|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ponovit ću ono ko i što kažem na kraju svake tekme : Olić Srna Strinić Perišić Kalinić jednostavno nemaju šta tražiti u ovoj reprezentaciji više, neki su svoje dali i hvala im, neki nikad ništa nisu napravili. Sammir jučer loš, no ima potencijala odigrat kak spada što je dosad i pokazao, obrana kvalitetna ( šifo i šimunić ), bekovi nepostojeći ( srna i strinić ), vezni red nikakav ( jebeš desetku koja mora igrat defanzivno ala kovačić ) raketa tako tako, slabo se kretao, sammir na trenutke katastrofalan, na trenutke dobar, olić i dalje neznam zašto igra, jer od krumpira se ne živi, mandukić nam je dosta što se presinga tiče, a kvalitetom je nebesima iznad ole. promjeniti 4-5 igrača i onda idemo igrati nogomet, ovo je jučer od početka kad su pokazali sastav bilo osuđeno na propast, a boga mi tako smo i izgledali ![]()
#452 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
#453 | |
Premium
|
Citiraj:
Stimac je jucer imao jednu ozbiljnu gresku, Perisic nije smio igrat, umjesto njega Kovacic, a zadnji vezni Vukojevic. Ne tvrdim da bi pobijedili, ali...
![]() |
#454 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Pa to sam i ja rekao, Perišić nije smio igrati i to je to, jer je napravio jednu veliku nulu a svi pljuju samo po Sammiru, naravno neopravdano. @robert7 U većem dijelu se slažem s popisom otpalih, ali mislim da Srna kao vođa ima potencijala, pogotovo kad bi ga se probalo gurnuti na mjesto gdje je Perišić kao igrao, da proba probiti i pogoditi Manđu. Ne znam po kojoj osnovi Kale dolazi više u reprezentaciju, čovjek je u HNL-u doživio vrhunac i gotov je. Oliću svaka čast za sve ali je i on gotov. Opet kažem kad bi došao trener stranac to bi odmah vidio i oni nebi ni pozvani bili. Citiraj:
![]() |
#456 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Najavljena postava za Portugal (4-4-1-1): Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Strinić - Iličević, Vukojević, Modrić, Milić - Rakitić - Olić Strinić i dalje u prvoj, a Milića stavi u vezu? ![]() ![]() Mora da Strinić iza sebe ima nekog tko je jači i od Mamića, kad je tako nezamjenjiv.
#457 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Milic u prvoj postavi i u veznom redu really? Omisljao sam hocu li gledat tekmu al ovo mi je pomoglo da odlucim. Stimac i mamic su mi totalno ogadili domaci nogomet |
![]() |
![]() |
#458 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#462 | |
Premium
|
Citiraj:
Ok je u prijateljske s novim igracima ali ako pogledas sve stimceve utakmice svaku prijateljsku+kvalif je ubacio barem jednog igraca koji nikada prije nije nastupio u prvoj postavi pa ga se rijesio. Ne kazem da znam bolje posao od njega ali kad pogledas 99% drugih izbornika kako rade svoj posao i kako on radi bude ti jasno koliko je njegovo znanje i s kojim "light" motivom pojedini igraci nastupaju u repki |
|
![]() |
![]() |
#463 |
Guest
|
Nek igra dečko jednu utakmicu, ne može bit gori od Perišića i Kalinića. ![]() |
![]() |
#464 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Kao to kaze kolega iznad,ne mogu biti gori od gore navedenih a trebaju nam novi i svjezi pod hitno. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 10.06.2013. u 18:34. |
|
![]() |
![]() |
#470 |
Guest
|
Bit će ovo 1:1 na kraju. Igram X na liveu. |
![]() |
#472 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Po tome što nitko nije sposoban zabit gol. ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
|
Nisi rekao da je naša igra dobra, ali se isto tako nisi ni složio samnom da je loša.. Po meni nije niti OK igra.. Kakav PeDišić, Strinić, Iličević, Milić/Marić, otkuda te vadi.. Čovječe, jedan od najstarijih (možda i najstariji, ne znam) Olić, trči ko lud prema golmanu dok drugi bleje ko telad.. Nema ti smisla uspoređivat tekmu sa Škotima i ovu, daj.. |
![]() |
![]() |
#476 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Tip je za njih instruktor. Postao je od dvije ljeve sasvim solidan igrač, sa osjećajem za prostor. Što je radio u Njemačkoj, a i u LP neće ih puno napraviti... ![]()
![]() |
#477 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znači ti bi se držao samo standardnih igrača jelda? A kaj s novima? Koje nove bi ti uveo da te svi ne bi popljuvali? Prijateljske su idealne za to, ništa nije na kocki, osim zanemarivo malo ugleda. Zašto ne bi imalo smisla uspoređivat onu sa škotima i ovu, ako je po tebi ova loša, a ona sigurno nije bolja od ove.
#478 |
Premium
|
Ovo je jedino sto me veseli nakon ovakve slabe utakmice. Stvari ce se mijenjati oko repke i dolaziti odlaziti igraci ali ovaj trio ako se nastavi razvijati za par godina ce biti strasan, vec sad ih je uzitak gledati skupa |
![]() |
![]() |
#479 | |
Premium
|
Citiraj:
Očekivao sam šuteve, dobre ubačaje, udarce glavom.. Ništa, ali ništa.. Izuzev udarca od Halila.. |
|
![]() |
![]() |
#480 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|