prikaze u logu?
Mozda ti je Norton samo dojavio pokusaj instalacije virusa koji je zatim i sprijecio? Jel ti svi oni programi kazu da ga nemas? Ovdje imas objasnjeno sto on radi (klikni na description): http://www.sophos.com/virusinfo/anal...32netskyp.html |
Isklučio sam nortona da primim e-mail poruke i sad svaku (uključen je norton) poruku koju želim izbrisati ne mogu jer odmah norton kaže da imam taj virus, ne može ga izbrisati i uskraćen je pristup tome fileu. Svar je u tome što to sad javi kod SVAKE poruke.
I sophos i ovaj od nortona removal mi kažu da ga nema :mad: |
Ajd posalji HijackThisov log.
Jel ti to javlja samo za mail? Koji prog koristis? Jesi probao iskljuciti nortonovu zastitu pa onda pobrisati mailove? |
Problem solved :D
Glupi norton je popustio na kraju. Prvo ga isključim pa pobrišem mejlove i tek onda skuži da bi mogao pobrisati viruse :rambo: Ali glavno da ih nema više :D Pozdrav |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:59. |