|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Povijest DRAM memorije
Pozdrav, Novi sam ovdje na forumu, pa me zanima da li bi mogao netko od stručnjaka ovdje napisati razvoj DRAM memorije kroz povijest? Nadam se da će se nekome dati to napisati pošto mi je DRAM tema završnog rada. Unaprijed hvala! ![]() p.s. onaj koji bude pisao, neka napiše samo one module koji su se koristili, ne morate pisati one tipa FeRAM za koje nitko nije čuo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
A nemoj tako, treba mi pomoć ![]() Za sada imam ove module: Vrste DRAM memorije • DRAM engl. Dynamic RAM • Fast Page Mode DRAM • EDO RAM engl. Extended Data Out DRAM • SDRAM engl. Synchronous DRAM • DDR SDRAM engl. Double Data Rate Synchronous DRAM • RDRAM ili Rambus DRAM • DDR2RAM Sad ne znam jesu li to svi moduli i jesu li kronološki poredani. Eto još jednog pitanja hehe Zadnje izmijenjeno od: Razer. 25.03.2013. u 17:50. Razlog: koristi edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Wikipedija (odnosno, Internet opcenito) ti smrdi ili?
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ajde sugradanine, toga imas po netu na bacanje. doslovce imas za svaku pojedinacnu vrstu za napisat seminarski i pol, nitko ti ne moze reci u par recenica ono sto bi ti......... imas www.google.hr, kakve god da budu informacije - ako budu jednake na vise mjesta, racunaj da su istinite ![]() kako ti rekose ljudi - potrudi se vise, radis za sebe, ne radis za nikoga drugoga. naravno, podrazumjeva se znanje engleskog, cak i strucnih izraza, te ovo bi ti mogao biti najveci problem. no za to lako pitas ovdje, tu ce ti ljudi rado pomoci sa tim.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Dobro ti kolege kažu, proguglaj, istraži, pokušaj provjeriti informacije. A sad ako ti nešto nije jasno, misliš da nešto nije točno ili nešto treće, lako tu postaviš pitanje. Ovako ispada da želiš da ti forumaši napišu rad. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Rad je evo skoro pa gotov. Potražio sam na googleu više o tome i sklepao sam ga nekako. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
brzo nesto to napravljeno ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|