Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 23.04.2013., 22:35   #3481
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
CVATEM!

Bravo bayern. Volim vas sve!

Ivane...ti si car! Moram ti neke pive platiti!

Nadao sam se da će ih bivši čelzijevac droba trpati ali je zato tu roben.
Hamm je offline  
Staro 23.04.2013., 22:36   #3482
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
u ovakvom potopu raspravljat o li-la prekršajima je presmiješno. Bayern je uništio barcu sasvim zasluženo, ove godine diže lp.
wnbeeeE je offline  
Staro 23.04.2013., 22:36   #3483
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Kako mi je sada žao što je sudac nasjeo na Chielinijevo foliranje i dao Manđi onaj žuti. Siguran sam da bi Manđo dao bar 1 od 2 Gomezova.
Staro 23.04.2013., 22:36   #3484
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Mandzo - Modric u Finalu. Bilo bi super
spawn je offline  
Staro 23.04.2013., 22:38   #3485
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Cestitke Bayernu, jos su osteceni jer im tri ruke sudac nije svirao. Potpuno zasluzena pobjeda.
Staro 23.04.2013., 22:39   #3486
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Cestitke Bayernu, jos su osteceni jer im tri ruke sudac nije svirao.
Nije Qatar Foundation mogao dati toliko love koliko je bayern bio bolji.
Hamm je offline  
Staro 23.04.2013., 22:40   #3487
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Da se mene pitalo, prekinuo bih utakmicu kod 2-0 pošto je jednostavno neoprostivo da "najbolja ekipa u povijesti nogometne igre" gubi, i to s više razlike. Ovako nogomet više nije isti: Quatar Fondation bude otkazao, UNICEF više neće hraniti nedonošćad Bareceloninim novcem, EUFA više neće mlatiti paru na "tika-taki", makar istinabog i suce više neće morati plaćati više zbog gubljenja obraza pred cijelim svijetom.
Stvarno mi je žao, nogomet je danas umro
burmuz je offline  
Staro 23.04.2013., 22:41   #3488
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Nije Qatar Foundation mogao dati toliko love koliko je bayern bio bolji.
Ja sam lijepo cestitao navijacima Bayerna na zasluznoj pobjedi, nema potrebe da provociras.
Staro 23.04.2013., 22:42   #3489
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Ja ne provociram. Ja konstatiram.

Čudno da se opet ne sude penali protiv barcelone...zaista čudno. Moraš priznati.
Hamm je offline  
Staro 23.04.2013., 22:42   #3490
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Ja ne razumim kako vi ne razumite.
Koji Quatar Foundation, UNICEF, UEFA, suci.., jednostavno the "Ajvn77" has spoken

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 23.04.2013., 22:42   #3491
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
Siguran sam da bi Manđo dao bar 1 od 2 Gomezova.
mislis mullerova ?
wnbeeeE je offline  
Staro 23.04.2013., 22:43   #3492
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Ajvn77" has spoken
Pive čovjeku platit, a ne zajebavat ovako!

Samo nek napiše da će real pregaziti borusiju tek tako i da će krenuti razbijati od prve minute i svi sretni.
Hamm je offline  
Staro 23.04.2013., 22:44   #3493
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Ostaje žal samo zbog tih čudnih situacije jer će uvijek biti šta bi bilo kad bi bilo. Bayern je je*eno moćan, stroj koji gazi. Koliko vidim kupili su i Gotzea i ima da to bude čisti lijepi totalni nogomet. Čestitke Bayernovim navijačima na najvećoj pobjedi u bližoj i daljoj povijesti. Sad se zna za koga navijam u finalu.

EDIT:

Citiraj:
mislis mullerova ?
Da
Staro 23.04.2013., 22:45   #3494
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
"Bayern izlazi u visoki presing, u sudačkoj nadoknadi, pri rezultatu 4:0" ... lude švabe

Prilikom vađenja kartona, mogao bih se zakleti da je sudac imao zapisnik na Brailovom pismu.

Ukupni dojam: mađarska udruga slijepih FTW
Staro 23.04.2013., 22:53   #3495
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Da se mene pitalo
*cut*
A da se suzdržiš ovakvih komentara da ne ode u krivom smjeru?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 23.04.2013., 23:04   #3496
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ovo je prestrasno. Rezultat sve govori. Heeeebem ja ligu gdje 1igrac može zabit 150golova. Nitko obranu ne igra. Mali Messi je stvarno bog, ali mogu se kladit da u njemačkoj ili engleskoj ligi nebi zabio ni 50.

A sutra će biti joooj i ajme i Realu.
Staro 23.04.2013., 23:17   #3497
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
Kako mi je sada žao što je sudac nasjeo na Chielinijevo foliranje i dao Manđi onaj žuti. Siguran sam da bi Manđo dao bar 1 od 2 Gomezova.
sto ocekivati od talijanskih spaghetti western glumaca? glumacke druzine..80 od 90 min provedu na podu valjajuci se..uzas
gsxr750k9 je offline  
Staro 23.04.2013., 23:58   #3498
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ovaj Bayern je vrhunska momčad, i ove sezone stvarno gaze li ga gaze. Fantastičan kadar igrača.
Router je offline  
Staro 24.04.2013., 00:02   #3499
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Ivane hvala, već i prije nego sam vidio tvoj post sam stavio stoju na jedinicu, i na drugom listiću stoju na hendikep, iz tvojih usta u božje uši i nadam se meni u novčanik!
prvo da citiram sebe i kažem, Ivane hvala na 700kn

Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Bajern ne može više držati jak tempo. Barcelona polako preuzima. Moguće da i oni daju gol, do kraja ima dugo.
taj zaključak je pao na koji točno način?

ako ijedna ekipa u europi trenutno može punih 90 minuta držati jedan te isti tempo, to je onda Bayern

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Finale LP 1999 i Hrvatska-Turska EP 2008 su mi životna dva dokaza da nikad njije gotovo dok nije gotovo. zapamti to.
jel' sad gotovo ?

Citiraj:
teško, ova murinjova gamad je jaka za popizdit, jača od Bayerna.
ako se ne varam, tu murinjovu gamad je taj isti BVB ove sezone ne jednom, već DVA put nadigral, a i istu ekipu je Bayern izbacil prošle godine u polufinalu...

Za kraj, vic

Koja je razlika između Coca-Cole i Barcelone ?

Coca-Cola se puni u Americi, a Barcelona na Alianz Areni

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 24.04.2013., 00:46   #3500
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Za kraj, vic

Koja je razlika između Coca-Cole i Barcelone ?

Coca-Cola se puni u Americi, a Barcelona na Alianz Areni
Meni pao na pamet isto jedan.

Koja je razlika između Barcelone i Paulanera?

Nema je, oboje se pune u Munchenu

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 24.04.2013., 03:09   #3501
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Kako je lijepo slusati ove hejtere Barcelone, znam da je bolno trpiti guzenja pa je kompleks zvan barca mnogo izrazen. )

Ovaj poraz nije bolan, vec je vise nego zasluzen, veceras je igrala jedna momcad, steta sto Barcelona nazalost nije na fizickoj spremi i formi od prije mjesec, dva, no svakako bi i tada rezultat bio barem 4:2.

Barca je prvi puta zasluzeno izgubila, i to je ono sto smeta dezurne hejtere, jer se ovako igra protiv barce, a ne kojekakve park-the-bus i ostale strategije kvaziklubova koji unistavaju nogomet. Drago mi je u jednu ruku, jer ovo je najljepsa nagrada za nogomet kakav njeguju bavarci.

Isto tako, ovdje se jasno vidi da sudacki previdi i simuliranja su sastavni dio nogometa, a ne da barca jedina to radi, kao sto je ujedno i dokaz da te sitnice ne mjenjaju ukupni rezultat, jer da je sudac i bio veceraa na razini, rezultat bi bio svejedno isti.

Cestitke svakako pandi i svim navijacima bayerna, izuzetna i malojereci zasluzena pobjeda, nadam se da ce osvojiti LP, jer svojim stilom nogometa to zasluzuju, a sa druge strane nadam se da ce bvb u finale, a ne guzicari iz madrida

Jos 90min nou campa, ali tamo se mora cudo dogoditi, pa da se eventualno ode u produzetke, cudu se i nadam, no u svakom slucaju znam da ce biti odlicna tekma ko veceras.

A sad, ajmo BvB!!!!
Staro 24.04.2013., 04:30   #3502
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Kako je lijepo slusati ove hejtere Barcelone, znam da je bolno trpiti guzenja pa je kompleks zvan barca mnogo izrazen. )

Ovaj poraz nije bolan, vec je vise nego zasluzen, veceras je igrala jedna momcad, steta sto Barcelona nazalost nije na fizickoj spremi i formi od prije mjesec, dva, no svakako bi i tada rezultat bio barem 4:2.

Barca je prvi puta zasluzeno izgubila, i to je ono sto smeta dezurne hejtere, jer se ovako igra protiv barce, a ne kojekakve park-the-bus i ostale strategije kvaziklubova koji unistavaju nogomet. Drago mi je u jednu ruku, jer ovo je najljepsa nagrada za nogomet kakav njeguju bavarci.

Isto tako, ovdje se jasno vidi da sudacki previdi i simuliranja su sastavni dio nogometa, a ne da barca jedina to radi, kao sto je ujedno i dokaz da te sitnice ne mjenjaju ukupni rezultat, jer da je sudac i bio veceraa na razini, rezultat bi bio svejedno isti.

Cestitke svakako pandi i svim navijacima bayerna, izuzetna i malojereci zasluzena pobjeda, nadam se da ce osvojiti LP, jer svojim stilom nogometa to zasluzuju, a sa druge strane nadam se da ce bvb u finale, a ne guzicari iz madrida

Jos 90min nou campa, ali tamo se mora cudo dogoditi, pa da se eventualno ode u produzetke, cudu se i nadam, no u svakom slucaju znam da ce biti odlicna tekma ko veceras.

A sad, ajmo BvB!!!!
Ja se dam kladiti da će na Camp Nou i Mandžo ostaviti pluća od trčanja, pa bih unaprijed rekao da neće biti nimalo lagano, pogotovo ne kod prednosti iz Minhena od 4:0

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 24.04.2013., 07:59   #3503
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Kako je lijepo slusati ove hejtere Barcelone
Citiraj:
Barca je prvi puta zasluzeno izgubila
Citiraj:
i to
...razlog zašto jako puno ljudi ne voli barcelonu. Svi koji kažu nešto protiv su odmah hejteri.

Možda je ljudima više muka od gledanja kako se hrpa toga ne sudi i kako se "pegla" rezultat i sudačke odluke u korist barcelone.

Što želiš reći da barcelona do sada nikad nije zasluženo izgubila?
Hamm je offline  
Staro 24.04.2013., 08:31   #3504
freddie
Premium

freddie's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Da,ovaj Bayern stvarno moćno izgleda, a još da je igrao Toni Kroos. Makar , nebi ja još otpisal Barcu.Uglavnom ,očekujem finale Bayern - Real.
freddie je offline  
Staro 24.04.2013., 08:31   #3505
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da se drugacije izrazim, prvi puta ju je netko istinski nadigrao ( sto se vidi i po izjavama igraca itd ) gubila je barca i od kopenhagena, ali to su sve bile idimidodi tekme.

Peglanje rezultata i slicne seme su kazem, smjesne izlike, jer previda ima na svakoj utakmici samo sto se barcini gledaju kroz povecalo

I meni je muka gledati antinogomet milana, intera, reala, chelsea i slicnih klubova u ligi prvaka, pa se suzdrzavam od smjesnih komentara, dok se za barcu ekipa nasladuje na svakom koraku, sto je cak i ok jerje tek tu vidljivo koliko velik kompleks ustvari barca zadaje
Staro 24.04.2013., 08:36   #3506
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Nemreš drugačije igrati protiv njih ako nemaš stvarno tip-top ekipu pošto te ovako i onako pokradu za par penala svaku tekmu.

Real igra anti-nogomet? Real igra predivan i brzi nogomet.

Ne radi se o kompleksu nego se radi o tome da ne moram(o) više gledati iste u ligi prvaka. Srećom bi rekao...
Hamm je offline  
Staro 24.04.2013., 09:02   #3507
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Da se drugacije izrazim, prvi puta ju je netko istinski nadigrao ( sto se vidi i po izjavama igraca itd ) gubila je barca i od kopenhagena, ali to su sve bile idimidodi tekme.

Peglanje rezultata i slicne seme su kazem, smjesne izlike, jer previda ima na svakoj utakmici samo sto se barcini gledaju kroz povecalo

I meni je muka gledati antinogomet milana, intera, reala, chelsea i slicnih klubova u ligi prvaka, pa se suzdrzavam od smjesnih komentara, dok se za barcu ekipa nasladuje na svakom koraku, sto je cak i ok jerje tek tu vidljivo koliko velik kompleks ustvari barca zadaje
Jedini smiješan komentar si dao upravo ti. Jedini antinogomet u ligi prvaka je to smeće od barcinog silovanja lopte 60-70minuta po utakmici, sa jednim ili nijednim napadačem.
A o suđenju please, ne komentirati, pa čisti penal sinoć nije dosuđen za bayern, ruka koja se vidila iz aviona, koju očito samo sudac iza gol aut linije, udaljen cca 3m nije vidio
Da ne pričam o xx takvih situacija nedosuđenih kontra barce ove sezone u LP -.-
Jedini koji imaju komplekse od nekih stvari ste vi Barcelonaši jer ste nerealni i slijepi kraj zdravih očiju.
Staro 24.04.2013., 09:33   #3508
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Nema brige, uefa će popraviti ovu pogrešku na Nou Campu.

btw, kad sam ovo pisao, bilo je kakve švabe, vamos barca, svemir, vanzemaljci i sl... ali eto, s vremenom ljudi shvate valjda, ne znam

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard

Zadnje izmijenjeno od: Guls. 24.04.2013. u 09:45.
Guls je offline  
Staro 24.04.2013., 09:57   #3509
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
i kažeš da nemaš komplekasa zato jer je barca bila od zadnjih 8 sezona, 7 puta u polufinalu i osvojila 3 naslova ?
Ne. Ako netko zasluženo prođe onda skidam kapu. 90% tih polufinala i finala i svega je dobiveno maltene na sudačke pogreške. Ne može se gledati samo rezultat nego i psihološki efekt kad ti znaš da moraš igrati protiv momčadi čiji te igrači mogu slomiti u 16 metara i neće biti penala te mogu slobodno igrati rukom i neće biti penala.

Nije murinjo jedini trener koji je rekao da ne voli igrati protiv barcelone zbog sudaca.

Citiraj:
ok, slažem se. dosadno je gledati stalno iste momčadi, ali baš konstatacija da je Barca došla nezasluženo do svega toga i ne stoji. pogotovo jer si Čelzi-apologeta i ne vidiš njihova trunja
Kad je cfc ispao ove seozne nisam ni riječ rekao osim da su tako i zaslužili. Ne nazivam okolo ljude hejterima ako kažu neku lošu o dotičnom klubu.
Hamm je offline  
Staro 24.04.2013., 10:06   #3510
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
i kažeš da nemaš komplekasa zato jer je barca bila od zadnjih 8 sezona, 7 puta u polufinalu i osvojila 3 naslova ?

ok, slažem se. dosadno je gledati stalno iste momčadi, ali baš konstatacija da je Barca došla nezasluženo do svega toga i ne stoji. pogotovo jer si Čelzi-apologeta i ne vidiš njihova trunja

I za Real se slažem. I ako BVB ne iznenadi mene i ostatak svijeta, bit će to jebeno finale. Iako mislim da bi BVB mogli proći kao i Barca.

fakat ne vidim razloga, a i ne kužim zašto svi podcijenjujete BVB

velim, nadigrali su real u OBJE tekme u grupnoj fazi...

istinabog, sad su malo sigurno uzdrmani zbog Götzea, ali profesionalci su, trebali bi preći prek toga

panda505 je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na