|
![]() |
#3482 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
u ovakvom potopu raspravljat o li-la prekršajima je presmiješno. Bayern je uništio barcu sasvim zasluženo, ove godine diže lp. |
![]() |
![]() |
#3483 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Kako mi je sada žao što je sudac nasjeo na Chielinijevo foliranje i dao Manđi onaj žuti. Siguran sam da bi Manđo dao bar 1 od 2 Gomezova.
#3487 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da se mene pitalo, prekinuo bih utakmicu kod 2-0 pošto je jednostavno neoprostivo da "najbolja ekipa u povijesti nogometne igre" gubi, i to s više razlike. Ovako nogomet više nije isti: Quatar Fondation bude otkazao, UNICEF više neće hraniti nedonošćad Bareceloninim novcem, EUFA više neće mlatiti paru na "tika-taki", makar istinabog i suce više neće morati plaćati više zbog gubljenja obraza pred cijelim svijetom. Stvarno mi je žao, nogomet je danas umro |
![]() |
![]() |
#3488 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3491 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3492 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3493 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ostaje žal samo zbog tih čudnih situacije jer će uvijek biti šta bi bilo kad bi bilo. Bayern je je*eno moćan, stroj koji gazi. Koliko vidim kupili su i Gotzea i ima da to bude čisti lijepi totalni nogomet. Čestitke Bayernovim navijačima na najvećoj pobjedi u bližoj i daljoj povijesti. Sad se zna za koga navijam u finalu. ![]() EDIT: Citiraj:
![]()
![]() |
#3494 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
"Bayern izlazi u visoki presing, u sudačkoj nadoknadi, pri rezultatu 4:0" ... lude švabe ![]() Prilikom vađenja kartona, mogao bih se zakleti da je sudac imao zapisnik na Brailovom pismu. Ukupni dojam: mađarska udruga slijepih FTW ![]()
#3496 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovo je prestrasno. Rezultat sve govori. Heeeebem ja ligu gdje 1igrac može zabit 150golova. Nitko obranu ne igra. Mali Messi je stvarno bog, ali mogu se kladit da u njemačkoj ili engleskoj ligi nebi zabio ni 50. A sutra će biti joooj i ajme i Realu. |
![]() |
![]() |
#3497 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#3498 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovaj Bayern je vrhunska momčad, i ove sezone stvarno gaze li ga gaze. Fantastičan kadar igrača. |
![]() |
![]() |
#3499 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
ako ijedna ekipa u europi trenutno može punih 90 minuta držati jedan te isti tempo, to je onda Bayern ![]() Citiraj:
![]() ako se ne varam, tu murinjovu gamad je taj isti BVB ove sezone ne jednom, već DVA put nadigral, a i istu ekipu je Bayern izbacil prošle godine u polufinalu... Za kraj, vic ![]() Koja je razlika između Coca-Cole i Barcelone ? Coca-Cola se puni u Americi, a Barcelona na Alianz Areni ![]()
![]() |
![]() |
#3500 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#3501 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kako je lijepo slusati ove hejtere Barcelone, znam da je bolno trpiti guzenja pa je kompleks zvan barca mnogo izrazen. ![]() Ovaj poraz nije bolan, vec je vise nego zasluzen, veceras je igrala jedna momcad, steta sto Barcelona nazalost nije na fizickoj spremi i formi od prije mjesec, dva, no svakako bi i tada rezultat bio barem 4:2. Barca je prvi puta zasluzeno izgubila, i to je ono sto smeta dezurne hejtere, jer se ovako igra protiv barce, a ne kojekakve park-the-bus i ostale strategije kvaziklubova koji unistavaju nogomet. Drago mi je u jednu ruku, jer ovo je najljepsa nagrada za nogomet kakav njeguju bavarci. Isto tako, ovdje se jasno vidi da sudacki previdi i simuliranja su sastavni dio nogometa, a ne da barca jedina to radi, kao sto je ujedno i dokaz da te sitnice ne mjenjaju ukupni rezultat, jer da je sudac i bio veceraa na razini, rezultat bi bio svejedno isti. Cestitke svakako pandi i svim navijacima bayerna, izuzetna i malojereci zasluzena pobjeda, nadam se da ce osvojiti LP, jer svojim stilom nogometa to zasluzuju, a sa druge strane nadam se da ce bvb u finale, a ne guzicari iz madrida ![]() Jos 90min nou campa, ali tamo se mora cudo dogoditi, pa da se eventualno ode u produzetke, cudu se i nadam, no u svakom slucaju znam da ce biti odlicna tekma ko veceras. A sad, ajmo BvB!!!! ![]()
#3502 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3503 |
Pod naletima kopita zla
|
...razlog zašto jako puno ljudi ne voli barcelonu. ![]() ![]() Možda je ljudima više muka od gledanja kako se hrpa toga ne sudi i kako se "pegla" rezultat i sudačke odluke u korist barcelone. ![]() Što želiš reći da barcelona do sada nikad nije zasluženo izgubila? ![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da,ovaj Bayern stvarno moćno izgleda, a još da je igrao Toni Kroos. Makar , nebi ja još otpisal Barcu.Uglavnom ,očekujem finale Bayern - Real. |
![]() |
![]() |
#3505 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da se drugacije izrazim, prvi puta ju je netko istinski nadigrao ( sto se vidi i po izjavama igraca itd ) gubila je barca i od kopenhagena, ali to su sve bile idimidodi tekme. Peglanje rezultata i slicne seme su kazem, smjesne izlike, jer previda ima na svakoj utakmici samo sto se barcini gledaju kroz povecalo ![]() I meni je muka gledati antinogomet milana, intera, reala, chelsea i slicnih klubova u ligi prvaka, pa se suzdrzavam od smjesnih komentara, dok se za barcu ekipa nasladuje na svakom koraku, sto je cak i ok jerje tek tu vidljivo koliko velik kompleks ustvari barca zadaje ![]()
#3506 |
Pod naletima kopita zla
|
Nemreš drugačije igrati protiv njih ako nemaš stvarno tip-top ekipu pošto te ovako i onako pokradu za par penala svaku tekmu. ![]() Real igra anti-nogomet? ![]() ![]() Ne radi se o kompleksu nego se radi o tome da ne moram(o) više gledati iste u ligi prvaka. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3507 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() A o suđenju please, ne komentirati, pa čisti penal sinoć nije dosuđen za bayern, ruka koja se vidila iz aviona, koju očito samo sudac iza gol aut linije, udaljen cca 3m nije vidio ![]() Da ne pričam o xx takvih situacija nedosuđenih kontra barce ove sezone u LP -.- Jedini koji imaju komplekse od nekih stvari ste vi Barcelonaši jer ste nerealni i slijepi kraj zdravih očiju. ![]()
![]() |
#3508 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nema brige, uefa će popraviti ovu pogrešku na Nou Campu. btw, kad sam ovo pisao, bilo je kakve švabe, vamos barca, svemir, vanzemaljci i sl... ali eto, s vremenom ljudi shvate valjda, ne znam ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 24.04.2013. u 09:45. |
![]() |
![]() |
#3509 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nije murinjo jedini trener koji je rekao da ne voli igrati protiv barcelone zbog sudaca. ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3510 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
fakat ne vidim razloga, a i ne kužim zašto svi podcijenjujete BVB velim, nadigrali su real u OBJE tekme u grupnoj fazi... istinabog, sad su malo sigurno uzdrmani zbog Götzea, ali profesionalci su, trebali bi preći prek toga
![]() |
![]() |
|
|