|
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
zakon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ja igram na default postavkama (osim audio ![]() E da htio sma pitat, jel mogu kako svojem CJ-u kupiti iPOD ili nesto sl. da slusam glazbu i kada nisam u autu?! ![]() Isto tako, jel mogu gdje postavit da mi se uvijek vrti (bez obzira u koji auto udjem) onaj moj custom user tracks?! tnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
AMD Athlon XP 1600+ ABIT KG7 Geeforce 2 32MB Samsung 256MB RAM (2*128) Igra mi radi solidno, grafika je začuđujuće dobra, ali imam jedan problem zbog kojeg sam tek na 5% nakon 5 dana igranja... Pokrenem igru, igram 10-tak minuta i komp se smrzne. Najčešće kad uđem ili izađem u auto ili motor, ili kad se vozim s nekim pa mi on nekaj govori. Ne znam kaj je greška, ali pretpostavljam da je grafička kriva. Kaj se tiče smanjivanja grafike, dok dojdem u opcije za grafiku, izađe mi iz igre... Usput da pitam kak da se s nekom tetom ........ , di je autoškola (ak je ima, neko je napisal da je ima), dobil sam nekaj respecta dok sam ubil drotove i pisalo mi je da mogu složiti bandu od 3 ljudi-kak da ih skupim... Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma ja igram tek koji dan pomalo... Zapeo sam tamo na pocetku kad moram u ritmu auto "mrdat", ono sa 2-4-8-6 (hidraulika), i kada moram pokupiti one kutije od vojske... Dodjem, pokupim 4, stavim u kamijon i onda trazim jos ko budala one dvije, a ostalo mi jos pol "vremena".. a ovo za autoskolu? to postoji?! ![]() nisam siguran ali znas ono kada te kurva nesto pita? probaj stistak Y ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
A ako pod teta mislis cura, onda ju moras puno puta izvoditi van da ti "da" ![]() Autoskola je u San Fierru; Bandu kupis tako da sa desnom tipkom misa prvo naciljas jednog on njih i stisnes G; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
I bome je zarazna...
![]() |
![]() |
#225 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#228 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Npr da se onaj Toreno tako postavio prema Vercettiju dvije sekunde poslije spusio bi metak u celo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Premium
|
Citiraj:
A ako mislis na bugove u igri, navedi mi jednu igru koja ih nema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Izgleda da su autori igre "malo" pohlepni pa su je izbacili na tržište s "malo" bugova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Izgleda da su autori igre "malo" pohlepni pa su je prerano izbacili na tržište s "malo" bugova ![]() Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 23.06.2005. u 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Premium
|
Citiraj:
Uostalom uskoro izalzi i patch, pa ce dosta problema nestati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
|
Ja još nisam na svom kompu otkrio neki bug i igra mi se čini savršenom, jedino kaj mi je komp preslab. Sve igre imaju neki bug, ali ova nema puno bugova kak neki pišu... Thanks za pomoć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja trenutačno igram Vice City. opet. ![]() A jel ima u San Andreasu modificiranje postavki vozila ko u Vice City-u? (handling.cfg file) |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledaj u data folder |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ja imam slican problem, kada stavim recu na 800*600*16 low, steka, dignem na 1024*768*32 high radi super (grafa je ipak malo stara pa je iskljucen AA) No evo jedno bizarnog primjera: Kod lege na kompu: Na pentium III 733, Radeon 9000Pro, 384 RAM, igra je I G R I V A i to na 800*600, naravno low detail i draw distance na trecini, istina ne ide jako brzo, no uopce ne steka, potpuno igrivo, a komp je vec u podmakloj dobi (grafa je neszo novija), losije ide (i to sam vidio) na P4 1.8 , 256 SDRAM + GF4MX 64 na tom kompu to uopce nije igrivo, na bilo kojim detaljima (odgovor na zagonetku, na P4 maticna je Matsonic i umjesto DDR-a koristi se SDRAM pa sve u svemu to radi uzasno) Meni se cini da je za tu igru najbitnija graficka i RAM-i pa tek onda sve ostalo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ja sam igru prvi puti igrao na P3 1.2GHz, 2x 512 SDR, 9500PRO i igra je letjela na 1280x1024, sa AA i detaljima na high |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
hm..evo ja instalirala igru, a u opcijama mi postavljena rezolucija na 800x600 i što je najbolje, ne mogu ju promijeniti..a ni uključiti aa koji je off :confused: konfa: barton 2500+ epox 8rda+ ati radeon 9500pro 2x256 mb pc2700, corsair xms jel bi pomogli možda novi driveri? trenutno imam catalyst 5.3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|