| 
 | |||||||||||
|  05.06.2013., 18:18 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Snimanje ekrana 45min
			 Znači ovakav je problem. Trebam snimati ekran duže vrijeme (oko 45min)  Skinuo sam camstasia studio 7. Sad, u kojem formatu i kako snimati, pošto sa trenutnim postavkama za 6-7min video bude velik 1,5gb! A to mi odmah otežava i uređivanje i sve. Probao sam da snima u divxu ali dojavljuje nekakvu grešku... Savjeti?  | 
|   |   | 
|  05.06.2013., 19:03 | #2 | 
| ~~~ Datum registracije: Nov 2009 Lokacija: Lava Reef 
				 | das xvid 23 ili 25 fps (to sam budes testirao) bitrate 1500 ak imas jaku masinu, skini si x264 vfw, i nastelas refractor na 25 ili 30 na kraju ti se sve svede kakav kvalitet hoces, sto veci bitrate (ili manji refractor) to veci kvalitet i veci fajl 
				__________________ Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  05.06.2013., 19:26 | #3 | 
| Omicron Alpha resident Datum registracije: Jun 2009 Lokacija: Bistra 
				 | A što bi se snimalo na ekranu? Za prezentacije i slične, slow-paced stvari koristio sam MS Lync i radio je sasvim u redu. 
				__________________ 95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. | 
|   |   | 
|  05.06.2013., 20:07 | #5 | 
| ~~~ Datum registracije: Nov 2009 Lokacija: Lava Reef 
				 | to bi onda mogao i sa internim TechSmith kodekom od camtasie mislim da je on po defaultu namjesten za takve stvari 
				__________________ Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". | 
|   |   | 
|  22.09.2013., 09:59 | #7 | 
| Bajker s AMD-om na dresu Datum registracije: Oct 2007 Lokacija: Zg 
				 | Pozdrav. Samo da pitam : dakle ova Camtasia bi bila sasvim dovoljna da napravim jedan ultrakratki video tutorial? Naime trebao bi napraviti kratki video koji pokazuje micanje miša sa sredine do ikone pythona, učitavanje programa i izvršavanje učitanog programa i to je to.  A još ako ima one superduper fičre da zoomira (reicmo kad miš dođe na određenu ikonu i kad s mišem idem po izborniku) to bi bilo još bolje. | 
|   |   | 
|  23.09.2013., 10:34 | #8 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | Camtasia Studio 8 može sve to, čak i više. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 |