|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pomolio se.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Za početak odi kod doktora opće prakse. Mislim da će te primiti, ali ćeš platiti. Ništa te ne košta otići i pitati za savjet.
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
Kupi si stolisnik (zeleni čaj) i sam to pij. Osim toga, nešto full lagano jedi. Jebga. Not much help, ali mene stolisnik spasio. |
|
![]() |
#10 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
uzmes od kolege zdravstvenu i odes na dezurstvo, bar sam ja tako prije koju godinu kad sam izgubio zdravstveno, jebe se njima jesi to ti il ne bitn oda imas osiguranje |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pitanje je - zašto nemaš zdravstveno? Osnovno je besplatno za sve. Ako si ga "izgubio" zato što si se zakasnio prijaviti poslije škole/vojske/faksa/posla, nađi nekoga da te zaposli na jedan dan samo da se prijaviš i odjaviš. A ovako sa medicinske strane, uzeo bi koji Apaurin za relaksaciju mišića, te Brufen/Zaldiar za bolove. Imao sam pacijenta na poslu koji nije imao zdravstvenog a došao je na pregled zbog glavobolje sa tuđom zdravstvenom iskaznicom, na kraju je ispalo da je imao po život opasno stanje - ovo ne uzimaj ništa sebi, samo ti dajem primjer što je bilo sa čovjekom bez zdravstvenog . Na kraju se otkrilo je imao tuđu zdravstvenu i opet se sve riješilo preko socijalne radnice u bolnici. I sve je ispalo u redu na kraju, riješilo mu se zdravstveno. Naravno ovo dosta ovisi o volji osoblja i socijalne radnice.
#13 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Daklem, ako netko nema zdravstveno onda je u takvu poziciju dospio iskljucivo radi vlastitog nemara. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Tak da, kod nas se može ostati bez zdravstvenog iako većina ljudi misli da nam je to zajamčeno rođenjem u RH, e pa nije. Možeš. Hitna se ne naplaćuje. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|