|
![]() |
#31742 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
haha. Irvine jarane dobro si tržio! Fotka je sreća samo takva ![]() Jadan kumski, ženi se sad u proljeće pa je morao prodati bajk. ![]() Kupuje neki commuting do posla i natrag, zgleda da je on svoje Sljeme odvozio. ![]() btw.. Danas odradio 100 i kusur cestovnih km... (sad su Nobby Nickovi tanji za pol milimetra ![]() Bio kod Aleša i natrag + još malo po ZG. Smiješan je taj Aleš. Kolegi za servis zadnjeg točka + stavljanje nove žbice naplatio €3.80. Da je bio kod Buhina to bi nekako ovako zgledalo po specifikacijama: -skidanje točka s bicikla -skidanje zračnice + vanjske gume -micanje kazete -umetanje i namještanje nove žbice -centriranje kotača -vračanje zračnice, gume + pumpanje iste -montiranje i podešavanje stražnje kočnice. TOTAL: 227,00kn ![]() ![]() tako sam se slično ja proveo, kad sam jedini put pohodio Alanprim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31745 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() I k tome još na v-brake kotaču! Ali Buhin me više nebu videl. To je bio prvi i zadnji put! Kad sam mu rekao,, pa malo si mi skup! On meni veli,, samo pravno mišljenje kod odvjetnika dođe 500kn! ![]() eh.. koja usporedba, koji car! ![]() Ali ako on može tako derat + ima stalne klijente koji mu se konstantno vračaju i dolaze... skidam kapu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31748 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Cestitam Irvin ![]() ![]() Dobro je night rekao, zeni se pa ga vjerovatno i zena stisla hehe, iako nisam mislio da bu se tak brzo vratio na HT. Al da se malo utjesim sutra prelazim na hidrauliku (hayes mx4 -> deore m596) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31749 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
zaFala
fala raja, uzeo sam sa hopicama, nije mi sada vakat da skačem okolo po kočnice, pa kad je već upareno da ide sve đuture. Jedino što su pakne za cca 2 Sljemena, tako da ako ne'ko ima kaki popust kod Bizmarka, to bi valjalo. trebam prednje i zadnje (race evo). Živi bili pa se vozali! P.S. uneo sam ga gore na sprat i u hodniku mi je (a baš sam danas sve sredio ko apoteka, ali mesta mora biti da malko pasem oči, ono k'o mala beba ![]()
![]() |
#31752 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() @Max: uzbrdo znam, to mi je već pola posla ![]() EDIT: imali koga za odvest sutra (već je danas) utorak sa istoka Bidrovečkim do Gorščice malko Sljemena? Strmopeć? Ima li tko pumpu za shock da je ispravna i da je prodaje? ili preporuka gdje uzeti?
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 09.04.2013. u 01:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31754 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja cu na Strmopec u cet. nakon posla - 16h. Za vikend , Bidrovecki gore, stazom 25 dolje. Ciljam subotu ali je vrijeme skroz nestabilno, pa cu si izabrati bolji dan. Vrsne dijelove Sljemena ostavljam za iduci i one daljnje vikende jer se snijeg jako sporo otapa (normalno kad se sve poledilo, a nocne temp. su ispod nule), a blata ima sve vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31755 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#31757 |
Registered User
|
uf, sad sam se trzno iz kreveta i ne stignem...do kad ste gore? bio sam 1 put na Grmi gledo dh barabe...auuuu pa vi to vozite cijelu stazu sa onim doskokom preko 3 grbe devine na desni bent? ![]() čet nemerem na Strmopeć jerbo delam dnevnu ali bi srijedu mogo... @rice: + još da sam jučer imo samo 1 obrok, jednostavno neće, sve dok ga nisam uparkiro...a onda sam Slavu napravio sa 'ćerkom i do kasnih sati smo slavili (skoro pa ponoć) ![]() EDIT: ej, znate ono kad je ladno bilo pa ste pipali kočnice, stiskali vilju...evo sad je mnogo toplije, ali kod mene još ladno ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 09.04.2013. u 09:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31759 |
Premium
|
Ako si pametan neces ic skakat s novim bajkom dok se malo bolje ne upoznate. Pusti Grmu barem prvih 500km. Za srijedu je losa prognoza (nocu jaka kisa, danju do poslijepodne slabija i uz grmljavinu, uglavnom padat ce skoro cijeli dan i noc), u srijedu moze samo ako su fulali prognozu, sto cisto sumnjam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31760 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#31761 |
Registered User
|
sad jesam, nema skakanja...prvo Sljeme ![]()
![]() |
#31762 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Grma je prvotno čisti flow iz kojeg onda izvlačiš skokove, no, dok god ne svladaš taj flow, sve skokove možeš zaobić i peglat samo stazu dok se ne odvažiš na neki jump ![]() Čisto da se malo razbiju predrasude... ![]() A za četvrtak ako bude suho, pridružim ti se na strmopeć ![]()
![]() |
![]() |
#31764 |
Premium
|
Bio sam na Grmi, cak jedanput ![]() Ne treba ici skakti, ali izletit ce iz berma garant, k tome je gore sklizavela. Da je bar suho. Ja sam se na prvoj voznji na fuelu tak sasuo da sam osjecao posljedice iduca 2 tjedna, plus sto sam se zaustavio s ramenom na jednom drvetu, tako me povukla brzina, mislio sam da sam Supermen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31765 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31766 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
+1 ![]() Ne idi skakat dok jos ne uhvatis teziste bajka jer je drukcije nego kod HT-a. Imao sam takvih problema, reko kako na Koni uspijem hopat,a Vepra ne mogu iscupat nikako ![]() ![]() Sad samo pametno, bajk je super. S vremenom ces vidjet koliko lakse i brze to moze ici nizbrdo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31767 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
samo polako, da ne bi uskoro dobili irvinovu bukvu ili irvinov zavoj na sljemenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31768 |
Registered User
|
patike?
Elem, pedale koje su gore jesu VP59, samo što kontam da mi sada trebaju takve i patike. Jer ako mi noga sklizne sa vakih pedala, zbog neodgovarajućeg đona, ima da se našminkam u sve kamuflažne boje po listovima ![]() imam ja i xt trail spd, ali kontam da je bolja varijanta flat dok je blato, snijeg...
![]() |
#31769 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja na spd-u vozim cijelu zimu. Istina da me malo ukapcanje zajebava kada krecem sa mjesta, ili kada moram maknut jednu nogu s pedale i vratit, al pohvatat cu to. Mislim da sam zadnji put malo previse stegnuo one sarafe na pedali pa da je to zato. Sam sam sebi isao na zivce an spustu. Ko kilava baba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31770 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() p.s. cestitke Irwinu na ulovu, brutala bajk za tu cijenu ![]()
![]() |
![]() |
|
|