|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Veli Oremuš da su bili bolji u svim segmentima igre ![]() ![]() Nema taj IQ veći od broja kopačke...
#122 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Bili su bolji u broju kornera to je činjenica ![]() Rezime, mislim da je zaslužena pobjeda Dinama po svemu. Više konkretnih prilika, više realiziranih prilika, crveni ispravan, po meni najveći previd Bebeka je uklizivanje Andrijaševića na Čopa(il Krstanovića) na stajnu nogu i čisti crveni karton. Tu nema rasprave a to nitko ne spominje. Ruka Vrsaljka isto čista, ali ljudi to je napucano s 20 cm igrač koji je u padu i vjerojatno pod faulom, ako je to bila namjera Vrsaljka onda bi ga trebalo premjestiti na gol s ovakvim refleksima.
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Trebalo je suditi penal, ali i isključiti Andrijaševića. Da se od sudaca očekuje da sve vide trebao bi suditi Spiderman, a pomoćnici biti Fantastic4, ali nije mi se činilo da je nešto namjerno svirao/ne svirao. Dinamo je bio bolji za gol do dva razlike, ali Mirko legenda je to ipak drugačije vidio..., stvarno ![]()
#124 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
http://image.dnevnik.hr/media/images...amo-hajduk.jpg iz slike se vidi da je vrsaljko vidio gdje je lopta te je namjerno igrao rukom, da se je išo dočekat na ruku ta desna ruka bi mu bila u sličnoj poziciji kao i lijeva, ovakvo dočekivanje rezultira udarcem glave u pod. To je onda trebao biti crveni karton i penal.
#125 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma penal je bil, bez dvojbe. Samo to ne garantira da bi Hajduk dal gol i eventualno preokrenul utakmicu. Bili su lošiji i to je to, a sad se izvlačit na taj promašeni penal je... onak :/ Da ne velim da su i oni bar jednog crvendaća trebali dobit. A onaj Brozovićev crveni mi je malo upitan kod onog faula. Pogledal sam snimku u prijenosu i činilo mi je da ga nije ni taknul. Trebal bi nać negdje i opet pogledat. Zapravo osim onog sretnog gola od odbijanaca, Hajduk danas nije napravil niš i to je to. Dinamo je isto imal dost sreće sa onim drugim golom Ibaneza (nema veze kaj je krump, prekrasan je), ali su odigrali malo bolje. |
![]() |
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Brozović je i prije trebao dobiti drugi žuti... Jurčićeva greška, sva sreća da je Hajduk očajan pa ni igrač više im nije pomogao... Sve u svemu, Dinamo je loše izgledao, jako slabo za Europu :/
#127 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
-H: kae,Lucho vas torpedirao? -V: ma sve je dobro prije dok je max 2 razlike -H: ti mora da i za Barcu navijaš a? -V: true that OP.A.: uvijek neko mora bit kriv,sudac,temperatura,ruka,močvara,horoskop... ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kakvu Europu, pa Kljuno je opet tu... Prodali su najbolje igrače, cijeli vezni red, Vidu, da su mogli i Sammira bi prodali. Svake godine ista priča. Momčad za Europu se ne radi iznova svake godine, sa različitim igračima i različitim trenerom. Dinamo je balkanski Arsenal, gnjev navijača je vjerojatno u tom rangu negdje - samo je razlika u cijeni karte... |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
|
Re: 1.HNL 2012/13
Svatko ko je potegao 400-500 km dva puta u dva smjera je navijač. Svatko tko gleda LP, svaku utakmicu i nada se da nešto bude drukčije nego prošle godine je navijač. Svatko kad vidi Kljunu da n-ti put vraća za trenera i pomisli o zašto baš u Dinamo je navijač. Možda se varam ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ZM odlazi :thumbup: |
|
![]() |
![]() |
#133 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Vrsaljko je sjeban, on od onog crvenog u lp nije odigrao poštenu utakmicu :/ Veza je najveći problem, tu nema nijednog pametnog igrača koji može zadržati loptu osim Sammira, ali džabe mu to kad nije konstantan. Valjda će naći Mamić nekog poštenog veznjaka ![]() Jurčić je takav kakav je, ali za sad je jedini koji ima bod u LP ![]()
![]() |
#134 |
Premium
|
Jurčić je panj ![]() Ali najveći dobitak je Jedvaj. Samo da sada ne krene putanjom prema dolje. Da bar ostane čvrsto na nogama pa da imamo za 2-3 godine stopera mladog za repku. Inače, taj derbi bi trebalo stvarno zabraniti, svake godine isto. Hajduk pokraden. Kad bilo tko gostuje na Poljudu i sudac ne vidi aut dobro Mamić je platio. Nema smisla više. Trebalo bi Mamića kad je tako utjecajan za premijera pa da nam kopira Njemačku ekonomiju. Volio bi isto tako pitati sve Hajdukovce po čemu su to bili jučer bolji? Progledao im je kroz prste jer je Andrijašević trebao dobiti crveni izravni. Mali Brozović dobije 2 žuti zato što je liku malo nokte na nogama potkratio. Istina da je prije napravio veći prekršaj ali je to lakrdija. Dinamo fula 3 mrtve 100% šanse, golman ima 2 fantastične obrane a oni se pozivaju na penal i na sve. Pa gospodo da je Andrijašević dobio crvenoga opet bi Mamić potplatio. Ukralo što bi se reklo. Da je malo sportske sreće bilo Dinamo bi u potpunosti zasluženo slavio 4-5:1. Ali i onda bi bilo da nije bilo pola ekipe bla bla. Naučite primati poraze. Onda ona kuknjava da je Dinamo kriv što se nije igralo po onom blatu. Pa jel ti ljudi imaju oči? Kakve Dinamo ima interese da se tekma odgodi? Ne razumijem čemu toliko cviljenje. Krajnje je vrijeme da se složite u vlastitim redovima, da se složi i neka ekipa jer je ova očajna i da se nešto napravi. Samo jači Hajduk će potencirati jačim Dinamom. A to je i vama dragi bili u interesu.
#135 |
Premium
|
Rekao je Bebek da je bio penal ali da nije vidio, i da Hajdukovci sami nisu tražili ruku, osim Sušića tak da bolje da ne kenjaju sad. Očito se stvar dobro vidi na telki, a dobar izgovor za poraz zlata vrijedi pa... |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Dinamo više? Ja sam Hajdukovac, mislim da je Bebek ok sudio. Penal onakav je teško vidit i upravo zato sam protiv uvođenja dodatnih sudaca jer ne pomažu u ovakvim situacijama, a ostalo može sam procijeniti i sudac u polju. Kaj sam mislio reci, ne osuđujem previše Bebeka jer teško je to voditi, ali isto tako tvrdit da je Dinamo vise oštećen je malo prezenciozno.
#140 |
Premium
|
Ma oštetio je i jedne i druge. Objektivno više Hajduk kad se ovako gleda, ali da je Hajduk dobio crveni kada je trebao Dinamo je možda mogao do 80-e voditi 4-5:1. Isto tako je Hajduk mogao pobijediti 3:2 da je sviran penal. To je ono što bi bilo kad bi bilo. Meni je žao što ni jedan bili nije rekao da je realno Hajduk odigrao jako loše. Nećemo se hvatati sada što je imao više kornera ili posjed lopte (s obzirom da je igrao 25 min s igračem više i mal je omjer). Ali Hajduk igra utakmicu bez prave prilike, sve prigode neki prekidi odbijanci i sl. Isto tako svi žmire na Dinamova 3 mrtva zicera i onda se na neki penal pozivaju. Malo objektivnosti nikako ne bi škodilo.
#141 |
Guest
|
Slavene.. ![]() 0:2 ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 09.03.2013. u 15:37. |
![]() |
#143 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vidim da je netko gledal Nanija pa probal isto ![]()
#144 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Čini se da lokosi neće još dugo u 1. HNL ![]()
![]() |
#145 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
I eto dinamo je OPET prvak. ![]() ![]() I ova statistika je majka svih zaje*a. ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Rijeka pokazala zube ![]()
#148 |
Premium
|
#149 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
I nakon hrpe loših poreza i gubljenja usred splita evo tudora s jednom divnom izjavom. ![]() http://www.index.hr/sport/clanak/tud...ja/675352.aspx |
![]() |
![]() |
|
|