|
![]() |
#2045 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
A cujte, to mi je jedan od prvih championa koje sam kupio i imam dosta game-ova s njim i znam da je u vrhu junglera u lol-u. A i frend koji je u diamondu je junglao vecinom sa Xinom tako da i to dosta govori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Iskreno, to ne govori ništa, nemora biti da je najbolje (makar, budimo realni, je među bolji đanglerima atm), ali jednostavno svaki champ je dobar na svoj način, može biti da neko jungla s veigarom pa dogura u diamond, jer jednostavno champa kuži, leži mu, kuži mehaniku igre itd. Meni xin ne leži i ne mislim s njim junglati i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Premium
|
Jbg, ja imam 26 komada (većina 4800 i 6300), ali sam friški u igri.. 9 rune page, ali moram još kupiti, za champove posebno. Samo za heca i nocturna imam specijalne rune za sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Prvi put ga, ali doslovce prvi put, igrao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nije više toliko jak kao prije, da se sada protiv njega lijepo lejnati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Premium
|
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Ubrzo će se pokazati Blitz JUNGLE u rankedu ![]() odabrao mi first pick blitza, da ja njemu odaberem katarinu..jedan lik u sredini je afkao, mislio je da će blitz ići mid tako nešto i odabere thresh supporta....imali smo tryndu top...ništa, kažem ja da bih mogao probati blitz jungle, nikada nisam, ali što se mora mora se...odaberem katarinu, uzmem blitza, pročitam guide dok sam u loadingu... 8 / 2 / 16 ![]() to je bila komedija kako smo demolirali neprijatelje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Premium
|
Viđao sam i ja, jedan Blitz Jungle nam je jednom očitao lekciju u normalu...stvarno je dobar, ali praktički bilo koji jungler te može dočekati na red i uzeti first blood. To je jedina mana...nisam bio farmao, ali čovječe, ne znam da li neki jungler ima bolje gankove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2061 |
Premium
|
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#runes Koristio sam ove prve, tj. AD. Pošto je to bilo iznenadno, stavio sam AD armor čisto jer sam otprilike znao kakav build mora imati, pa sam uzeo taj AD. http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#masteries Što se tiče masterya za Blitz jungle, bio je #6 (Jungle Jax) ..ako se ne varam. Što se tiče Diane, rune page je bio AP vs. AD, a mastery je bio #16 (MID KHA ZIX). Zanemari naslov, rune su drugačije...to sam morao brzinski sam srediti rune iz glave kako ide i što bi mi najviše odgovaralo..jedino kada sam ušao u gejm sam se sjetio da sam trebao s defense mastery imati 1/3 za AD, ne 1/3 za MR, ali sam sam radio mastery page na mjestu gledajući njihov tim pa sam happy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
Premium
|
Rune imam, trebam još rune pagova. Kupujem champove sad, ali prvo da sredim rune za Hecarima. Ma meni je super. EDIT: Ameri strgali, doslovce, Europu, Doublelift Penta na Ez-u ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.05.2013. u 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | |
Premium
|
Citiraj:
Shen Nautilus Nasus Diana Zed Taric Sona Thresh Blitzcrank Jax Jarvan IV Hecarim Zac Kassadin Katarina Karthus Jayce Lee Sin Malphite Amumu Xin bla bla...zašto? Zato što ako planiraš igrati ranked, moraš imati dosta veliki pool champova koji se redovito igraju kako bi se mogao trejdati s drugim ljudima. Ružno zvuči, ali tako je. Ja dosta champova sam kupio makar ne igram s njima (Rengar, Jayce, Fizz, Ryze itd.) baš zbog toga. 9 rune pejđova ti je i više nego dovoljno, jer ih nećeš iskoristiti sve u ovom stadiju igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Premium
|
Sve je to super i lijepo, ali ima nekih specifičnih champova koji trebaju i specifične rune. Od champova, znam da ih trebam, ne kažem da ću kupovati rune pagove sad, sad kad završim rune page za heca, idem dalje po champovima. Dosta je dobar popis koji si stavio, ali mi nije jasno, dosta toga ti fali. Lux i fizz npr. su po meni must have! Rumble, Vi, Varus, Vayne, Tristana, Leona, Lulu... Imam neke s popisa (Diana, Zed, Taric, Jax, Heca, Kata...) i dalje radim na tome da ih bude čim više ![]() Imam tek oko 300 mečeva ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Premium
|
Ma nisam popis pisao cijeli, čisto sam pisuckao prvi koji su mi pali na pamet a da se igraju.. Osobno, možeš većinu tih junglera s istim runama i biti će u redu...s time da ja sada moram napraviti jedan rune page za junglera s movement runama jer mi je to prijeko potrebno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |