Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.05.2013., 11:11   #1861
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Je.

Neko vrijeme su ga sada bili zamijenili Varus, Caitlyn, Vayne, Draven. Ezreala se nije moglo vidjeti neko vrijeme.

Inače, što si pisao za HYBRID ADC/Blue:

http://www.twitch.tv/riotgames/b/402689752

Stavite na 5:10:00 ...CLG vs Azubu Cats..Doublelift je radio neki hibrid tog dvoje.
Ne znam koje ti sve scene pratiš, ali ja ih pratim sve, EU, NA, Koreju i Kinu i defeintivno EZ nikada nije ispao iz 3 top ADa. Ako ga se ne vidi na tjedan dana ne znači da je ispao. On se redovito igrao kada je bilo prilika za to. Ovi novi timovi koji su se pojavili na sceni su dali dojam kao da je Ez opao u popularnosti, ali daleko od toga. Cait je imala svojih mjesec dana slave i to je to, iako je Korejci ne puštaju i dalje. Vayne je uvijek tu prisutna, ali samo kod nekih AD igrača. Što se Varusa tiče, good fucking morning svim pro igračima, konačno su shavtili da je Varus brutalan ADC (kada sam ja to svima tvrdio su se mi smijali, u vrijeme kada je izašao). Onaj Holy Trinity se raspao, ali ispali su Corki i Graves samo, Ez je i dalje tu.

Citiraj:
I eto, baš kao što sam i rekao, ovisiš više o timu, moraš izbjegavat iznenadne borbe, velik dio igre si u zaostatku za protivničkim AD-om, itd. Kako kome, ali meni sve ovo malo smeta i radije igram hibrid neki (ne kažem da je build loš, da ne bi bilo zabune neke). Izgleda da se i DL slaže samnom

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.05.2013. u 11:20.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2013., 11:15   #1862
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ma jednostavno igraš AP EZ-a na mid laneu s brdom ap-a i cdr-a, te dosađuješ svima sa W i R. I nemaš dileme huehue.

Btw i ja sam nekad pričao kako je Varus odličan ADC, kako ima odličan skillset i da nije baš jednostavan za igrati (recimo ne vidim ni profiće da stackaju W na protivnicima i onda to rasture s nekim abilityjem). On je valjda prvi ADC kojeg sam kontinuirano igrao neko vrijeme.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2013., 11:23   #1863
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Btw, što se Sunfire and shit top lane Katarine tiče, to se igralo prije cca 4 mjeseca, ali je Riot to nerfao ćim je Voyboy to počeo na turnirima igrat

Tamo oko sezone 1 ja sam nju na midu igrao tako da sam rushao Force of Nature (RIP) i svatko tko mi je na mid došao je poludio protiv tog builda Mogao sam sustainat u beskonačnost, roamat bez problema i dalje imat presistent damage na protivniku. Milina

Edit: CJ Blaze vs SKT T1

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.05.2013. u 12:07.
Staro 15.05.2013., 13:18   #1864
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Pa evo ja znam onu curu iz Splita kaj super igra bot lejn uloge, nek se još ova moja nauči adc, Lana tu iz samobora igra mid, sve bolja i bolja je, još im fali neki ženski top i jungle i eto ti ga na. Trest ćemo se na turnirima zbog female powah!
I eto, sve đevojke u teamu

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Btw, što se Sunfire and shit top lane Katarine tiče, to se igralo prije cca 4 mjeseca, ali je Riot to nerfao ćim je Voyboy to počeo na turnirima igrat

Tamo oko sezone 1 ja sam nju na midu igrao tako da sam rushao Force of Nature (RIP) i svatko tko mi je na mid došao je poludio protiv tog builda Mogao sam sustainat u beskonačnost, roamat bez problema i dalje imat presistent damage na protivniku. Milina

Edit: CJ Blaze vs SKT T1
Da gledao sam ga par puta na streamovima, nije mi bilo jasno
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2013., 14:06   #1865
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Ne znam koje ti sve scene pratiš, ali ja ih pratim sve, EU, NA, Koreju i Kinu i defeintivno EZ nikada nije ispao iz 3 top ADa. Ako ga se ne vidi na tjedan dana ne znači da je ispao. On se redovito igrao kada je bilo prilika za to. Ovi novi timovi koji su se pojavili na sceni su dali dojam kao da je Ez opao u popularnosti, ali daleko od toga. Cait je imala svojih mjesec dana slave i to je to, iako je Korejci ne puštaju i dalje. Vayne je uvijek tu prisutna, ali samo kod nekih AD igrača. Što se Varusa tiče, good fucking morning svim pro igračima, konačno su shavtili da je Varus brutalan ADC (kada sam ja to svima tvrdio su se mi smijali, u vrijeme kada je izašao). Onaj Holy Trinity se raspao, ali ispali su Corki i Graves samo, Ez je i dalje tu.
Kažem da Ez neko vrijeme nije bio u top 3. Većina timova ga nije koristila, od NA i EU scene. Jer je u to vrijeme i MF imala primat zbog samih kompozicija a i BC/LW MF.

Citiraj:
I eto, baš kao što sam i rekao, ovisiš više o timu, moraš izbjegavat iznenadne borbe, velik dio igre si u zaostatku za protivničkim AD-om, itd. Kako kome, ali meni sve ovo malo smeta i radije igram hibrid neki (ne kažem da je build loš, da ne bi bilo zabune neke). Izgleda da se i DL slaže samnom
Pročitaj tekst, koliko gejmova ti dođeš u 50+ minuta gejm? Ja kažem, radiš ogroman damage s blue ezrealom...a taj kite je pre brutalan. Mislim, probaj ga, igraš dugo, znati ćeš iskoristiti potencijal. Ja samo znam da sada samo čekam da naletim na Garena kada igram blue ezreala

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
I eto, sve đevojke u teamu

Da gledao sam ga par puta na streamovima, nije mi bilo jasno

Zbog tog Voyboya pola top champova je ili će biti nerfano..

nego gledam ovaj CLG vs Azure (ne Azubu) Cats i HotGGSHOTSHOP me se dojmi...gledao sam ga dosta puta, ali njegova dominacija na topu mi je stvarno wow. Ne mora ubijati, može umirati, ali zbog njega su 2-3 champa od suparničkog tima UVIJEK na topu.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2013., 14:20   #1866
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

HotshotGG Nidalee... GG

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 15.05.2013., 14:23   #1867
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Više nisam ni siguran da li je tako dobar (nepobjediv) ili samo zato jer je Voyboy :S

Divim mu se kad pogleda HP od protivnika, gear zna unaprijed i kaže sad ga mogu ubiti, sad ne, etc. I kad napadne bez obzira da li ima 50-60% hp, ako on misli da ga može ubiti, on ga ubije
Staro 15.05.2013., 14:26   #1868
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Drugačije razmišljaju ljudi koji se time bave nego mi njubare kaj procjenjujemo statse itema i samih champova. To je ipak na kraju krajeva samo matematika i brzina refleksa/reakcije.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 15.05.2013., 14:41   #1869
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Pročitaj tekst, koliko gejmova ti dođeš u 50+ minuta gejm? Ja kažem, radiš ogroman damage s blue ezrealom...a taj kite je pre brutalan. Mislim, probaj ga, igraš dugo, znati ćeš iskoristiti potencijal. Ja samo znam da sada samo čekam da naletim na Garena kada igram blue ezreala
Na prošloj stranici sam napisao da sam to isprobavao prije cca 3 tjedna, odigrao sam dosta gejmova sa tim buildom i meni osobno nije ništa posebnog. Preferiram i dalje hybrid build preko ovog. BotrK i IG sam ionak i prije kupovao na njemu, sada sam samo uveo Muramana u taj build i češće kupujem Lucidity cipele sada na njemu. Umjesto startanja Spirita i dalje idem BotrK ili BT, zbog jačeg early-mid gejma u borbama oko objektiva ili iznenadnih sukoba.
Staro 15.05.2013., 15:17   #1870
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Ma ja ga isto budem igrao standard

Makar budem probao ovaj blue build, pa da vidim razliku. Jest da imam oko 40 mečeva s njim, ali neka, skužiti ću
Staro 15.05.2013., 15:17   #1871
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Gazim danas 19ti level na novom accountu.

Tesko se naviknut nakon toliko dote i hon-a, frend me ubija u pojma da igramo LoL.

Ono sto mene zanima koliko se igra mijenja na 30om levelu? Da li ljudi wardaju, da li netko ikad picka supporta i igra proper support? Jer se kao i ovdje desi 10 killova u prvih 3 minute?

Kako sam u Doti bio carry player i sad se drzim carrya, nisam jos bas sve carry-e probao, ali Varus i Vayne su mi daleko najbolji potencijal.
Draven solidan i puno vise skill based carry nego varus i vayne.
Fiora mi se svidjela po skillovima ali prelako se zaustavi da farma da bi bila ubojit carry.

Mid game me ubija u pojma iskreno, znale su me nafarmane Akali ubit uz 0.90 sekundi, jos mi se uopce tesko priviknut na to da je moguce nekog ubit ispod sekunde.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2013., 15:24   #1872
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Pa gledaj, sve ovisi o teamu.

Možeš naletjeti na sve noobove koji opće ne prate META-u, i pickaju i insta lockaju, a može se desiti team gdje svi uzmeju po META-i, i support warda etc.

Gledaj, ja sam shvatio jedno, svi, ali baš svi (ajde izostavimo adc-a) moraju wardati.

Ali ranked, obavezno moraš imati supporta, jer adc je mrtav bez wardova od strane junglera brzo.

Znači sve ovisi o teamu. Više se warda, više se picka support to je normalno, ali može se desiti da 10 mečeva za redom nemaš supporta. Mene sad pošto sam silver II stavlja u normalima sa, ajmo reći, normalnijim ljudima, pa se dosta picka support i warda se. Ako nitko, ja ga pickam, i ide mi dobro.

Moj prijedlog ti je, počni wardati, ja mid, top i support ne igram bez wardova. Ko jungler isto wardam sve više.

Moje mišljanje je: Fiora je THE MOST USELESS CHAMP (po meni i najgori) u toj igri. Na ranked ako vidiš fioru (rijetkost) uzmeš jaxa i dobivaš lane 100%. 100% counter joj je on.

Najbolji adc meni je i dalje Ezrael. (probaj, to je must have)

Ali overall, ako misliš da češ doći na lvl 30 i osijetiti neku ogromnu razliku, da nečeš moći pratiti, nije istina
Samo kupi rune na lvl 20, pomoći će ti jakooooo
Staro 15.05.2013., 15:48   #1873
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Blue build

s tim da sam započeo s 0/4/0 zbog mog tupavog Blitza koji ide 1vs2 kada ja imam 0 mane

ali onda teamfightovski izvukli, ja i lux duo, gg
Staro 15.05.2013., 15:50   #1874
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Taj BT ne spada u blue build, ne?

Citiraj:

Blue build

s tim da sam započeo s 0/4/0 zbog mog tupavog Blitza koji ide 1vs2 kada ja imam 0 mane

Jesi već bio u promociji za IV? I kako je po težini taj gold naspram silvera?

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 15.05.2013. u 16:00.
Staro 15.05.2013., 15:51   #1875
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Ma ja ga isto budem igrao standard

Makar budem probao ovaj blue build, pa da vidim razliku. Jest da imam oko 40 mečeva s njim, ali neka, skužiti ću
Probaj pa vidi kako tebi paše. Meni je hybrid najbolji za sada, neka sredina između blue i standardnog builda.

Citiraj:

Blue build

Core blue builda ti je Spirit of the elder Lizard, oko tog i IG-a se sve vrti (uz neograničenu količinu mane). Ovo što si ti radio je hibrid kojeg ja spominjem toliko

I da, koji je to vrag Blitzcrank igračima ovih zadnjih par dana. Kad god me netko random supporta, uzme blitza i nafeeda u 3pm -.-

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.05.2013. u 15:58.
Staro 15.05.2013., 15:52   #1876
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Probaj pa vidi kako tebi paše. Meni je hybrid najbolji za sada, neka sredina između blue i standardnog builda.
Naravno Samo je problem u normalu uhvatiti dobrog supporta za duo na botu :S
Staro 15.05.2013., 17:36   #1877
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Taj BT ne spada u blue build, ne?

Jesi već bio u promociji za IV? I kako je po težini taj gold naspram silvera?
Bio sam u Gold IV. A onda pao jer jebiga, krenula me loša serija, bio sam i bolestan i živčan i igrao...to je greška. Čim vidiš da gubiš i vidiš svoje greške ali govoriš "Nisam ja kriv."...pasti ćeš.

Vidi ovako, u tom timu ovo ti je rraspodjela:

Lux - Gold I. Frend s kojim ja igram DUO. Imamo nekih 7/1 win ratio so far.
Malphite - Gold III
Lee Sin - Gold III
Blitzcrank - Gold V
Prekrasni sexy Ezreal - Gold V

protiv

Lissandra - Platinum V
Shen - Gold II
Draven - Gold III
Leona - Gold IV
Jarvan - Gold IV

Naš Blitzcrakn je nafidao i dao Dravenu lijepi start, pa je htio da se surrendamo, ali niti top, niti jungle a pogotovo mid i ja nismo se htjeli predati..i kada su krenuli teamfight, uništavali smo ih. Ja sam farmao iako sam bio 20 CS za Dravenom od početka jer je naš BlitzCrank sjebao sve, ali sam imao lijepi farm i počeo dobivati killeve pa sam imao dobar item set.

Citiraj:

Core blue builda ti je Spirit of the elder Lizard, oko tog i IG-a se sve vrti (uz neograničenu količinu mane). Ovo što si ti radio je hibrid kojeg ja spominjem toliko

I da, koji je to vrag Blitzcrank igračima ovih zadnjih par dana. Kad god me netko random supporta, uzme blitza i nafeeda u 3pm -.-

Mislio sam ići Spirit Elder, ali sam odlučio ići DoubleLift buildom jer mi je trebao podhitno lifesteal zbog Dravena
Nisam usporedio Hybrid, ali mi je ok i s BT. Ja uzmem Blitza kada moram supportati a banana mi je Leona ili je pickana.
Staro 15.05.2013., 18:20   #1878
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

A razlika između silvera i golda? Ogromna? Ja sam probao gold I junglati na frendovom acc, i nemaš tu šta. Ako nemaš 120+ cs u 15 min, nemaš šta raditi u gold.

Meni je bilo far preteško.
Staro 15.05.2013., 18:23   #1879
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Ovaj Doubleliftov build je isto ono što sam i ja rekao. Nemoj sada davat zasluge njemu (jk) To i je hibridni build.
Jel netko ovdje gledao taj match CLG vs Azure Cats? Se isplati pogledat?
Staro 15.05.2013., 18:24   #1880
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Ja sam nekaj malo gledao, nije me dojmilo

Baš ocelota pratim, igra Zed-a.
Staro 15.05.2013., 19:07   #1881
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Ovaj Doubleliftov build je isto ono što sam i ja rekao. Nemoj sada davat zasluge njemu (jk) To i je hibridni build.
Jel netko ovdje gledao taj match CLG vs Azure Cats? Se isplati pogledat?
Pogledao prva dva. Gledaš dominaciju CLG-a, barem u prva dva. Dobro je iskreno gledati zbog HotShotGG....baš je gnjavio na tom topu..a i općenito, meni su zanimljivi fightovi, čisto zbog načina kretanja samih timova.

Baš sam pričao s ovim frendom, htio bih da se napravi jedan ranked tim koji će brijati na taktiku, i team kompoziciju...jer vjerujem da bilo koji tim (pa i full bronze) može doći barem do silver 1/gold5 čisto s taktikom
Staro 15.05.2013., 19:23   #1882
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
A razlika između silvera i golda? Ogromna? Ja sam probao gold I junglati na frendovom acc, i nemaš tu šta. Ako nemaš 120+ cs u 15 min, nemaš šta raditi u gold.
Iskreno, vidi se razlika. Možda ne toliko u Gold V, ali vidim kada igram s malo većim levelima. Manje rejđa, čak ako netko gubi lejn kao ja danas 0/4/0, nije cijeli chat "GG I HOPE YOUR MOTHER DIE, YOU FUCKING TARD, GET CANCER, NOOB, I AFK, /all GG" i ekipa se trudi, rijeđe ćeš viđati solo dive u njih 5 u bushu...

Ja osobno igram s određenim krugom ljudi, i dosta njih ne bi moglo igrati normalno u Gold, a neki bi mogli, ali su zapeli u Silveru.

Ono što sam ja skužio, bez nekih umišljenih stvari, jest da otkad sam počeo igrati striktno ranked, shvatio sam svoj greške i popravio se kao igrač. Da bih masterao nekog champa, treba mi manje vremena, a sve bolje razumijem igru, razumijem kada treba engage, kada disengage, di bi mogli biti, što i kada uzeti...i onda dosta puta kada igram normal premade s ovim mojima iz RL (ne gulsom i njegovim) dosta puta bude "Zašto si se povukao, sada su nas zbog tebe ubili". Jednostavno, kako se uzdižeš tako vidiš kako se nivo igre popravlja. Isto kao kada igraš premade 5, pogotovo draft ili ranked. Vidiš kako je to odmah drukčija igra, zato i tražim neki tim koji će aktivno igrati.

EDIT: Pogledao sva tri gejma...ako CLG zadrži ovaj nivo...biti će nastavak LCS zanimljivo, pa to je bilo predavanje Azure...hot 7/0/5 shen gg

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 15.05.2013. u 19:29.
Staro 15.05.2013., 19:33   #1883
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Srećom da užasno igram ADC pa se ne moram umarati s ovim
Agree

Citiraj:

Meni je bilo far preteško.
Ma nije tolika razlika, ti pričaš kao da je razlika nebo i zemlja.

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 15.05.2013. u 19:43.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2013., 19:48   #1884
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ma nije tolika razlika, ti pričaš kao da je razlika nebo i zemlja.
Pa gledaj, meni je bilo preteško u gold I. Ali onak turbo teško. A kao znam junglati s nocturne.

Jer gle, ja prije do tog frendovog accounta nisam igrao ranked, i onda me on zvao da mu odigram meč da ne počne padati mu elo, jer se on "odvikava" od lola. I ajde budem probao. Meni je bilo preteško.

Sad me brine, naglo sam skočio u silver II. A imam 160 normal pobjeda.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 15.05.2013. u 19:54.
Staro 15.05.2013., 20:09   #1885
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Pa gledaj, meni je bilo preteško u gold I. Ali onak turbo teško. A kao znam junglati s nocturne.

Jer gle, ja prije do tog frendovog accounta nisam igrao ranked, i onda me on zvao da mu odigram meč da ne počne padati mu elo, jer se on "odvikava" od lola. I ajde budem probao. Meni je bilo preteško.

Sad me brine, naglo sam skočio u silver II. A imam 160 normal pobjeda.
Ček imaš sve zajedno 160 normal pobjeda ili imaš i drugih acc-ova?

A gle, frend je bio u goldu i igrao sam neko vrijeme malo s njim i po meni nije neka veća razlika. On je sad u Platinumu, a malo je bolji igrač od mene (isto mu je Kennen main ).

Naravno, razlika je u tome što tamo nema onih kompletnih idiota koji ne znaju osnove i onda ti game-ovi manje ovise o tome koliko su tvoji team mate-i loši tj. koliko si ti nubova dobio u team-u a koliko protivnički team.

Evo ja imam frenda s kojim sa išao u razred i on je taj tip igrača koji jednostavno nikad neće naučit igrat, a ima nekih 1000 winova. On jednostavno zuji po svome i točka, nema šanse da bi on neki guide pogledao. Jbt lik još uvijek uzima Dorans shield na Kenneu
On je upao i Silver III i evo ga sad u Silver 5 ima nula bodova. Dakle, takve likove nećeš vidit u goldu jedino ako negdje ne kupe acc.
Staro 15.05.2013., 20:17   #1886
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Imamo sve zajedno oko 220 pobjeda To je to Nikakav drugi acc 160:150 5v5 i 65:40 3v3. Tak nekak I ranked imam 8:4 Znači ako imam svezajedno oko 230 pobjeda.

Znam takve ko tvoj frend. Imam ih i ja par u friend listi
Staro 15.05.2013., 20:44   #1887
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

A onda si ti to i super sve pohvatao ako imaš tako malo game-ova. Stvarno ti je super ranked score za nekih 500 gameova sve skupa.
Staro 15.05.2013., 20:45   #1888
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
A onda si ti to i super sve pohvatao ako imaš tako malo game-ova. Stvarno ti je super ranked score za nekih 500 gameova sve skupa.
Je i ja sam se začudio. Ali u kvalifikacijama sam relativno dobre ljude dobivao. Relativno

Mogao sam i u silver I ući da nije bilo onih instant feedera, ali ok

Sad lagano normale ću bacati, imao bi ja već preko 1000 mečeva ali kad sam na faksu

Sad još 2-3 tjedna i onda po ljetu HC gaming

BTW. Jeste li znali da su Darius i Draven braća?
Staro 15.05.2013., 20:54   #1889
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Inače ne vajnam po forumima kako glupo gejmove gubim, al ovo u zdanje vrijeme nije normalno. Evo zadnji ranked, četvorica su mi AFK otišla, ČETVORICA!!! Znači sam sam skoro 10 min protiv protivničkog tima igrao. Zadnjih 20+ gejmova koje sam odigrao rankedu, u apsolutno svakom gejmu mi je najmanje, ali najmanje barem dvoje feedera, trollova, afk idiota... Kužim da se zadesi tu i tamo da se na takve idiote naleti, ali baš toliko gejmova za redom, pa ovo je previše.
Staro 15.05.2013., 21:14   #1890
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
BTW. Jeste li znali da su Darius i Draven braća?
Ofc

I to samo zato što sam kupio i Dariusa i Dravena odmah kad su izašli, pa sam čitao one gluposti o njima.

xGAME koji je tvoj nick?
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno