|
![]() |
#28053 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa nema kad si židov da odvojiš za oradu, brancina ili NEDOBOG zubaca ili šanpjera ![]() kad mi netko kaže nema do pastrve ko da mi netko ono mrtvo ozbiljno kaže nema do amda, nema do atija, nema do asrocka te nema do samsung monitora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28055 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28056 |
Moderator
|
Zadnje izmijenjeno od: syss. 08.04.2013. u 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28057 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#28059 |
Registered User
|
Ma ti si totalni party brejker ![]()
![]() |
#28060 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja nemam predrasuda, meni ne mora mukati da slinim. (LOL) Pohani puding?? To vi mladi opet neke nove bedastoće radite ![]() E ovaj put nije bilo gljiva, syss. Riza, mlinci, kroketi prefini, krumpir tako mirisan, neke rolice sa svjezim sirom i sunkicom, pa perad svakojaka, raznjici odlicni, krmići preeedobri... http://imgur.com/Ktrz87K |
![]() |
![]() |
![]() |
#28061 |
Moderator
|
neću nikad zaboraviti kod te lojzekove hiže kad sam bio tamo par dana i znam ono digo se nekim čudom u ranu zoru, još ni vrijeme doručka bilo i naravno odmah iz sobe u restoran na jednu ljutu da se dobijem ![]() kad ono kroz prozor žena fura pune dve košare iz vrta ono salate, luka, cikle, krumpača, gljiva iz šume... reko ovo će biti epic. još je tada bio stol i dve klupice preko ceste kod ulaza u onoj šumi i zamolili tamo konobara da nam tamo dofura klopu i cugu, a ono sunčan dan bio... samo rokaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28062 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Jučer - steak iz paca od soja sosa, meda, limunovog soka, češnjaka i maslinovog ulja pečen na gril tavici ![]() ![]() Uz to smo pečeni krumpir, batat i mrkvu i matovilac i rotkvice na salatu ![]()
![]() |
#28063 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam izgleda pobral nekaj pa je jučer bila samo juha za cijeli dan... Danas hoću-neću moram upalit električni jer je krajnje vrijeme za pljeskavice od mješavine svinje, divljači i junca+tranu špek, na kockice gauda i cheddar i svježe ljuta paprićica. Uz to za prilog hrenovke i bijelo meso koje sam već namariniral vegetom i premazal onim senfom sa koprom...NJIIIII!!!! ![]()
![]() |
#28064 | |
Guest
|
Citiraj:
Pitao si za "recept". Pa pretty basic. U deci tople vode otopio cijelu germu, pomješao sa sa brašnom dok nije bilo taman (u slučaju ove pizze dok mi nije ponestalo brašna). Dodao soli (ja ne stavljam šećer, te znam malo više soli isto hitit). Kada sam dobio kuglu istu sam namazao sa maslinovim i ostavio "u mraku" ispod krpe da se digne. Od sastojaka niš posebno. Kak nisam imao sira, pelate sa bosiljkom stavio na dno, bacio češnjaka i gore naribao šunku. (zato ima par većih komada tu i tam). Na kraju bacio jedno vrhnje po pizzi i posipao origanom. Kako pečem, unaprijed na 250 zagrijem pećnicu (nemrem više ići), strpam unutra, nakon kakvih 10,12... minuta kada je tijesto gotovo i kada se krčka fino upalim grill setting da ostatak "zaprži" odozgora. I to je to basically. Niš posebno, ali fino. Grill mi je super na kraju ako ide sir jer ga baš onak fino zaprži. |
|
![]() |
![]() |
#28065 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Jučer od kćeri bio prvi rođendan... Tata joj se pobrinio i kupio joj janjića i skuvao čobanac. Danas 2 pladnja repeta. Gotov sam...Ako ovako nastavim, za 2 tjedna će mi trebati ogledalo da pronađem mikija |
![]() |
![]() |
![]() |
#28066 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja cu za kojim mj. na Krk u Vrbnik po janjca, jedva cekam, jedan odmah na razanj, drugi u frizer. Imam tam dedicu od valjda 100 god od kojeg mi familija uzima zadnjih valjda 40 godina. Prosli vikend je bila iz Konzuma na stolu i ni bila tak losa. Malo masnija, kaj se da sredit ali iznenadujuce za ducan. U juhi je bio juneci rep i to mi je mrak kuhano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28067 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Dobra je svaka pizza... ![]()
![]() |
![]() |
#28068 |
Registered User
|
I kod nas danas pizza, al iz Špire ![]() Za desert slatkač.
![]() |
#28070 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28072 |
mrzi zimu
|
Kubanska riža ![]()
![]() |
#28073 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas omiljena Žderačina-junetina iz juhe, pire i paradajz sos ![]()
![]() |
#28075 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Lignje s pomfrijem i tartarom, i to jedne od najboljih sto sam jeo u zadnjih par godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28076 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#28077 |
mrzi zimu
|