|
![]() |
#421 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
![]() |
#423 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Odlican rasplet za sezonu mada ferrari mora nesto strasno napraviti da alonsu pruze priliku, sve su losiji iz utrke u utrku posebno u kvalif. Nadao sam se da cemo cuti nove raikonove razgovore s pitom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam odvalio na ovo sto sam jutros procitao... Webber je u razgovoru s Alonsom i Rosbergom prije podija rekao da je dobro sto je usao SC s obzirom na to gdje je Michael parkirao bolid lol ![]() To naravno nisam cuo jer je zvuk jucer na SPTV bio koma. Ne znam kakav je inace jer.ugl. gledam na BBC-u ili Skyu...
![]() |
#425 | |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() Stalno su imali neku jeku u studiju, cinilo mi se kao da neki osnovnoskolac radi zvuk. Ne znam je li to do njihovog novog studija, ali ovo se mora popravit...
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Trebaju dati svima novi set guma za utrku a ne da gledamo najuzbudljiviji dio kvalif gdje se pola vozaca ne pokusava boriti nego cuva gume. Tuzno mi je gledati kako ferrari odustaje od bitke i pokusava nesto strategijom napraviti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
#define yes no;
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Mislim, kada Bernie kontrolira postavke bolida i postavlja ograničenja, ajde, još još, ali kada proizvođač guma počne govoriti da se guma nesmije koristiti kao što su se do sada koristile. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
A gledaj, ako Pirelli kaze da se tako ne smije koristit, onda ne smije... Nisu dali prozor, dali su minimum granicu, a svi znamo da timovi vole sve gurati do granica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nevjerojatno kriminalna slika. Moram pogađati koje znamenke pišu na vremenima među vozačima. Slika je vjerojatno predviđena za 14" monitor, a ne za 42" TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Šta je to ljudi, ja gledam na sptv na pana gt50 plasmi i slika je skroz ok. Nemogu ništ zamjerit. A i zvuk je dobar. EDIT: strava u ulici RB. Valjda nije poginuo onaj čovjek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
F1 sezona 2013
Citiraj:
od 10-15 kg..direkt u glavu,nenadano...nadam se da je samo pao u nesvjest! ruzno posve.. edit:hamilton ce pocet plakat....isusa ti...jado! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
gledam i samo najedanput doleti neka guma nisan ni skuzio odakle je stigla :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Bilo je očito da će bolid krenuti u rikverc. Pa išao je u rikverc dok je vozač izlazio van. Kakav nevjerojatan propust popratnog osoblja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Haaahahaa. Šta je SC dobio ovog suvozača koji mu govori kako i kojom brzinom može obići. t u zavoj. Haahaahaha Čudo jedno da Vettel ima bolid brz po ravnom. Čini mi se da ga neće uspijet nitko obići. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 07.07.2013. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Utrak dosadna. RB i Vettel mogu polako privodit prvenstvo kraju. Mercedes je totalno podbacio.. Koja blamaža s ovim SC. Koji drek je trebao SC kad je bolid več bio prilično izvan staze.. Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 07.07.2013. u 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Dok se čeka Rush malo zanimacije. ![]() James Hunt: Clash Of The Titans - Lauda Vs Hunt Barry Sheene & James Hunt - When playboys ruled the world I sutra poslije Top Gear-a novi dokumentarac "Hunt vs Lauda: F1's Greatest Racing Rivals" 2014 Rules: First Look |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|