|
![]() |
#422 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Vidim po portalima i drugim forumima da su dosta popljuvali Mandžukića, a čovjek je odigrao utakmicu na nivou na kojem je odigrao i svaku drugu problem nije u njemu i oliću već u ostatku ekipe Mandžo i Olić su pressing mašine, ali džabe tog pressinga kad oni dvoje pritišću zadnju liniju škotske, a ostatak naše ekipe - vezni red - stoji na centru, 30 metara od njih dvoje dok modrić igra, on bar poprati njih dvojcu kad rade pressing pa se i ostatak na neki način priključi, ovako nitko ništa Srna bez svojih centaršuteva koji bi napravili razliku, Raketa je i imao tu i tamo koji centaršut, ali svi loši, previsoki, protivnik se uspije srediti pa Mandžo niti ne uspije iskoristiti svoju superiornost u igri glavom Sammir imao čak i par dobrih proigravanja (paseva), ali džabe toga kad je popljugo bar 10-15 lopti na centru, a imo je i gro loših paseva više bi Kranjčar napravio u 30 minuta igre nego što je on u 90 strinić i perišić katastrofa ![]() riješiti se štimca i mamića iz hrvatskog nogometa, onda možda nešto i uspijemo
![]() |
#424 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Onaj gol nije ni nekakav problem,desilo se malo srece s njihove strane i eto gola. Ali mislim da su nasi skroz istroseni,vidi se po centarsutevima,ulascima u prostor izd. Jako slabo je izgledalo. Jednostavno previse gresaka s obzirom na to u kojim klubovima igraju nasi. |
![]() |
![]() |
#428 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#429 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Većini ovih igrača na terenu treba jedan dobar psihijatar i višekratna terapija elektrošokovima, jer čim dobar broj njih počne misliti i kalkulirati (po čemu smo već godinama poznati) dogodi se ovakav rezultat. U ovakvim situacijama ne bi im pomogao ni Jupp Heynckes, a kamoli Štimac. Gluposti koje su radili na terenu ne može izbornik ispraviti, već samo dobar psihijatar ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#432 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Losa tekma, ali zaista ne vidim gdje nas je to skotska razbila. Ono, zabili su slucajni gol, cisti poklon. Nebi zabili drugi gol da se igra do sutra. Mi smo sami sebe pobijedili, najmanje zbog priprema (sjetimo se Bilicevih), ili taktike. Jednostavno su bili losi, neprecizni i mlitavi.
#433 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
#434 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
GIF 2.2MB http://i.minus.com/ib04xhnqH54QQM.gif
![]() |
![]() |
#438 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
#439 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Taktika je skroz kriva. Skroz, od početka do kraja. Zamisli, nema Modrića i odmah moramo izgubiti od Škotske? To su idiotarije. Problem je standardan, mi smo prije tekme zabrijali da ćemo nabiti gol razliku i stići Belgiju, ali treba zabiti gol s 1 udarcem u okvir. Sammir je daleko od najgoreg i kritike. Skroz je ok odigrao, je da je fulao priliku, ali sigurno nije ni on htio fulati. Nije najgori. Perišić je napravio točno ništa, i nikako mi nije jasno po kojem kriteriju je uopće krenuo u utakmicu. Srna je loš bio, prolaz mogu dobiti Raketa, Manđo i Olić, možda. Tu ne računam Joea i Šifu oni su korektni bili. Uvodi Kalinića? Niku, čovjeka koji je znao okrenuti tekmu uvodi 3 min do kraja i to umjesto Manđe?! Koji k*rac? Dudu je gotov s repkom, mislim da je svoje dao. Što se tiče Mamića, Štimca i ostalih, budimo realni, isti taj Mamić je dao: Ćorluku, Dudua, Luku, Ogija pa i Manđu itd itd. Sada će doći sigurno naš novi Modrić mali Kova, stiže i Halilović i ostali dečki tako da, cool down. Možda nije u redu to što rade, ali mi boljih nemamo za sada. Volio bi samo za svog životnog vijeka vidjeti na klupi nekog trenera iz vana, starog lisca (svi znamo da nećemo to doživjeti ali eto, nada umire posljednja). ![]() EDIT: Svaka čast susjedima iz BiH, stvarno dobro igraju, nadam se da će biti u Brazilu.
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E. Zadnje izmijenjeno od: vision19. 07.06.2013. u 23:44. |
![]() |
![]() |
#440 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Boze sacuvaj kakve izjave ovaj Stimac ima.
![]() |
#441 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dva su problema, prvi kaj je ivan rekao da ćemo pobjedit dva razlike, a drugi kaj je prije par dana rečeno da je samo pitanje sa kojom razlikom ćemo ih dobit, e baš tada se gube utakmice. Samir je dio tekme bio jako loš, a dio jako dobar, manđo je fulao kaj inače žmirečki pogađa (ispucao se za klub i sad repka pati...) Užas tekma, ne pljuje mi se po nikome konkretno jer bi onda trebao po svima pljuvat s obzirom na pokazano.
#442 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#443 |
Guest
|
1. Sammir van, to i zadnja budala zna. 2. Strinić van, to i zadnja budala zna. 3. Kranjčar bar poluvrijeme, ne u 87. minuti lol -- Ak niš, bar u trenutku pokušaja kupovine karata ispred stadiona nam je lik uvaljao deset komada besplatno. Da sam platio i gledao ovaj šou program, tukao bi se sada po glavi ![]() |
![]() |
#444 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Samir a pogotovo Perišić van u poluvremenu, umjesto njih Kranjčar/Halilović i Eduardo. Štimac prozirni populist i posvuduša što se naslikava s djecom, vodi repku po hercegovini i međugorju a time zapravo na jeftin način želi pridobiti javnost. Publika mu je lijepo pokazala što misli o tome. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 08.06.2013. u 14:13. |
![]() |
![]() |
#445 |
Guest
|
Ja ne kužim, čemu ova panika i apokaliptične izjave? Pa sve što trebamo je pobijedit Srbiju doma 2,3 ili više :0 i Belgiju na domaćem terenu sa jedno 2:0. Srbija je koma a Belgija nije nesalomljiva, zato mirno, polako, bez brige, idemo u Brazil. |
![]() |
#447 |
Guest
|
A Srbija je kao puno iznad razine Lihtenštajna ![]() |
![]() |
#450 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|