|
![]() |
#1861 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.05.2013. u 11:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma jednostavno igraš AP EZ-a na mid laneu s brdom ap-a i cdr-a, te dosađuješ svima sa W i R. I nemaš dileme huehue. Btw i ja sam nekad pričao kako je Varus odličan ADC, kako ima odličan skillset i da nije baš jednostavan za igrati (recimo ne vidim ni profiće da stackaju W na protivnicima i onda to rasture s nekim abilityjem). On je valjda prvi ADC kojeg sam kontinuirano igrao neko vrijeme.
![]() |
#1863 |
Premium
|
Btw, što se Sunfire and shit top lane Katarine tiče, to se igralo prije cca 4 mjeseca, ali je Riot to nerfao ćim je Voyboy to počeo na turnirima igrat ![]() Tamo oko sezone 1 ja sam nju na midu igrao tako da sam rushao Force of Nature (RIP) i svatko tko mi je na mid došao je poludio protiv tog builda ![]() ![]() Edit: CJ Blaze vs SKT T1 Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.05.2013. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Zbog tog Voyboya pola top champova je ili će biti nerfano.. nego gledam ovaj CLG vs Azure (ne Azubu) Cats i HotGGSHOTSHOP me se dojmi...gledao sam ga dosta puta, ali njegova dominacija na topu mi je stvarno wow. Ne mora ubijati, može umirati, ali zbog njega su 2-3 champa od suparničkog tima UVIJEK na topu. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
|
Više nisam ni siguran da li je tako dobar (nepobjediv) ili samo zato jer je Voyboy :S Divim mu se kad pogleda HP od protivnika, gear zna unaprijed i kaže sad ga mogu ubiti, sad ne, etc. I kad napadne bez obzira da li ima 50-60% hp, ako on misli da ga može ubiti, on ga ubije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Drugačije razmišljaju ljudi koji se time bave nego mi njubare kaj procjenjujemo statse itema i samih champova. To je ipak na kraju krajeva samo matematika i brzina refleksa/reakcije.
![]() |
#1869 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Premium
|
Gazim danas 19ti level na novom accountu. Tesko se naviknut nakon toliko dote i hon-a, frend me ubija u pojma da igramo LoL. Ono sto mene zanima koliko se igra mijenja na 30om levelu? Da li ljudi wardaju, da li netko ikad picka supporta i igra proper support? Jer se kao i ovdje desi 10 killova u prvih 3 minute? Kako sam u Doti bio carry player i sad se drzim carrya, nisam jos bas sve carry-e probao, ali Varus i Vayne su mi daleko najbolji potencijal. Draven solidan i puno vise skill based carry nego varus i vayne. Fiora mi se svidjela po skillovima ali prelako se zaustavi da farma da bi bila ubojit carry. Mid game me ubija u pojma iskreno, znale su me nafarmane Akali ubit uz 0.90 sekundi, jos mi se uopce tesko priviknut na to da je moguce nekog ubit ispod sekunde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Premium
|
Pa gledaj, sve ovisi o teamu. Možeš naletjeti na sve noobove koji opće ne prate META-u, i pickaju i insta lockaju, a može se desiti team gdje svi uzmeju po META-i, i support warda etc. Gledaj, ja sam shvatio jedno, svi, ali baš svi (ajde izostavimo adc-a) moraju wardati. Ali ranked, obavezno moraš imati supporta, jer adc je mrtav bez wardova od strane junglera brzo. Znači sve ovisi o teamu. Više se warda, više se picka support to je normalno, ali može se desiti da 10 mečeva za redom nemaš supporta. Mene sad pošto sam silver II stavlja u normalima sa, ajmo reći, normalnijim ljudima, pa se dosta picka support i warda se. Ako nitko, ja ga pickam, i ide mi dobro. Moj prijedlog ti je, počni wardati, ja mid, top i support ne igram bez wardova. Ko jungler isto wardam sve više. Moje mišljanje je: Fiora je THE MOST USELESS CHAMP (po meni i najgori) u toj igri. Na ranked ako vidiš fioru (rijetkost) uzmeš jaxa i dobivaš lane 100%. 100% counter joj je on. Najbolji adc meni je i dalje Ezrael. (probaj, to je must have) ![]() Ali overall, ako misliš da češ doći na lvl 30 i osijetiti neku ogromnu razliku, da nečeš moći pratiti, nije istina ![]() Samo kupi rune na lvl 20, pomoći će ti jakooooo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Premium
|
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Blue build s tim da sam započeo s 0/4/0 zbog mog tupavog Blitza koji ide 1vs2 kada ja imam 0 mane ![]() ali onda teamfightovski izvukli, ja i lux duo, gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Premium
|
Taj BT ne spada u blue build, ne? Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 15.05.2013. u 16:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() I da, koji je to vrag Blitzcrank igračima ovih zadnjih par dana. Kad god me netko random supporta, uzme blitza i nafeeda u 3pm -.- Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.05.2013. u 15:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Vidi ovako, u tom timu ovo ti je rraspodjela: Lux - Gold I. Frend s kojim ja igram DUO. Imamo nekih 7/1 win ratio so far. Malphite - Gold III Lee Sin - Gold III Blitzcrank - Gold V Prekrasni sexy Ezreal - Gold V protiv Lissandra - Platinum V Shen - Gold II Draven - Gold III Leona - Gold IV Jarvan - Gold IV Naš Blitzcrakn je nafidao i dao Dravenu lijepi start, pa je htio da se surrendamo, ali niti top, niti jungle a pogotovo mid i ja nismo se htjeli predati..i kada su krenuli teamfight, uništavali smo ih. Ja sam farmao iako sam bio 20 CS za Dravenom od početka jer je naš BlitzCrank sjebao sve, ali sam imao lijepi farm i počeo dobivati killeve pa sam imao dobar item set. Citiraj:
Mislio sam ići Spirit Elder, ali sam odlučio ići DoubleLift buildom jer mi je trebao podhitno lifesteal zbog Dravena ![]() Nisam usporedio Hybrid, ali mi je ok i s BT. Ja uzmem Blitza kada moram supportati a banana mi je Leona ili je pickana. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 | |
Premium
|
Citiraj:
Baš sam pričao s ovim frendom, htio bih da se napravi jedan ranked tim koji će brijati na taktiku, i team kompoziciju...jer vjerujem da bilo koji tim (pa i full bronze) može doći barem do silver 1/gold5 čisto s taktikom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja osobno igram s određenim krugom ljudi, i dosta njih ne bi moglo igrati normalno u Gold, a neki bi mogli, ali su zapeli u Silveru. Ono što sam ja skužio, bez nekih umišljenih stvari, jest da otkad sam počeo igrati striktno ranked, shvatio sam svoj greške i popravio se kao igrač. Da bih masterao nekog champa, treba mi manje vremena, a sve bolje razumijem igru, razumijem kada treba engage, kada disengage, di bi mogli biti, što i kada uzeti...i onda dosta puta kada igram normal premade s ovim mojima iz RL (ne gulsom i njegovim) dosta puta bude "Zašto si se povukao, sada su nas zbog tebe ubili". Jednostavno, kako se uzdižeš tako vidiš kako se nivo igre popravlja. Isto kao kada igraš premade 5, pogotovo draft ili ranked. Vidiš kako je to odmah drukčija igra, zato i tražim neki tim koji će aktivno igrati. EDIT: Pogledao sva tri gejma...ako CLG zadrži ovaj nivo...biti će nastavak LCS zanimljivo, pa to je bilo predavanje Azure...hot 7/0/5 shen gg Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 15.05.2013. u 19:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Agree ![]() Ma nije tolika razlika, ti pričaš kao da je razlika nebo i zemlja. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 15.05.2013. u 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Premium
|
Pa gledaj, meni je bilo preteško u gold I. Ali onak turbo teško. A kao znam junglati s nocturne. Jer gle, ja prije do tog frendovog accounta nisam igrao ranked, i onda me on zvao da mu odigram meč da ne počne padati mu elo, jer se on "odvikava" od lola. I ajde budem probao. Meni je bilo preteško. Sad me brine, naglo sam skočio u silver II. A imam 160 normal pobjeda. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 15.05.2013. u 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
A gle, frend je bio u goldu i igrao sam neko vrijeme malo s njim i po meni nije neka veća razlika. On je sad u Platinumu, a malo je bolji igrač od mene (isto mu je Kennen main ![]() Naravno, razlika je u tome što tamo nema onih kompletnih idiota koji ne znaju osnove i onda ti game-ovi manje ovise o tome koliko su tvoji team mate-i loši tj. koliko si ti nubova dobio u team-u a koliko protivnički team. Evo ja imam frenda s kojim sa išao u razred i on je taj tip igrača koji jednostavno nikad neće naučit igrat, a ima nekih 1000 winova. On jednostavno zuji po svome i točka, nema šanse da bi on neki guide pogledao. Jbt lik još uvijek uzima Dorans shield na Kenneu ![]() On je upao i Silver III i evo ga sad u Silver 5 ima nula bodova. Dakle, takve likove nećeš vidit u goldu jedino ako negdje ne kupe acc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Premium
|
Imamo sve zajedno oko 220 pobjeda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znam takve ko tvoj frend. Imam ih i ja par u friend listi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mogao sam i u silver I ući da nije bilo onih instant feedera, ali ok ![]() Sad lagano normale ću bacati, imao bi ja već preko 1000 mečeva ali kad sam na faksu ![]() Sad još 2-3 tjedna i onda po ljetu HC gaming ![]() BTW. Jeste li znali da su Darius i Draven braća? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Premium
|
Inače ne vajnam po forumima kako glupo gejmove gubim, al ovo u zdanje vrijeme nije normalno. Evo zadnji ranked, četvorica su mi AFK otišla, ČETVORICA!!! Znači sam sam skoro 10 min protiv protivničkog tima igrao. Zadnjih 20+ gejmova koje sam odigrao rankedu, u apsolutno svakom gejmu mi je najmanje, ali najmanje barem dvoje feedera, trollova, afk idiota... Kužim da se zadesi tu i tamo da se na takve idiote naleti, ali baš toliko gejmova za redom, pa ovo je previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Mirko, a ne Harry
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|