|
![]() |
#3511 | ||||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne zna ti on to, on je dežurni hejter kao i amdija, govore o nekim reklamama i plaćanjima a nisu ni pisnuli kad je ibrahimović mogao igrat protiv barce ![]() Zna se tko je vlasnik psga, i zašto je uopće ibrahomović mogao igrat, a recimo manđo ne, naravno zavist i ljubomora je kod dosta njih pretjerano izražena, pogledaj komentare amdije kada se nije sudilo nešto za barcu, to ti dovoljno govori o profilu hejtera ![]() Citiraj:
Kako ste se sad raspisali o vama najvažnijoj stvari u lp, o finom porazu, tako ste isti bili ko miševi kada je barca razguzila milan. Citiraj:
A ti bi svake godine gledao druge ekipe na kraju LP, haha, ili samo priznaj, htio bi gledat sve osim barce na kraju lp ![]() U lp se vidi koji klubovi su najbolji, oni koji redovito dolaze pred sam kraj iste. Citiraj:
![]() Dva, možda 3 gola su neregularna, isto kao i ruka, pa se nitko ne lovi suđenja jer nema potrebe, bayern će ove sezone osvojit lp. A kaj se tiče antinogometa, kad je grčka osvojila euro, svi su pljuvali po antinogometu, a kad drugi igraju tako protiv barce onda je to taktika, dvolično zar ne? Bayern je pokazao da ne treba igrat bunker i čekat kontre, tako igraju samo ekipe koje ne znaju, pa im je to izgovor da je to taktika. ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Ne nazivaš ih hejterima, ali ti jesi, sam si priznao, a komentari da barca ispadne pa makar suci bili krivi su dovoljni pokazatelj toga.
![]() |
#3512 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Barcelona daje kud i kamo više za igrače nego svi drugi samo eto "ispada da se ne kupuje". ![]() ![]() Buljo potiv milana su dali gol iz zaleđa pa si bio tiho. ![]() ![]() Eto hejter ovo hejter ono. ![]() ![]() ![]() Jedno je hejter, a drugo je kad ti je zlo od pomisli na dotični klub i to ne zbog ljubomore nego zbog odvratnog nogometa i 5-6 glumaca. ![]() Jučer si mogao pogledati kako se igra nogomet. ![]() I čemu smijeh na ovo "skidam kapu"? Jesam fino rekao bravo za united za osvajanje PL? ![]() |
![]() |
![]() |
#3513 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Davali, prošlo vrijeme, došlo im je do glave da se ne isplati bacati bogatstvo na nekakve torese koji ne mogu dat gol a svom vrtu imaju dovoljno materijala. A milan nije, POKRALO! ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#3515 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Slobodno odeš na youtube pa upišeš magične riječi drogba dive i uzmeš kokice, a onda se vratiš tu i napišeš da si zaboravan, nećemo se ljutit. ![]()
![]() |
#3516 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Buljo, davali su toliko para da nije bilo normalno tako da možeš slobodno preskočiti cimanje po pitanju kupnje igrača. ![]() Drogba je jedan od zadnje živućih klasičnih CFova. ![]() ![]() Imao je Drogba svojih poteza za koje sam napisao da su jadni i glupi. ![]() |
![]() |
![]() |
#3517 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Na stranu sad vaše rasprave, ali jedna od stvari koju ja ne mogu vjerovati da onaj smećar Del Boske Martineza i dalje ne poziva u španjolsku repku jer još uvijek nije dovoljno dobar
![]() |
#3518 |
Guest
|
Odoh ja uplatit nešto na pobjedu Reala u hednikepu, lijep je koef. a Borrussia ipak nije Bayern. |
![]() |
#3521 |
Strichek Moderator
|
#3523 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
sam od početka knock-out faze govoril da bude njemačko finale! ![]()
![]() |
#3524 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3525 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
#3526 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
mislim da je bilo za očekivati da ce bayern briljirati vs barce, ali bvb protiv odličnog reala - jako teško. |
![]() |
![]() |
#3527 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo je polufinale LP-a. Sve je moguce. Ko je znao da ce Barca jucer onako proc? Istotako i danas, sve je moguce, a drugo je sto Brko & Co. prizeljkuju, kod mene je uvijek obratno njegovom misljenju. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#3528 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3530 |
Premium
|
a buuubica ![]() |
![]() |
![]() |
#3531 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Dortmund je već 2 puta nadigrao Reala ove godine. Namirisali su krv, kladim se da će i večeras pobijedit bez problema. Ivan77 sve mi se čini da se zajebavas s nama. Pa nemoguće je da svaki par vidiš drugačije. Hendikep na Real??haaahahahaha |
![]() |
![]() |
#3533 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Pogle im statistiku, trpaju tri gola u prosjeku a već je odavna jasno da ih niko u Bundesligi nemre stići. Jednostavno grizu od početka do kraja, i gube samo kad se poklopi da pola momčadi ima loš dan. I Mandžo se savršeno uklopio u takvu igru.
![]() |
#3534 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#3535 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#3536 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Mislim da hoće. Bayern je i prošle godine nadigrao Real a ove godine su još jači. IMO Bayern je organiziranija i kvalitetnija ekipa od Reala koji nije nadigrao United a nije impresionirao ni protiv turaka. |
![]() |
![]() |
#3537 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ja sam uplatio 50kn na hendikep, pa šta bude bude ![]() jučer mi je čovjek pomog'o da dignem 700, zašto ne danas 250 ![]() i ponavljam po ne znam koji put sad već, nemojte sam tak olako otpisat Dortmund prije početka utakmice, sjetite se šta je bilo sa Čelzijem prošle kad ih se tak otpisalo... a uz to, Realu fali i par važnih igrača ![]() Arbeloa dobio crveni protiv Galate, Marcelo se ozlijedio prošli vikend..
![]() |
#3540 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Bayern i Dortmund igraju stalno vrlo guste utakmice. Tako da Dortmund večeras pobjeđuje. A rezultat 2:1 Jučer je igračem utakmice proglašen Muller. Pretrčao je 13km i 2gola. Čini mi se da Messi uopće nije smio igrat. Tek 7km za njega u 90min. Znači da se šetao cijelu tekmu. |
![]() |
![]() |
|
|