|
![]() |
#2611 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
jedna lepa s Pershingom...stvari s tim vozilom polako sjedaju na mjesto a ovo je mapa di tenk apsolutno dominira po sredini. Jedva čekam Pattone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Guest
|
![]() Šta reći...3 od 4 koje sam preživio smo dobili. Statsi čisto O.K s obzirom šta mi je MM radio jučer, a WR subnjubovskih 40%. Ispada da sam preko noći zaboravio igrati. Toliko o tome, ne ponovilo se ![]() EDIT: E,da! "Sreo" sam jučer našega veterana Audi45 (aka MrWhite45) u protivničkome timu, jasno, izgubili smo, ali njegov skalp je u mojoj kolekciji ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 10.05.2013. u 17:27. Razlog: umalo smetnuo sa uma xD |
![]() |
![]() |
#2613 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() U cemu sam bio Patton ili SU 100? Jao Patton je remek djelo od tenka ali kada ga full istrazis. Obozavam ga. Trenutno igram sa Pattonom i SU 100 - spadaju među dva najbolja tenka u igri (ako ne i najbolji) vise me ni debili ne sekiraju koliko su ova dva cuda dobraaaaaa. To ti je gohst shell bug i rijesavaju ga vec jedno godinu dana Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 10.05.2013. u 18:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2614 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() "Ubojica zvijeri".
![]() |
![]() |
#2615 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kao što sam rekao, zna mi se dogodit tu i tamo ali 11 metaka od 12 ghosti??? Danas koma, uzas kakvi ljudi igraju, mislim da će vikend bit krvav... Već me sad jeza hvata. Sti je najtvrđi tenk koji sam igrao, imam barem 3000 potential dmg po partiji a ovo je my personal best. ![]() I preživio sam 2 metka od istog stija, na kraju, sa 10 hpa. ![]()
![]() |
#2616 |
Guest
|
Patton, kao i ja ![]() Samo što moj još nema zadnji top i motor pa je patnja još, ali ide pomalo ![]() @Buljo: ST-I je pravi uvod za IS-4, po meni, jako dobar i jako podcijenjen tenk. Meni duplo draži od razvikanije "sedmice", kada se savlada postavljanje sa njim nema toga topa u igri koji jamči pen+dmg. |
![]() |
![]() |
#2618 |
Guest
|
Imam i ja oba IS-a. I meni je za randome bolji IS-4. Ima bolji top, više HP-a i više dinga. ![]() |
![]() |
![]() |
#2619 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Tu medalju sam i ja danas dobija, ali nemam SS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Danas me kreten blokira i to namjerno da mu poslužim kao "hull down",cigan je bio u T34 i nije mi dao da se povučem,ja u IS-u,pobili me ko' zeca,kakav cigan...bilo je više raspiždenih zbog toga,svi koji su to vidjeli,svi na report...i onda istog kretena opet dobijem u svom timu nakon par borbi,koja sreća hm? Muka mi je od kretena više,imao je 45% WR i 800 eff,2k borbi i T34 ![]()
![]() |
#2622 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#2624 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() Sa zadnjim topom i dobrom pozicijom ovo je zvijer od tenka sad za ovaj specijal planiram kupit ferdinanda, gwpantera i t32, fali mi jos cca 40k exp-a (ili 9k sa free exp-om) i nekih milju dvije srebra za dodatke i potrošni materijal, to mogu natuc za 3 dana. cime se vi ostali planirate pocastit sad kad su popusti?
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 11.05.2013. u 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Guest
|
Ja nisam nikako mogao pobjedit sa Miletom, i onda skužim da sam na EU2 serveru. Prebacio se na EU1 i sad razvaljivam. ![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Zakon, danas sam uspio sa GW E sa HE granatom na 100m stresti direkt T95, uz gromoglasni uzvik PENETRATION i 280 stete ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
Guest
|
Meni BigBadVuk opet uvalio ban jer sam napisao riječ "sranje". ![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
Guest
|
Ma meni traži dlaku u jajetu, dobijem opomenu šta god napisao. Skupio sam već dovoljno bodova za perma ban. ![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#2635 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
ma shvacam te, meni nije jasno sto vise treba napraviti da se botovi maknu iz igre, ako nisam dosada preko 50-tak prituzbi poslao supportu, nisam nijednu jucer sam umlatio trojicu iz tima i popio 24satni ban, bogami se necu smirit dok nedobijem trajni ban pa ne odustanem od igre za konacno u zadnje vrijeme, masovno vidim igrace s poljskog podrucja da imaju botove/skripte da se tenkovi vozaju po bazi u krug, od malih tiera do najvecih, evo zadnja partija, Maus se voza u krug, dvije IS-7 stoje i cekaju, T110E5 se sakrio iza Mausa i voza se zanjime, probijamo nekako jednu stranu, mlatimo se, neprijateljska 4 tenka dodju u bazu, i capaju, ovi stoje, ili pucaju pa promasuju ili uopste nepucaju, dodje mi da se vratim i sam ih ubijem, ali nemogu jer sam zauzet i nestignem vremenski ![]()
![]() |
#2640 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
ugasio sam snimanje, nemam zivaca jos i gledati kako smo izgubili. prestao sam se i zaliti supportu kad sam vidio da nema ucinka, po partiji makar jedan bot/skripta, a sve ostalo je ljudska glupost, 5 partija s IS-4 i O261, 1 pobjeda s IS-4, odlicno.... ![]() nekontam jel to samo ja imam srece da me baca u MM ili s afk igracima ili s botovima/skriptasima ? niko se nije dosada susreo da se suigraci vrte u bazi u krug ?
![]() |
|
|