|
![]() |
#2073 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Meni su skinovi super, ako igram champa, i ako mi se sviđa, i ako ga mislim igrati, uzemem skin kad je na popustu, jasno, čast iznimkama. Da, 1.6. se zaključavaju i neće više ih biti moguće kupiti. Evo, s official stranice: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Opet sam se vratio u Gold IV ![]() ![]() Igram premade s jednim likom iz grčke, igra sve osim top-a, nema ništa da ja njega supportam kada treba, on mene...obojica smo agresivni za popizditi, 2 zadnja gejma smo morali na lv 1 ići natrag u bazu jer smo imali po 40 hp ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Sve u svemu, od 8 gejmova što smo zajedno odigrali 7 smo demolirali, tako da sam happy..frend mi već dosta vremena govori (trenutačno je soloq plat iv, i 5vs5 plat 5) da kada dođeš na određeni nivo, igraj samo duo, nađi par njih koji igraju slično kao ti i forsajte to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Mirko, a ne Harry
|
Tako se i moj frend ovaj iz razreda (onaj koji zna igrat) digao u platinum sa ovim drugim frendom koji se digao u diamond, jednostavno su znali šta koji može s kojim championom i razvaljivali su sve redom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Danas sam se ulogirao na svoj prahistorijski account na Eastu jer se ne mogu ulogirati na West server iz nekog razloga, a to je bilo jedno od ponuđenih rejšenja na forumu (logirati se na neki drugi server i onda nazad probati na west). I gle divote, na tom accountu imam 380 RP-a. Pošto ja ne namjeravam igrat na tom acc, nudim jedan malen giveaway. Tko se prvi javi ovdje može birati između Stinger Akali ili Deep One Kassadin skina (samo za njih imam dovoljno RP-a). Javite se ovdje i dodajte me u lolu, nick je xG4M3 (napomena, skin dobiva ona osoba koja mi se ovdje prva javi, a ne tko me prije doda u lolu jer neću ni ulaziti na taj acc tako dugo dok ovdje ne vidim nečiji post). GL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Premium
|
Ako bude koji skin za 260 RPa i nakon ova dva tjedna na popustu samo javi i uzimam ti. Nisam znao da moramo frendovi 2 tjedna biti ![]() Ja sam se uspio ulogirati na west i mislim da neću LoL više danas gasit u slučaju da opet bude problema oko logiranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Mirko, a ne Harry
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() da, profesor non stop tupi kako treba posebno obratiti pozornos tna njihove žejle, napraviti 424242 puta prikaz kako što i da li je to ok.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja sam osoba koji će reći da ima ljudi koji su dobri igrači, ali su zapeli u Bronze (najčešće je mindset u pitanju), a isto tako ima loših igrača u Gold, Platinum, pa i Diamond, ali najveći dio ljudi pripada točnu u ligu u kojoj se nalaze i jednostavno takvi premadeovi nemaju nikakvog smisla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|