|
![]() |
#2551 |
Guest
|
Ako je dominantni team imalo normalan, uvijek jedan ide na "cap", ostali u lov na preživjele... Nisam jednom bio "capper", vidim da nam fali još malo vremena, izađem iz kruga i amen. Ionako se capture ne honorara nešto posebno, no kada vidim njuba kako drži bazu, a mi ih meljemo i neće dopustiti da ih sredimo, dođe mi da ga zadavim... |
![]() |
![]() |
#2552 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
ma oni su bili dominantni, bilo ih 14 na nas 6, na kraju zavrsilo nas 2 vs 1 i draw i niz sam imao 8/9 (8 pobjeda 1draw), uzmem IS-8, pet poraza zaredom, za nevjerovati, sto god napravio umlate nas, kao da me namjerno baca u glupe mm kad me krene, evo zadnja npr. kao sto je kolega govorio par postova prije, kad u timu imas 4-5-6 tenkova koji naprave 0 dmg, nema sanse za pobjedu, dosta od mene za danas, a jos kad vidim 4 premium tenka, jeza me prodje, ili cemo rasturit ili izginut kao kruske ![]()
![]() |
#2553 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#2555 | |
Guest
|
Citiraj:
Inače, kao dobar pokazatelj ishoda mi se čini i udio živih "killer-a", tj. recimo meč krene i u jednome momentu je 10:6 sa time da u ovih 10 2-3 imaju kill, a kod ovih drugih njih više ima kill... U pravilu to jamči skori preokret, baš poradi tih kampera, AFK, botova ili jednostavno njubova, makar u tome trenutku score govori suprotno... To mi se više puta pokazalo točnim, probajte pratiti takve situacije... |
|
![]() |
![]() |
#2556 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Primjetio sam da jedno 95% ljudi prije nego sta pocne mec vec si zacrtaju gdje ce ici i svejedno ako na drugu stranu ama bas nitko nejde ne idu niti oni. Fina uzivancija mi je kada naletim na 2-t10 i 3-t9 tenka sve dok ne shvate da sam samo ja tamo +1-2 max od ekipe ( obicno t6,7 ). A jos veca mi je fora kada ostatak ekipe se pati 3-4 tenka i nemreju ih ubiti. Edit: Prosla bitka 38% za pobjedu, od 15 igraca ( nije bilo arty ) njih 13 je otislo na jednu stranu.
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 06.05.2013. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 | ||
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Citiraj:
jako puno ljudi neprati minimapu, pod obavezno pobrojim crvene tockice, ako vidim da smo brojcano nadmocniji na toj strani jurim naprijed, vazno je sto prije scoutat i spotat (ako vec mediumi to ne cine), u 80% slucajeva probijamo stranu i pobjedjujemo, "mali" M6 americki (Tier 6 Heavy) mi je idealan za takve stvari, brz, okretan, fina vertikalna elevacija topa, puca uzbrdo kao i nizbrdo ![]() (evo par ss od danas popodne, sve bile jedna zadrugom, nesto dobili,nesto izgubili) ![]()
![]() |
![]() |
#2559 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Vozi Miškoooo!!!
|
To su ti igraci koji nisu nanjeli nikakvu stetu, kad nekog pogodis skines mu npr. 180/1500 hp a kad se dodje do 1500/1500 onda si mrtav jer ti nije preostalo nist health points Exp u igri ti se racuna s kojim tenkom kojem tenku sta napravis, nije isto kad ga pogodis u "guzicu" i zapalis ga ili kad ga pogodis u gusjenicu i samo usporis dok se ne popravi, nije ni vazno toliko za exp u igri i koliko ubijes protivnickih igraca nego samo koliko stete naneses, sto jace protivnike ostecujes vise exp na kraju bitke dobijes, a i bolj ti je efikasnost. ps. evo zadnja bitka zavrsila 13:-2, sto da kazem, pregazili smo ih, nisam stigao ni da si prosjek dignem ![]()
![]() |
#2562 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
najgora moguca vrsta parazita kojih u WOT-u hvala bogu ima i previse. p.s. takvi ako nisu botovi sebe najcesce definiraju kao "play for fun" igrace play for fun in a way to annoy others. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Premium
|
PARADE - kod za 1 dan prem plus 5 cosum. za svaku naciju. 113 je odlican tenk, nije materijal za CW ali odlicna 10ka najbolji opis - to je IS8 na steroidima. Jedina mana sto je rijedak u randomu pa se svi slete na tebe cim te vide (sto je dobro za tvoj tim jer skindaju retarde sa pol snage). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam se počastio s ST-I,ipak odlučio grindat IS4 za CW iako je IS7 bolji, Inače,evo točno što PARADE donosi => BONUS CODE: PARADE (in capital letters) After inputting the bonus code, you will receive all of the following goods: 1 day of Premium Account x5 Extra Combat Rations x5 Improved Combat Rations x5 Case of Cola x5 Chocolate x5 Strong Coffee x5 Pudding and Tea
![]() |
#2570 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Do njega nisam došao jer me onaj prije JagdPzIV ubio, tenk je tako odvratno mekan da te svi buše. Toliko mi je loš da nisam mogao više ni x2 skupljat s njim a kamoli ga grindat.
![]() |
#2572 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
buljo, nije to bio tenk za prvu liniju nego za podrsku,jako je nizak,ima dobar camo, a puca kao mitraljez. Kad ga se igra kako treba,ubojica je,bez zajebancije... @gsxr - sta je ovaj papak napravio igru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2573 |
Banned
|
lead game designer.. kaj da ti velim..taj odlucuje o svemu, a nije da mi se cini bas kao neki kuzator..odnosno kuzi kak frustrirat ekipu i maznut ogormnu lovu. kapa do poda kaj se tog tice..ne bi mu dal da mi ode po sibice |
![]() |
![]() |
![]() |
#2574 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2575 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 | |
Guest
|
Citiraj:
Njemu samo malo penetracije fali sa 88mm topom, ali može se sad koristit 75mm nakon što su ga buffali. Za 150 igara se preleti sa free računom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2578 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Istina, Jagd panzer je bio vrlo ugodan tenk za igranje i ne mogu reci da je bila tlaka grindati. S druge strane, primjer ODVRATNOG tenka (isti tier, ista klasa) jest ARL V39. To se rijecima ne moze opisati koliko je to los tenk , izuzev solidnog topa (ali samo solidnog).
![]() |
#2579 |
Vozi Miškoooo!!!
|
joj, koju partiju maloprije s KV-1 odigram (na rezervnom acc, aktivirao ovaj jedan dan premiuma pa da nepropade), za pamcenje, sad mi zao sto nesnimam bitke mapa Stepe, Encounter, uglavnom da skratim, ostanem sam na kraju protiv KV-1S i JagdPzIV, tek unaprijedio KV-1 na najjaci gun, moror onaj srednji, na pocetku pola tima ode capat, naravno da su izginuli kao kokosi kad kobac sleti u dvoriste, nekako se nas par probije ljevo do pruge (nas JagdPzIV prava podrska), ja preko, rijesim malu arty i 30.01H, dotle gore navedena dvojica mlatnu nasu arty i jos dvojicu nasih preostalih, osta ja solo, znam da idu prema bazi da je capaju, dodjem povise baze na uzvisinu (kv-1 ima samo 310m vidljivost, nemam pomagala nikakvih), pored zbunja olupina PzIV, stanem iza nje, evo dvojice, na 20-40% obojica i ja otprilike na toliko, KV-1S me u gusjenicu shootne, i dva puta bouncao kupolu, ja ga sredim u 2 granate, TD me obilazi s boka dotle dok se nas dvojica mlatimo (sve na udaljenosti 50m max), ja ga bouncam 2put, on me skine na 1/640, kontam gotovo al se nedam, skidam ga na 3% s jos dva metka, on me oba puta masi i dokrajcim ga, uglavnom adrenalin udara sve u 16est Zato volim WoT (i radi siemki,naravno) (a i vozni park mi je za nevjerovati) ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 08.05.2013. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2580 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |