|
![]() |
#28081 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Prikurili Ismeta ![]() ![]() Bogme sam ogladnil budući da danas nije bilo struje a žena odlučila da bi ispremještala dva najteža komada namještaja u kući ![]()
![]() |
#28082 |
Guest
|
Zato ja čekam ovaj Google Glass, hebeš i kameru na svakom mobitelu ni to me nemre natjerati da se nekad maknem od "radnog mjesta" i kasnije od stola ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28083 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ima i u tebi istine te pravednosti! ![]() prvi bbq ove godine još i susjed bio, još pacanje on-the-fly jednostavno mjesta greškama nije postojalo i eto zaboravio dokumentirati taj epski moment. nego ![]() mladi krumpač, veliki smeđi šampinjoni, maslinovo, sol, biber, čikn vings u tex mex pacu, 40 minuta pod folijom i onda 20 minuta zapeć... ništa spešl, a opet epic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28084 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Napacana vratina na Ismetu i rižoto sa bukovačama i smeđim šampinjonima ![]()
![]() |
#28087 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
znam da upadam bezveze...ali trebam jednu informaciju i siguran sam da ću je nać ovdje...jel slučajno netko u prošlom ili pretprošlom broju nedjeljnog juternjeg našao onaj recept za čokoladni desert s carolinesom..ako je može li mi ga poslat na pm! pls...hvala vam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28088 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#28090 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() daklem grah (sa još par braće grahorica). prvo na svinjskoj masti zdinstan luk sa malo soli da povene i 3 peperončina, nakon toga idu kožice na dinstanje da malo "prostakle", onda ide domaći špek i kobasa na sitno rezano da pusti malo svojega šta mora pustiti, pa onda ribana mrkvetina i junetina na sitne kockike, papar. kad to sve prodinsta zadovoljavajuće ide pol tube konšerve i jedno 3 jušne žlice crvene paprike, ali ono muške. kad se sve stisne onda vode da prekrije sve. prokipi. komadi svježe i suhe kobase (domaće tak jasno), kolutići iste zbog zabavnosti te razigranosti uz kolutiće mrkve (manje naravo). kada se i to sve stisne onda vode da pokrije sve. kad to sve prokuha onda redom - slanutak i crveni grah, malo vode od konzerve, malo vode iz pipe, 3 lovorova lista. prokipi. bijeli i smeđi grah (samo njegova voda) i leća i tap-vode da pokrije sve. poklopiti i prokipiti na sporoj vatri onak isto muški jedno pola sata minimalno, probati, popapriti, posoliti. eto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28091 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dok si ti kupovao namirnice ja sam izvadio iz škrinje rebrica nasjeckana na kockice koja su bila tri tjedna u pacu za sušenje, ali nisu završila u pušnici nego u škrinj. Fino ubacio u zepter tavicu, svinjske masti i podlijao sa vodom, da se odmrzne i onda fino ispeče. Prilog krumpirove pole. Ubio sam se ko svinja u tim slanim rebricama.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 13.04.2013. u 08:33. Razlog: kriva tema:) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28095 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
U subotu - goveđa juha s domaćim gris knedlima. Meso iz juhe, paradajz sos i pire ![]() Nedjelja - tikvice punjene mljevenim mesom i zapečene + pečeni krumpir i zelena salata A za danas imam samo neki sendvič iz Pan peka - pršut, paradajz i rikola. I jogurt. ![]()
![]() |
#28099 |
Guest
|
Mene privlači Tripl-Dabl Zloburger ![]() |
![]() |
![]() |
#28101 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Za gablec sendvič s pohanom piletinom i uz to jogurt od borovnice ![]() ![]()
![]() |
#28102 |
mrzi zimu
|
Faširanci i salata od matovilca, radiča i rikule (sve domaće iz vrta od svekrve ![]()
![]() |
#28103 | |
mrzi zimu
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28104 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Paštetu zajedno s pekmezom za doručak oduvijek znam pojest+jogurt, mlijeko il čaj sa strane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28106 | ||
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A moram probat i s marmeladom, zvuči zanimljivo. A i ovo probam ![]()
![]() |
![]() |
#28107 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
A ovo, pašteta i marmelada najbolje da se može preklopiti kruh ili pecivo, pa na jednu stranu paštetu, an drugu marmelada. Također, navečer dok imam domaćeg suhog sira s jabukom obožavam pojest. Možda nije neobično toliko, ali kad me vidlo par ljudi zgražali su se ![]() Da, i banana+čvrsti jogurt mi dobro isto a ovo od syssa ne bi baš htel probati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28110 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bil sam jednom prilikom u restoranu Sermage i apsulutno su mi se zgadile kombinacije tipa svinjetina s pekmezom i sl.. Ali nista ne mrzim vise od grozda sa kruhom.. Senf i pasteta i nisu neke suprotnosti. Za gablec je bila klasika, gulas od divljaci.. Za veceru cu testirat tovu Teflonku sa par jajci na oke, vratinom i malo curryia preko toga da zamirse uz vratinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|