|
![]() |
#1 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
![]() Ajd pogledajte ova PC Case kućišta u Diskontu24 - link Razmišljam se - to nisu neke pare - možda čak i uzmem pa provjerim o čemu se radi! (da li zadovoljava moje niske kriterije, inače sad imam Smartboxa) Ajd ak netko zna nešto više o tim PC CAse kućištima ili je samo imao priliku vidjet u živo - neka me prosvjetli! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Cuo sam da ima navodno u Formelu isto tako jeftinih kucista.
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Imas na www.adm.hr jedno 20-tak kućišta od 130 do 220 kn, i jedno vrijeme je bilo u kvarku neko smartboxovo kućište za isto tako nekih 139 kn. A sto će ti još jedno shrot case? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Buraz kupio prije mjesec-dva, kad su kostala oko 190 kn! On ima slicno ovome koje si ti pokazao, al mislim da je sve to u biti isto (sto se unutrasnjosti tice) Za te novce, kucista su u redu, po mom misljenju cak i best buy za do 150kn! ima sa strane prozirno, 2x80mm za postaviti naprijed (dobro za hladiti HDD, al istina malo se teze postavljaju, treba malo vise snage za ugurati ih) i 2x80mm iza za ispuh+1x80mm bocni (kojeg dobis s kucistem)! Kaj da ti jos velim, napajanje stoji horizontalno (da ne smeta cooleru od CPU-a), prostora ima dovoljno... ak te jos nes zanima, samo pitaj... Pozdrav
![]() |
#6 |
partibrejker
|
Malo mi je glupo uzeti skupo kućište i onda ga ić rezat, bojat, bušit... Rađe onda neka ovakva kanta za malo para (koja čak i dobro izgleda!!) i od nje npraviti neki eksperiment (ne bitan uspjeh) ovo moje Smartboxovo kućište je predobro s obzirom da sam ga platio jedva nekih 150kn. Ali ne sviđa mi se što crna boja nije crna - već vuče malo na sivo, i prednja maska mi je malo pre "uredska" - ono lanpartyca, ledice, neonke, zarolani kablovi - a kućište ko iz odvjetničkog ureda: hitthewa CyRuS, hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
partibrejker
|
atha, fakat je tak! Danas sam bio u kvarku (kupovao dvd medije) i pregledavao sam nova Smartboxova kućišta - nisu nekaj neviđeno i najnaj - ali za cijenu koja se za njih plati - fakat su BEST BUY! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
8-bit Gen.
|
' Meni je trebalo jedno kuciste za soc.A koje obavezno mora imati vrata. Kuciste je kuća, a kuća bez vrata nije kuća ![]() I nasao sam na Net-u ovu ljepoticu Malo sam se raspitao ima li ga netko u prodaji kod nas i IQ se ponudio da ga moze naruciti, samo da cu morati cekati duze vremena. Dobro, nije hitno, samo narucite. Cifra je trebala biti oko 300-350kn no kad smo ja i frend isli preuzeti kuciste. zabavi i cudjenju nije bilo kraja. Jesu li oni uopce pregledali to kuciste, nemam pojma, valjda je bilo prvo koje je uslo kod nas u dezelu. Uglavnom da ne duzim, kad sam preuzeo isto.... (jel zbog zabune ili tko zna cega) cijena je ispala 180-tak kuna i da jos bude zabavnije, dosao je daleko jaci PSU, prozirna bocna strana sa UV cooler-om + jedan unutra za ispuh. Nisam ja to nista ocekivao, niti mi trebaju te prozirne UV igrarije, ali eto, zabavno je ispalo ![]() Kuciste dok se ne dodirne rukom (plastika) bezobrazno vjerno imitira metalni izgled i nemoguce je bez dodira dokuciti da nije metalno. Parodija je samo u tome sto je lim odozada toliko krhak da se doslovno svija od tezine PSU-a :clap: No, za dobar izgled se mora biti vitak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Istina, ova kucista koja su imitacija alienwera su losa, plastika je PREJEFTINA i sve usvemu ne drzi vodu... Ova druga, sa bocnim pleksima, su OK jer moj buraz ima slicno takvo i znam da je ok..ok? ![]()
![]() |
#14 |
partibrejker
|
Ma ta s bocnim stranicama od pleksija me zanimaju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ovo x4 je ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
partibrejker
|
Velim ti da su u Diskontu24 - 139kn ovi s pleksijem!:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
partibrejker
|
Ma to je za nas slabije forumaše koji ne možemo pojesti kilo janjet'ne i popit 2 litre vina! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|