|
![]() |
#1531 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
Premium
|
Zed će se malo promijeniti sama mehanika igre ali po meni će biti još bolje op xD Thresh-a su uništili ![]() Gledam LCS, i nakon EG game sam zaključio. Na twichu ide krepo u favorite i pratiti ga treba.. Ako naučim neke stvari od njega, kao support ću dići ratio sigurno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.04.2013. u 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 | |
Premium
|
Citiraj:
Krepo je jako dobar support, ali malo gledaj Edwarda kako igra, lik je živa agresija i po meni najbolji support izvan Koreje, Kine i Tajvana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
Premium
|
Ah, hebiga, neznam.. Ima nas svakakvih ![]() Imam baš video s tog meča, kha je stvarno nas ubijao na početku, i onda smo se našli 1v1, pod njegovim turretom.. 2 crita, ulty i kha je gotov ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.04.2013. u 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam si malo unaprijedio seksualni život u međuvremenu, mogu reći da nije ni to loše... više me uopće taj lol toliko ne privlači, ali ne zbog same igre već zbog communityja. Isto kak ne volim ići van na mjesta gdje je sve puno djece, tako ne volim igrati igre tamo gdje je sve puno djece. Sve mi se to počelo gaditi, sad samo gledam LCS i streamove i to je za mene igranje lola ![]()
![]() |
#1541 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1542 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#1547 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
ja odlučio prestati igrati LoL na što je duže moguće jer svaki put nakon par partija postanem pun mržnje, ljutnje, očaja itd itd. ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1549 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
na rankedu tek pravo živciranje počne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1551 | |
Premium
|
Citiraj:
Napisao sam već odavno jednu stvar i moram je ponoviti: Svaki ranked game ovisi o broju idiota na jednoj ili na drugoj strani, nisam napisao iskren GG već barem dva mjeseca, jer pobjeda isključivo ovisi o tome tko ima manje kretena u timu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Hala Madrid!
|
Je ko od Vas na EUW, baš tražim nekog ok igrača za duo ranked da nabacimo nekad. Nije da sam ja sad neki super igrač(imam dobrih gameova i loših), ali ako ste vi dobar elo 1500+ recimo rado ću učiti od Vas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1553 | ||||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Thresh će i dalje biti top tier support. Inače, najbolji Thresh je vjerojatno madlife (mislim da se tako zove)..što taj čovjek radi, samo napiši madlife tresh Citiraj:
1. Ubili ste njihovog ADC-a pa je mrtav ili skoro mrtav pa se vraća u bazu, a jungler nije blizu 2. I jungler i njihov mid su mrtvi 3. Na drugom kraju mape su to vrijedi dok je lane faza ![]() Nije me bilo par dana, tako da nisam niti igrao LoL od petka ![]() A za "odmor" od LoLa sam počeo gledati anime, a i sutra mi dolazi Diablo 3 tako da će biti to kvalitetan odmor od LoLa kada se naživciram, makar se to rijetko sada događa ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1555 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1556 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1558 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ok na high elo-ima zbog counteranja da last pick ide mid ili top, ali na ovim low elo di neki nubovi uzmu nekog champa i prvi put ga igraju samo da couteraju protivnika :facepalm: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1559 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije da kada sam prije DUO s frendom koji je gold 2-3 a ja silver 1 pa gold 5 ...uvijek sam bio zadnji pick, i ajmo reći u 15 gejmova nekih 10x sam bio mid. Čisto sam dao statistiku, rekao što mogu igrati dobro, što ne...i oni dali. Ja znam pickati nešto zadnjem ako vidim na lolkingu da dobro igra ili da je u nekoj wining seriji. Ali općenito u zadnje vrijeme najviše što igram jest mid/jungler/adc ...tim redoslijedom, a onda support i top |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1560 |
Premium
|
Ekipa, dajte pitajte nekog frenda ili ako neko hoće, imam na westu 1 account lvl 30 koji mi stoji i jednostavno propada. Silver V je, ima nekih 15-20 champova, 2 pune rune pagove etc. http://www.lolking.net/summoner/euw/29988166#runes Dam ga za neki lvl 20+ account na eastu (da si sendam neki skin ko gift) ili za 400RP ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|