![]() |
1.HNL 2012/13
Sutra počinje nova sezona, a nitko ništa.
1. kolo: 20.07.2012. ZAGREB – LOKOMOTIVA SPLIT – RIJEKA 21.07.2012. DINAMO – INTER-ZAPREŠIĆ 22.07.2012. ZADAR – OSIJEK CIBALIA – SL.BELUPO ISTRA 1961 – HAJDUK |
Osobno bih volio da Istra bude prvak. Iako navijam za NK Generator od malih nogu, daklem od kupusa :D
|
Nakon jučerašnjeg debakla Inter će pregaziti Dinamo. :p
|
Ja se nadam da bu Istra natamburala Ajduka:)
|
Kaj su skupili pare i vratili dug Sibeniku?
|
Citiraj:
Ali ipak igraju: http://www.hrsport.net/vijesti/44384...ali-ni-uplate/ |
Bas procitao sada.
Koji su to mutni poslovi, katastrofa :( |
Zna se da bi samo dinamo i hajduk u tim situacijama mogli igrat svi ostali ne. HNLJ.
|
Igra Dinamo trenutno, sluša se na radiu-1:0 trenutno:)
|
Gledam na Areni, bezveze utakmica.. Ne zna se tko je gori :D
Dinamo je imao još jedan zicer, 3vs1 i Rukavina zajebao i to je to, onaj tko ne gleda ništa nije propustio. |
|
Dobro su i prošli. Kak igraju i 1 bod im je previše.
|
Nebu ovaj Čačić dugo kak mi se vidi:D
|
Dok god Mamic ne promijeni politiku placa od Dinama nebu bilo nikaj. Sammir dobije 300k€ igro on svaku tekmu 10% il 100%.
Da bar ispadnu od Ludogorca pa da ode pola momcadi i da dodju mladji igraci koji ce grist svaku tekmu da budu u prvoj postavi jer uz stozerne igrace nazalost ne mogu se pokazati. Liga nam je u k. treba ju smanjiti na 10 klubova i igrati sa svakim 4 kola i to bi mislim bilo najoptimalnije. Mozda bu Sukera vise zanimala domaca liga neko repka pa nesto i napravi. |
Par lijepih golova jučer:)
|
Psssss fakat fenomenalni golovi. :) Pogotovo samir i leko. :) Nije ni od alispahića bio loš definitivno. :)
Kaj je na kraju sa onim da vide ide iz dinama? :( |
Citiraj:
|
Bila bi to velika šteta za dinamo. :(
Iako bi to bilo veliki plus za klub u koji bi vida otišao. :) Stvarno igrač i pol. :) |
Propali mu Dynamo Kiev i Lazio...tak da ništa zasada
|
U Dinamo dolazi Bryan Carrasco na jednogodišnju posudbu.
Da se podsjetimo, to je ovaj "majstor teatra" :D:D:D:D Zaključak: Mora i Dinamo biti u trendu. :p |
Danas jadranski derbi na Kantridi Rijeka-Hajduk.
|
I opet pušing Hajduka :)
|
Ukralo :D
|
Navodno je bil prekršaj izvan 16...ima netko snimku?
|
Je, jedno metar van šesnejsterca. Valjda kompenziraju Rijeci onu krađu iz prošlog kola :D fakat sam zahvalan HRT-u pa ovog nema na TV-u. Ovaj HNL je komedija samo takva. A na ovu tekmu sam bil osuđen kod frenda hajdukovca na rođendanu :D toliko je bilo zanimljivo da sam drkal po PCE forumu preko mobitela :D
|
No dobro, da nije bil penal bil bi crveni:p
|
Pobjede Intera u gostima da bi im Osijek i Rijeka objasnili neke stvari. :D
To me podsjeti na sezonu 1994/1995 u ligi prvaka i prosipanje bodova u Slavonskom Brodu. :D |
Vidim nista novo u haenelu, kakva drzava takva liga
|
Citiraj:
http://i49.tinypic.com/2q9w4z6.jpg |
A, evo ga:)
Van 16 metara, penal nije ali je crveni ko kuća:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:35. |