|
![]() |
#1502 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma hebi ti njega, ima takav sustain da ćeš ti ići 2-3 puta back dok će on jednom osim ako nemaš stvarno nekog hebačkog countera. Praktički su mu spellovi free jer mu pasive sve vrati nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam jučer imal slično, neznam kaj je.. U 25 min meča 5 puta trying to reconnect.. :S Lud sam bil ![]() EDIT: Lissandra Login Screen EDIT2: Potencijalna 1v1 i 2v2 mapa... Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.04.2013. u 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Premium
|
Neznam kaj se dešava.. BTW. Proučavam profače kak igraju Dariusa top.. Pa razmišljam da doma krenem i ja. Vi je op, uz garena, teško da gubim top. Sad ću još dariusa krenuti, i onda kroz ljeto malo više igrati neke "pro" champove.. Elise npr. ![]() Ali nema mi veće zabave od Vi na topu. Imam 5 mečeva, 4 pobjede s njom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Mirko, a ne Harry
|
Dariusa se prelagano countera i zato sam ja odusta od njega + nema nikakav dash iliti ulet u tf. Malo prije ranked sa Garenom protiv Elise. Laganini sam je outfarmo i ganjo po lejnu. Ne znam jeli je lik nije znao igrat ili šta, ali mi se ne čini kao Garenov counter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Premium
|
Elise ima dosta velik skill cap i onda noobeki idu counterat s njom i najčešće pojedu govno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Premium
|
Ja je trenutno učim igrat. Imam već popriličnu količinu gejmova odigranih sa njom i sjećam se da sam samo jednom do sada izgubio lane i to protiv Akali sa premade jungle Vi koja si je šator postavila na moj lane i kempala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Premium
|
Prvo mi je trebalo da skužim da je ultao ![]() ![]() EDIT: Pitanjce imam... Pošto slažem pool za ranked, i mid mi nekako najbolje ide, imam dianu i katu za mid.. Sad vidim da se kata baš ne igra, i ako je dobar protinički team, njezin ulty je 0... Pa me zanima. Ahri, fizz ili zyra? Vidim zyra je s combom prejaka.. 50% hp ide dolje s combom.. Ali opet vidim da se fizz dosta igra.. Pa me zanima, kakvi prijedlozi? Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.04.2013. u 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Premium
|
S nijednim ![]() ![]() ![]() Ali mislim da bude fizz ipak ![]() EDIT: Inače nevolim scamati i to, ali kad vidim retardirane poljake i čehe kako livaju, feedaju, afk-aju ili vrijeđaju, i jednostavno koji put imam feeling da možda nemaju uopće miš ili tipku uštekanu u pc.. Usporedba s njima: Pratio sam njegove streamove i čovjek je super igrač. Kaže da igra za zabavu, ali je stvarno super, i to ne "super" na razini njegovog "hendikepa", nego super na razini svih nas ostalih. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.04.2013. u 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Premium
|
Nerf hammerom je po p***i dobila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Trenutno sam na nekih 350 mečeva sve zajedno. Tak da to polako ide ![]() ![]() ![]() Želja mi je da me bace u silver odmah, da nemoram se probijati kroz bronze :S I još jedno pitanje... Igrao sam na početku (kad sam hitao 30), ranked 3v3 teamski... I izgubili smo. I ja sam leave taj team, i sad mi pod ranked piše, 1 match 1 pobjeda. Da li se i taj lost broji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Mirko, a ne Harry
|
Ma to ti se broji samo pod 3v3, nema to veze sa solo/duo. Budem ti napisao za ova 3 champa... Fizz - nedavno sam ga kupio i tesko ti je do 6. levela posto si melee, ali kad dobijes ulti niko ti nece smijeti prici. Ima 1. spell za uletavanje, 2. za farmanje + nesto kao ignite, 3. super esc i naravno ulti koji slowa i dize u zrak. Ahri - nemam ju ali sam je igrao par puta dok je bila free i stvarno ju je tesko pobjedit na lane-u. Ima cc, true dmg, 3 esc na ulti-u i postanes nocna mora na 6. levelu ako igras protiv nekog ko nema esc. Zyra - slabo joj uopce spellove znam ali radi nenormalno puno dmg-a kad cijeli combo odradi pa cak i kad se igra kao support. Minus sto nema esc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Premium
|
Zyra nema klasični escape ali W + E slowa sve u krugu ![]() Da vas pitam. Koji su uopće igrani champovi overall u midu? Imam ryze, ali ga ne igram, žao mi je. Yi-a bi trebao početi igrati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Premium
|
Imam ga ![]() ![]() Sad kad dođem doma u četvrtak budem ga opet igrao mid malo ![]() EDIT: Elementz više nije član Curse team-a... Meni definitivno jedan od dražih ljudi u tom lolu. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.04.2013. u 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|