![]() |
Kućišta za 139kn
Ajd pogledajte ova PC Case kućišta u Diskontu24 - link
Razmišljam se - to nisu neke pare - možda čak i uzmem pa provjerim o čemu se radi! (da li zadovoljava moje niske kriterije, inače sad imam Smartboxa) Ajd ak netko zna nešto više o tim PC CAse kućištima ili je samo imao priliku vidjet u živo - neka me prosvjetli! :D :beer: |
Evo moj favorit je ovaj momak.
Bi bih zahvalaqn kad bi mi netko rekao jel zna gdje osim diskonta ima tih kućišta... |
Cuo sam da ima navodno u Formelu isto tako jeftinih kucista.
|
Imas na www.adm.hr jedno 20-tak kućišta od 130 do 220 kn, i jedno vrijeme je bilo u kvarku neko smartboxovo kućište za isto tako nekih 139 kn.
A sto će ti još jedno shrot case? |
Buraz kupio prije mjesec-dva, kad su kostala oko 190 kn! On ima slicno ovome koje si ti pokazao, al mislim da je sve to u biti isto (sto se unutrasnjosti tice)
Za te novce, kucista su u redu, po mom misljenju cak i best buy za do 150kn! ima sa strane prozirno, 2x80mm za postaviti naprijed (dobro za hladiti HDD, al istina malo se teze postavljaju, treba malo vise snage za ugurati ih) i 2x80mm iza za ispuh+1x80mm bocni (kojeg dobis s kucistem)! Kaj da ti jos velim, napajanje stoji horizontalno (da ne smeta cooleru od CPU-a), prostora ima dovoljno... ak te jos nes zanima, samo pitaj... Pozdrav |
Malo mi je glupo uzeti skupo kućište i onda ga ić rezat, bojat, bušit...
Rađe onda neka ovakva kanta za malo para (koja čak i dobro izgleda!!) i od nje npraviti neki eksperiment (ne bitan uspjeh) ovo moje Smartboxovo kućište je predobro s obzirom da sam ga platio jedva nekih 150kn. Ali ne sviđa mi se što crna boja nije crna - već vuče malo na sivo, i prednja maska mi je malo pre "uredska" - ono lanpartyca, ledice, neonke, zarolani kablovi - a kućište ko iz odvjetničkog ureda: hitthewa CyRuS, hvala :beer: |
a cuj, cak niti ne izgledaju loshe. neka i troduplo skuplja su mi ruznija od ovih.
|
atha, fakat je tak!
Danas sam bio u kvarku (kupovao dvd medije) i pregledavao sam nova Smartboxova kućišta - nisu nekaj neviđeno i najnaj - ali za cijenu koja se za njih plati - fakat su BEST BUY!:smoke: |
'
Meni je trebalo jedno kuciste za soc.A koje obavezno mora imati vrata. Kuciste je kuća, a kuća bez vrata nije kuća ;) I nasao sam na Net-u ovu ljepoticu Malo sam se raspitao ima li ga netko u prodaji kod nas i IQ se ponudio da ga moze naruciti, samo da cu morati cekati duze vremena. Dobro, nije hitno, samo narucite. Cifra je trebala biti oko 300-350kn no kad smo ja i frend isli preuzeti kuciste. zabavi i cudjenju nije bilo kraja. Jesu li oni uopce pregledali to kuciste, nemam pojma, valjda je bilo prvo koje je uslo kod nas u dezelu. Uglavnom da ne duzim, kad sam preuzeo isto.... (jel zbog zabune ili tko zna cega) cijena je ispala 180-tak kuna i da jos bude zabavnije, dosao je daleko jaci PSU, prozirna bocna strana sa UV cooler-om + jedan unutra za ispuh. Nisam ja to nista ocekivao, niti mi trebaju te prozirne UV igrarije, ali eto, zabavno je ispalo :) Kuciste dok se ne dodirne rukom (plastika) bezobrazno vjerno imitira metalni izgled i nemoguce je bez dodira dokuciti da nije metalno. Parodija je samo u tome sto je lim odozada toliko krhak da se doslovno svija od tezine PSU-a :clap: No, za dobar izgled se mora biti vitak ;) |
Citiraj:
|
Evo saznao sam da ta kućišta koja se meni svđaju dobavlja esys.
Navodno neka gejmerska linija! :D esys Mislim da ću moju LP udomit u novu kuČu;) |
nemoj uzet to kučište!
vidio sam ga izbliza i ružno je ko vrag! i još je i nekvalitetno imitacija alienware-a |
Istina, ova kucista koja su imitacija alienwera su losa, plastika je PREJEFTINA i sve usvemu ne drzi vodu...
Ova druga, sa bocnim pleksima, su OK jer moj buraz ima slicno takvo i znam da je ok..ok?:beer: |
Ma ta s bocnim stranicama od pleksija me zanimaju...:smoke:
|
ovo x4 je ok ;)
|
Nego jel znaš kako se kreču cijene tih esys-ovih gajbi
|
Velim ti da su u Diskontu24 - 139kn ovi s pleksijem!:clap:
|
l0l...po ovome im je masa puna 2 kilograma ( i to model sa napajanjem)! :D
|
Ma to je za nas slabije forumaše koji ne možemo pojesti kilo janjet'ne i popit 2 litre vina! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:05. |