|
![]() |
#34291 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
eXtra je Mošća, aferim momci ![]() Trebam preporuku za bodyarmor, znači ono tipa šta izbjegavat po pitanju: žulja, tvrdo, ne rastezljivo...loši čičci...obavezno mora da ima kornjaču... ja sam 185 cm i 88-92 kg pa i po pitanju veličine savjet, iako znam da moram probat obavezno prija kupnje, fala raja vozdra balkaneze ![]()
![]() |
#34293 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#34294 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Najbolji video koji sam u životu pogledao, najbolji. http://www.pinkbike.com/video/321511/ Kakvih crash saveova ima to je čudo, ovaj oko 2.25 sa trekom mi je možda i najbolji. A ova zadnja scena sa pedaliranjem u zraku i manualom je neopisiva.
![]() |
#34296 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Meni je ovaj jedan od boljih http://www.pinkbike.com/video/293418 A i općenito sve od Damage Inc-a, ludi Skandinavci, zatim Dudes of Hazzard - pogledajte kako Joe Barnes dere na Orange-u i na Canyonu. Ovi strogo DH filmeki su mi meh kad to ne vozim, kaj mi znači kaj ovaj whipa preko skoka od 35 metara.
![]() |
#34297 |
muimerP
|
Hej! Koji je najbolji polovni upgrade za hid. kočnice?Hayes nine?Formula...? Dvije godine odkako mi se bajk "raspao", sad treba to dić na stepenicu više ![]()
![]() |
#34299 |
muimerP
|
Toga nema baš koliko vidim(drop...njušk...)? Gledam neke hayes nine za do 500 kn?
![]() |
#34300 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
toliko kostaju nove deore, a ne stare hayes nine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34301 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ak se mozrs rastegnut za 250kn vise upikni si te deore kocnice. http://www.kolesarska-trgovina.si/za...96-p-1469.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#34302 |
SCSI Freak, deda :P
|
kolega vga killer ima dva ili tri meseca rabljenu hidrauliku, ja mislim da je 4xx serija... dosle su na cubeu analog...
![]() |
#34303 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34304 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
395 je model...rice nek kaze stanje posot ih je skidao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34305 |
|
kocnice su dakle ipak 395, za vikend sam montirao 596 i nisam osjetio neke razlike u radu, ima na rucici isti sistem odzracivanja i slican rezervoar... puno toga mi je proslo ove dane kroz ruke dok je ekipa koristila zadnje povrate poreza ![]() gotovo su bez tragova koristenja pakne spaljene taman da grizu punom snagom, daklem set & forget... kocnice i ostatak killerovih dijelova je jos uvek kod mene u radioni... ![]() tko treba montazu ili kaj nek se javi ![]()
![]() |
#34306 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
po pitanju veličine nemoj nikakve savjete slušat nego probaj armor i kupuj onaj koji je udoban, tj koji stoji dobro na tebi, ne smije se nikaj klimati itd... ja imam 661 pressure suit i udoban je i odličan, kad vozim niti ne znam da ga imam... i slobodnije se vozim s njim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34309 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#34310 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
596 su otišle 7 sekundi nakon što sam post stavio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34311 |
|
e pa moj lovro i ja sam ostal ugodno iznenadjen, te 395 imaju iste calipere kao i 596 i kao stari XT/LX razlika je sitna u master caliperu (nesto manji promjer, s time i manja snaga) i finoci rada, ostalo je sve identicno, ove 395 imaju ovaj novi tip lajtunga koje stari XT nisu imali i tu se dosta dobije... i tocno to kaj velis, uparit s vecim rotorima i imas za nezahtjevnog korisnika odlicne kocnice...
![]() |
#34312 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Lidl akcija je ludilo ![]() Uzea stalak, gaće, ruksak, bidon, rukavice i čarape. Još bi moga nabaviti one podmajice, kažu da su dobre.
![]() |
#34313 |
Guest
|
sutra trebam kupiti vanjsku i unutarnju gumu za jedan stariji bic, e sada dali trebam na kaj obratit pozornost ili je dovoljno to kupiti i poslije to zamjeniti.. podatke od gume imam. kod zamjene vanjske i unutarnje gume dali trebam kaj još osim guma ? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#34314 |
Treba kaj skurit??
|
Ove 395 fakat dobro koce, samo kaj imam prek 90 kila i namjeru spustanja sa sljemena pa idem na jace. Ak ih se ne misli silovat nema problema sa ovim kocnicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34315 |
|
![]() |
#34316 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34317 |
Treba kaj skurit??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34318 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Očito su me SLXice razmazile, ali izjava da 395 dobro koči je nebulozna. Da su loše kočnice nisu sigurno, ali bome nisu jake i pregrijem ih u taj čas. Kolega je imao sličan problem, a daleko je lakši od mene.
![]() |
#34319 |
Treba kaj skurit??
|
Kao sto rekoh, nisu za silovanja i uzastopna jaka kocenja. Al za normalnu upotrebu sasvim dovoljno. Kazem razliku kad probam sad bolje za koji dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#34320 | |
|
Citiraj:
jos jednom ponavljam, 395 sekundarni cilindar ili ti brake caliper je gotovo identican slx 665, deore 596, xt765, razlike su nacinu fiksiranja pakni, nacinu odzracivanja i sitno u koristenim materijalima... razlike su u master cilindru, tj gore na rucici i crevima, stare kocnice imaju creva tankih i mekanih stjenki i tu se vec dosta gubi... SLX 666, 675, xt 785 iid, ove nove generacije su druga prica... steta sto nemam slike, ali imao sam decka kojem sam stavio 785 rucice na 755 calipere sa jag hyflow te 203mm rotorima, ukratko bolesno, vjerojatno vrlo blizu novom dualdia saintu...
![]() |
![]() |
|
|