![]() |
Snimanje ekrana 45min
Znači ovakav je problem. Trebam snimati ekran duže vrijeme (oko 45min)
Skinuo sam camstasia studio 7. Sad, u kojem formatu i kako snimati, pošto sa trenutnim postavkama za 6-7min video bude velik 1,5gb! A to mi odmah otežava i uređivanje i sve. Probao sam da snima u divxu ali dojavljuje nekakvu grešku... Savjeti? :) |
das xvid 23 ili 25 fps (to sam budes testirao) bitrate 1500
ak imas jaku masinu, skini si x264 vfw, i nastelas refractor na 25 ili 30 na kraju ti se sve svede kakav kvalitet hoces, sto veci bitrate (ili manji refractor) to veci kvalitet i veci fajl |
A što bi se snimalo na ekranu? Za prezentacije i slične, slow-paced stvari koristio sam MS Lync i radio je sasvim u redu.
|
Snimao bi se neki oblik tutorijala. Znači možda word,notepad ili tako nešto (ne radi se o igricama)
Nije da imam neku jaku mašinu, prosječan laptop ( dual 2gh, 2gb rama ) Ništa posebno... |
to bi onda mogao i sa internim TechSmith kodekom od camtasie
mislim da je on po defaultu namjesten za takve stvari |
Da, onda definitivno Camtasia za takvu vrstu snimanja.
|
Pozdrav. Samo da pitam : dakle ova Camtasia bi bila sasvim dovoljna da napravim jedan ultrakratki video tutorial?
Naime trebao bi napraviti kratki video koji pokazuje micanje miša sa sredine do ikone pythona, učitavanje programa i izvršavanje učitanog programa i to je to. :D A još ako ima one superduper fičre da zoomira (reicmo kad miš dođe na određenu ikonu i kad s mišem idem po izborniku) to bi bilo još bolje. |
Camtasia Studio 8 može sve to, čak i više.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:28. |