|
![]() |
#28472 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Damas za promjenu-kelj i faširanci ![]()
![]() |
#28473 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#28474 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Kiseli kupus i pola kg carskog mesa. Za desert krekeri. Ipak sam na djeti nesmijem pretjerati.
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: iNoob. 02.06.2013. u 15:18. Razlog: Typo |
![]() |
![]() |
![]() |
#28475 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bolonjez, puuono bolonjeza. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28477 |
Registered User
|
Dakle obične palačinke napunjene sa punoooo nutelle (može i tekuća čokolada) na to polovice jagoda. Može još i sloj šlaga, ali ga nisam imala više. Pa onda to zarolaš i preliješ čokoladom. I paziš kak jedeš jer sve kapa ![]() A jagode su namočene u malo otopljene čokolade ![]()
![]() |
#28480 |
Guest
|
Ufff. Bio od četvrtka do danas u Novom Sadu. Ne mogu se pomaknuti od količine mesa koju sam pojeo. Divota kao i svaki put. Još skočili do Sremskih karlovaca po vinčeko. Sodoma i gomora jeftinoće i dobre klope ![]() |
![]() |
![]() |
#28482 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#28484 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Jučer sam radila saftić od junetine i knedle od kruha pa mi je toga ostalo i onda ću to sad za gablec ![]() I pečenu papriku na salatu ![]()
![]() |
#28485 |
Registered User
|
@Dottore nema na čemu. Može i s bananama umjesto jagoda, ta kombinacija mi je još bolja ![]() Upravo tutnuh u pečnicu palačinke da se zapeku ![]() ![]()
![]() |
#28486 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Doručak: konjska salama ili domaća, ali domaća mješana od divljači i domaće svinje, premija! + dukatov namaz (i naravno ništa bez domaćeg kruha, a ne onaj bijeli sterilni iz pekare) Ručak: neki dan zec, jučer čufte, nažalost nisu bile od konjetine kao zadnji put, ali pojelo se ![]() Večera: pohani kruh + malo salame ![]() -noć: neprespavane noći skoro svaki put, pitam se zašto :-)
![]() |
#28487 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Muško mi je cijeli tjedan na godišnjem pa doma nakuhava ![]() ![]()
![]() |
#28488 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28489 |
Registered User
|
Faširanci, pire i zelena salata
![]() |
#28491 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28497 |
PizzoZder
|
Taj "špek" ili panceta, je bila tako fina da se topila ko sladoled u ustima. Slikano je u smjeru sunca pa zato izgleda kao sirova. To sam pekao grill za 20tak ljudi, 5 tura mesa je proslo, normalno da su me komadi hvalili kako je dobro. ![]() Zena je spekla domaci kruh, teta je spremila taj zapeceni fazol pa neznam recept. Bile su dvije terine, jedna normalna i ova ljuta. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28499 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Današnji ručak da mama ne mora kuhat kada dođe s posla
![]() http://www.pohrani.com/f/32/2s/4XJJx...0609132622.jpg http://www.pohrani.com/f/16/oK/2NrwZ...0609132904.jpg Ostalo bu i za večeru :P
![]() |
#28500 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Svaka čast tvom kuharskom umjeću i trudu, ali neznam kaj bi se trebalo dogodit da me netko natjera da ovo pojedem. Kao niti granadir marš (tijesto i krumpir) i krpicer sa zeljem (tijesto i zelje). Da se razumijemo jedem sve navedene stvari. Tunu, tjesteninu, kukuruz, krumpač, krastavce, zelje ...., ali neke kombinacije istoga ne podnosim.
![]() |
|
|