|
![]() |
#391 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
#392 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Sad mi je jasno. Nećemo mi vidjeti Brazil. |
![]() |
![]() |
#395 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#397 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
a lopta je najvjerojatnije išla van stadiona ![]() uz to, ako fučkaju njemu nisu pravi navijači ? čovjek i igra samo zato jer mamić očekuje da ga na taj način lakše proda bilo je to jasno od kad je štimac postao izbornik da će ovo biti promocija za mamićev dinamo da on lakše uvali igraće u druge klubove - kovačić, kasnije sigurno i halilović itd.
![]() |
![]() |
#399 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ma jadno svi skupa, samir koliko relativno ok i dobro je odigrao, toliko je i zasrao u pocetku par dodavanja + zapucao u tesku kuruzu.......... svi su losi. jadno za gledati. jel bio jedan udarac u gol? u 60 minuta? pa nisu u prvih 30 minuta jednu jebenu priliku napravili, hej, hej! jebena cetvrta reprezentacija svijeta! ovo nije za gledati inace, i iskreno ovi sta kenjaju da ja ili bilo tko drugi nije pravi navijac jer ne navijamo za nasu repku, sad bi rekao sta.......... navijam kada ostave jebena srca na terenu i izgube 5:0 od boljih, kao na prvenstvu.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#400 |
"Samo vodu ne!"
|
Apsolutno se slažem. Negledljivo. Ne da treba fućkati nego otići sa stadiona. Toliko je loše. Čak i kad su sad počeli nešto malo igrati...Preloše. Sramota. |
![]() |
![]() |
#402 |
"Samo vodu ne!"
|
Gotovo je bilo od početka. Od prve minute. Ovo danas je školski primjer zajeba kvalifikacija i neodlaska na SP zbog prepotencije i nezalaganja. Jedini gol koji još može pasti je za 0:2 iz nekakve kontre... |
![]() |
![]() |
#404 |
"Samo vodu ne!"
|
Nema šanse. Da se igra još 90 min ne bi zabili gol. |
![]() |
![]() |
#406 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Možda se uspijemo kvalificirat za rusiju 2018.
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#408 |
"Samo vodu ne!"
|
Eto. 78. momčad svijeta bez pola momčadi u Maksimiru totalno rasturila, RASTAVILA, 4. Hrvatsku za ispadanje... Ovo je velika sramota. Najgora utakmica Hrvatske u povijesti. Štimac je zreo za ostavku. Pola igrača ne bi više nikad smjelo igrati za repku. |
![]() |
![]() |
#410 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
kao igrac je bil sljuka, kao trener..mislim da nije potrebno komentirat. velim, mislite da su marky i srebric bili losi..mila majka za ove bandite koji sada zare i pale hr nogometom.. P.:S. sad bu ziher opet izbjgenul komentar kao ono kad je tek preuzel repku..kakva seljacina |
|
![]() |
![]() |
#414 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
nemogu se odluciti za potez utakmice.. 1. Asistencija Srne za gol 2. Upadanje Strinica kod trcanja uz aut liniju 3. Igor Stimac uvodi Kranjcara umjesto Mandze. Jaooo. Nekako naginjem na ocajnog Stimca. Formacija 0, taktika 0, zamjene 0. |
![]() |
![]() |
#416 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Repka je u ovim kvalifikacijama potrosila svu srecu za naredne dve, tri godine. Ovu tekmu je ta sreca nestala i rezultat je vidljiv. Ja se ne sjecam kad smo imalo toliko srece ko ovaj ciklus, izuzev ove tekme. |
![]() |
![]() |
|
|