|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nacela zelinske firme "Getim"
Mislim si kad sam vec na netu sto da malo i kod njih ne svratim. http://www.getim.hr/?article_id=146 Iako je cijeli tekst proljev evo najzanimljiviji dio ![]() Getim ne prodaje računala bazirana na AMD procesorima Iskustva su nam pokazala da su računala bazirana na AMD procesorima loša, bez obzira na razliku u cijeni.
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
O jebote, vidio sam sve. Sad mogu umrijeti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovakvo proseravanje fakat davno nisam vidio:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
možda jednostavno žele privući malo više pažnje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Naravno i skuzili ste kako je u Firefoxu cijeli dizajn zbrda zdola a oni su i web dizajneri a da ne spominjem da i vecina stranica koje su izradili raznim zelinskim firmama imaju iste probleme ![]() Posjetite ovo Mozillom (Suite, Firefox, Netscape), Lynxom, OffByOne... http://www.vs-zelina.hr/ To nam je inace jako dugo bila jedina informaticka firma ali prije par mjeseci je otvorena jos jedna tako da sad mozemo birati :clap: Kad oni sloze stranicu onda cete dobiti novi izvjestaj, a kako bi tek bilo dobro da to prepuste getimu :clap:
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Prigorci ![]() Ono...najte gospon zeti AMD-ja, to vam ništ ne valja-zemite si vi liepe jednoga Pentijuma...ne bu vas puno došlo:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Ja znam po ponašanju sa AMD-om identičnu firmu u Dubrovniku ime na PM!, koja neželi instalirati ni windowse xp jer su kao jako nestabilni i nepotrebni. naravno kod njih cijene svega od printera do ventilatora su 20% vece nego u spotu, milu, linksu i ekipi.
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Evo dijela njegove prve poruke: a jedn moj prijatelj iz njemačke mi je poklonil kompijutera i to mi je sve složil i pokazal mi je kak se mora to s internetom postupati. ja sam ga dobro poslušal jel kad on jemput od u njemačku on se više ne vrača brzo a ja bi to sve pozaboravil pa nebi znal i zato sam ga dobro poslušal. i sad znam to delati. kak mi je on rekel služiti se s internetom jer to se danas i svaki moderan čovek mora znati jer je to buduđnost. on je meni poklonil pravoga pentijuma. to je najbolji kompijuter jer ovi u njemačko imaju sve najbolje ko i mercedesa.
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Jeeeeee...Pentijum je zakon ![]() ![]() ![]() Mislim-nevjerovatno je koliko ljudi još tak razmišlja.... Ma glavno da Brankec može na interneta iti ![]() A i Pentijum nije za bacit:clap: |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ono ljudska glupost nema gramnica ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Hijaoooooo...sad sam malo bacil oko-skoro sam se usro od smjeha, tip je lud sto gradi......."ja sem taman nekakove šarafe šarafil z šarafcigerom i jož si mizlim jer bi prišarafil toga zadnjega šarafa il bi si išel popiti jenu pivu kaj mi bode malko lekše šarafiti jerbo je denez bilo tak vruče..." ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Nacela zelinske firme "Getim"
Citiraj:
Cudi me sa nisu pokupili par intergalaktickih WEB nagrada za kategoriju >>> Offline Web design <<< Ovo "zelimo biti posebni" kreveljenje sa AMD-om, je bilo uobicajeno krajem 90-tih, posebno za prvu K6 seriju. Mnogi su tako pricali. Ali danas ovakvi uvodi ??? Meni se cini da je njima istekla pretplata na BUG, taman od broja kad su ga isti bili popljuvali zbog svima poznatih epizoda sa pregaranjem, pa ljudima nitko da javi da su stvari krenule na bolje za AMD ![]() Nije u redu Costa da se sprdaš sa svojim sugradjanima ![]() Pa samo im posalji novu pretplatu da se refresh-aju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Što se stranice tiče srušila mi je firefox:clap: :clap:
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
Ma pročital sam sve na prvoj stranici, tip je lud skroz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Ovaj tekst je zakon. Kako posluje jedna firma koja brine o kupcima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
idem im sada na mejl poslati par hvalospjeva ako ga uspijem nacei
![]() |
#21 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Ne, stvar je u tome što Dell ima ugovor sa Intelom da će stavljati samo njihove proceve u svoje konfe, a zauzvrat će ih dobivati prvi i po najnižim cijenama. Ruka ruku mije, jel. Sad, Dell može prijeći na AMD, ali očito im se ne isplati. bilo je šuškanja o Dell Opteron serverima, ali i to se moglo dobiti samo na narudžbu i ispod tezge. Lova, sinko, lova, kakva uvjerenja... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ne VJERUJEEMMM ![]() Kaj možda zapošljavaju ljude ? Znaš ono - koliko tuba termovodljive paste ide pod PENTIJUM: a) 1 b) 4 c) sve je već navedeno ![]() Inaće - dobro je znana činjenica da su u Chernobilu koristili AMD procove i zato je sve krepalo. Od toga dana pametni gazda IQ barem 75 koristi samo pentijum klasiu kompajutera. I to NE generički jeftini kompajuter, a ne - ASUS matična i Intel CPU u brand name GETIM konfi. ROTFLMAO EDIT: Najbolji dio: konfiguracije - uskoro. Lim postanemo brand name, ako Dell, HP isl. počet ćemo nuditi INTEL konfiguracije i to JAKO skupe, jer su onda bolje ako puno koštaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Evo-ja baš rastavio jednu ploču sa Pentijumom, nema ni mrvica paste ![]() ![]() ![]() Dobro da nisu mislili da je škulja na heatspreaderu tvornička greška:clap: Ono-Jožaaaaa...daj zapri tu luknju znečim, budu ljudi mislili da prodajemo bofl robu..:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Pa naravno da je stvar u parama, a oni su još u doba palomina odustali od amd-a zbog zagrijavanja. Dakle bili su UVJERENI da ce se mašine početi kvariti prije isteka garancije, ... jel?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma nisam mislio sinko da si mlađi od mene, nego, lova, sinko, lova... ![]() Činjenica je da im je Intel dao bolje uvjete i da se Intela drže. Uzmi u obzir i činjenicu da su Intel platforme stabilnije i kompatibilnije (što je posljedica razvoja proceva i čipseta pod istim krovom) kao i ugled/veličinu Intela pa na kraju dobivaš ono što svi veliki kupci, a samim time i brand name proizvođači traže : maksimalnu usklađenost komponenti, nula problema, 100% podršku. To je Dell našao u Intelu ( famozni "starteški partner") i jednostavno nema razloga mijenjati dobavljača i riskirati dobre odnose zbog neizvjesne zarade i mogućeg fijaska. Ali sam siguran da u Dellu i svim ostalim brand name firmama vrlo pomno prate što u AMD-u rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Toliko o zadojenosti i ponasanju kao trogodisnjak. S druge strane, svaki retailer ima pravo prodavati sto ga volja. Naravno, za javno vrijedjanje nekog proizvoda, u Americi bi dobili po lampi. Kako se u Hrvatskoj ni ubojice ne kaznjavaju, sankcioniranje ovakvog cega jednostavno ne spada u domenu realnog. Isto tako, nemojmo zaboraviti da se racunalo ne sastoji samo od procesora, te da je isti danas sasvim irelevantna komponenta, jer se vise ne moze pricati o nestabilnim ili losim procesorima.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
Da nije smiješno, bilo bi za plakati.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
OTOH, kod ljudi koji sami slazu racunala ili im je jako bitno imati sto brzu masinu za sto manje novaca, bitne druge stvari, a AMD u tom segmentu ima puno vecu prednost nego Intel.
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Super Moderators
|
Na stranu AMD vs Intel, čisto je preseravanje reći "Iskustva su nam pokazala da su računala bazirana na AMD procesorima loša, bez obzira na razliku u cijeni." " ..perspektive informatičara koji se koristio internetom dok još uopće nije bilo http-a.."-pa u ono vrijeme ASUS JE bio pojam za kvalitetnu ploču, samo se od vremena mirc-anja i irc-anja štošta promijenilo u industriji hardwarea. I ASUS kaj se tiče kvalitete ploča i Intel kaj se tiče procova ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|