|
![]() |
#2581 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2582 |
Guest
|
Mile 46 je dobar tenk. Mrvicu mi je lošiji od Jagdpanthera, koji je odličan btw. Mile je veći (manje camo, više arti ![]() Idući Mile i Fochovi bi zato trebali bit fantazija. ![]() Isplati se pregrindati ono govno, dobro je što je na 6. tieru. Šta bi da je na osmom i devetom ko T28 i T95? Umro bi grindajući. ![]() |
![]() |
![]() |
#2583 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pošto igram samo TDove sa SutGIII možeš bez problema u napad i u otvoreni fajt sa svakim tenkom. Ferdo je priča za sebe i fali mi još malo do tierX topa, a onda si car na mapi. Staneš otpozadi iza kamena, malo se nakosiš i lupaš redom sve što ti dođe na nišan. Ja se nemogu odlučiti koji mi je najbolji jer svaki ima neku svoju vrlinu sa kojom uzluđuješ protivnika. ![]()
![]() |
![]() |
#2584 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I ferdi je odličan, ima odličan top (zadnji).
![]() |
![]() |
#2585 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo vikend specijal, obično bude isto kod nas kao i na NA serveru. http://worldoftanks.com/news/2308-mi...arade-weekend/ Prije jedno 4 dana sam uzo T26E4, a sad će bit na popustu 15%, 1100 golda sam mogo dat manje ![]()
![]() |
#2587 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
http://worldoftanks.eu/news/7246-spe...litary-parade/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovo stvarno nije za vjerovat, igram s KV-1, 9/9 pobjeda, kad je onda zaredalo, nakon toga 16 poraza zaredom, sve me baca u glup i gluplji MM a non stop sam u dnu poretka, samo u tier 6-7 mm me stavlja, evo zadnji SS, ja i jgpanther def bazu, nasih 7 capa enemy bazu, na 92% smo, odjednom se pocmu vracat svi da poubijaju preostale tenkove, dotle ovi sto su nas napadali umlate obojicu i capaju bazu, i mi izgubimo, za nevjerovati koliko su ljudi glupi (a opet 2 bota se vozali u krug po bazi, dok ih nisu umlatili) ![]() edit: promjena servera i malo gold ammo, cuda rade s KV-1, 1580exp prosjek u tri bitke, ljudnica ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 09.05.2013. u 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#2590 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
TB ti u klanu imaš takve debile da bi ih pregazio autom + vrijeđaju na razini 3 godišnjeg klinca. Ne znam koliko je prosjek tj. koliko tko ima godina al nekima bi dobro došlo par zubi manje ![]()
![]() |
#2591 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
ova igra me navodi na breivik sindrom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma to je cist normalno za WoT, nema pravila, maloprije s KV-1, Karelia, bio sam na vrhu, sve tier 4 i 5, pricekao minut, zaletio se do protivnicke baze i capo .. pobjedili cisto da isprobam ljudsku glupost ![]()
![]() |
#2593 |
Guest
|
Užas...zadnj idani, a pogotovo danas, ništa ne pomaže, niti Alecto ![]() Šta reći kada samo sa njim imam problema držati 50%...hebeni MM ga sve češće gura sa tier VI, nije prije bilo tako (1, max.2 "šestice"). U jednome momentu je bilo 2:19, a trudio sam se 110%. Skoro uvijek u prva 3 na kraju po učinku, bez obzira na tenk, i opet ništa. Pffff... |
![]() |
![]() |
#2595 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#2596 |
Hurr durr
|
![]() |
#2597 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2598 | |
Premium
|
Citiraj:
U platoonu sam samo s tom starijom ekipom,iz bivseg JNA klana,a na treningu svi šute osim komandera itd,neda mi se baš s svima komunicirat. Svega i svakakvih ljudi u wot-u ![]()
![]() |
![]() |
#2602 |
Premium
|
Let's get this party started! ![]() http://worldoftanks.eu/news/7246-spe...litary-parade/ Prognoziram HRPU živciranja preko vikenda ![]()
![]() |
#2603 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
a malo pa cesto dogodi da pogodim nekoga (Obect261), penetration, 0dmg, obicno Tier X tenkovi i obicno IS-4, direktan pogodak bez stete, sto, kako, zasto, ko bi ga znao
![]() |
![]() |
#2605 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Čudno da, meni se još nije to desilo, ne znam da li je to samo meni ili ali u snimci kada dignes nisam na E100 u gradu kursor i nišan nisu ti poravnani dok gledas tenk, kursor ti je lijevo a nisam 5m desno a cijev ne mičeš i savršeno si nanišanio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma igra je fascinantna, evo jedna od maloprije s Object261, sve veliki tieri, iz naseg tima jos dvije arty imale problem da im granata nestane u letu ![]() sala mala, jos ovaj Djole2SRB zove ko oce u klan, e moj Djole, ako tako u klanu igras, jadan ti je klan ![]()
![]() |
#2607 |
Hurr durr
|
![]() |
#2609 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() imas mod, zove se: Cmsg+stats_locastan_85b Evo igram s Object261 i IS-4, nemam stvarno vise komentara na igru nikakvu, u svakoj partiji bot ili dva, i samo su u krug vozaju u bazi, neki novi bot/skripta u pitanju, a sto se tice poljaka u igri, ![]() malo s KV-1 dignem prosjek pa onda s IS-4 i arty spustim, nece pa nece, jos za x2, do ponoci ce valjda da pade evo ban sam si zaradio, ovo vise nije normalno, cim sam vidio poljski platoon s IS-7 i StPzII odmah sam ih obojicu umlatio, i jos arty pride (taj platoon je bio jos gluplji) ![]() konacno malo odmora od WoTa ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 10.05.2013. u 13:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Hurr durr
|
![]() |
|
|