|
![]() |
#31081 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sad sam dosao sa Zitnjaka na Kneziju, i kao da sam dosao iz druge drzave. Na istoku fino zameteno snijegom, sve pokrivene snijegom sirine dlana (8-10cm), ovdje na zapadu snijeg jedva da je pokrio travu. Pitanje je koliko ga ima na Sljemenu, jer meni se u subotu pedalira. Sasa i Co. su se dosta popravili, dok se Ales ocigledno pokvario. Nisam bas siguran da je danas bilo kojem trgovcu 1000€ prometa po ulasku kroz vrata za baciti, u mjesec dana se toga nabere, i u konacnici sigurno dobro zaradi, nego se tip zatrpao s poslom, otisao u nove vode i sirinu, a vjerojatno sve sam hendla pa je pala kvaliteta usluge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31082 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Prodavač da mi se smije u facu i kaže da nema dijelove a reko mi je da ima? Pa da, to je tebi sve ok jer si mi prodo "XT" rotor, a ono neki deore koji je bio sličan modelu XT-a od 2 generacije prije. Bio sam si sam kriv kad sam ti reko da mi nemoraš slat fotke. Yeah, trgovci prve klase i ti i Aleš ![]() ![]() EDIT: da ne bi bilo da ja sad napadam riceburnera, krivo smo se bili sporazumjeli i da mi rotor nije valjao ja bih mu ga vratio ![]() On je sve odigrao fer i korektno. Čisto da se zna, ovo moje je više iz frustracije što je Aleš nama napravio ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 14.03.2013. u 16:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31083 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Narucis na svoje ime i prezime i dole adresu postanskog ureda. Znaci: Pero Peric Ulica stare pravde 34 Brežice, 8250 I to je to. Nista lakse. Mozes i zvat postu i pitat dal ti je paket tamo i kada dodjes tam das osobnu i teta sa saltera ti da paket i to je to. EDIT: Izmijenio adresu. i ne treba staviti poštno ležeče. Na tu adresu mi je Sasa poslao preko nekoliko paketa i nikad problema, osim ak ti ne fale neki dijelovi u paketu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31085 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajme šta tu kukate, a imate izbora kakvog hoćeš ![]() Imaš nekoliko dobro opremljenih dućana u ZG + do Slovenije možeš pljunit. Ode je limit Hervis ili ako gledaš Split/Zadar Extreme shop/Rog Joma di i onako nema ničeg i sve triba naručivat. First world problems ![]()
![]() |
#31086 |
Moderator
|
Od nedavno ima i mogucnost narudzbe na postu u Jesenicama ( ili Jasenicama ?) sto je valjda 30km blize nego Brezice.Odma nakon prelaska male Bregane je to mjesto.
![]() |
#31087 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
i tako moj prvi dan u novoj kuci u njemackoj, upoznavam ekipu, gledam kucu. a kad ono u podrumu sparkiran Liteville 301 sa DT swiss amortizacijom napred iza, martama SL i KS seatpostom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31089 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
posto je XL, malo mi je velik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31090 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31092 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#31093 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31094 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() evo me u radioni posto prije nisam mogel do neta jerbo imam telefon u skladu sa dedom... ![]() idemo redom... 1. Destro i XT rotori kolega destro i ja smo imali jedan lepi razgovor i jedan lepi sms, druga sam nazvao nepismenim tutlekom, for the record, jer sam bio ljut, razresili smo sve nesuglasice i nepoznanice... celi zivot se trudim biti maximalno fer i svima oko sebe pomoci na bilo koji nacin... POUKA svima: sve citati dobro s razumijevanjem i najsitnija slova, uzmi povecalo ako treba... ![]() ![]() 2. Ales Ja i ales si nismo nikakvi frendovi, makar sam i ja nekad mislio tako ![]() Bez uvrede ikome ili bilo kakvog preseravanja, ja i kolega preksavec smo doticnom gospodinu iskesirali sumu koja velika vecina vas nece jos jaaaako dugo ili nikada, nas je isto tako znao zavaljat bez pardona, nekad bi se iskupio, vecinom ne. kao sto sam vec u par postova ranije napisal njega je uzdigla propast game i losa poslovna politika smoleta, opet bez uvrede ikome ili preseravanja, karikiram i koristim postapalicu da ste neki pisali u gace dok sam ja kupoval kod alesa u ŠTALI u selu sentlenart pokraj brezica ( da, njegov prvi ducan je bio u stali davne 1994 kad sam dosel kod njega prvi puta kupiti Judy XC vilicu i shimano STX lezaj volana koji jos uvek imam ![]() nadalje zadnje kaj je mene ales zaribal je jedan set 819 obruca, slx kocnice i jos neke sitnice, no bilo je toga kroz godine podosta bez obzira na kolicinu ostavljenih novaca... ispalo je kao da ga branim, slazem se da se moze tako reci, ali kako sam imal tu srecu ili boljereceno nesrecu da sam godinama radio komercijalu, i znam jako dobro kolko treba truda i vremena da se dode do ciste love... isto tako promet od 1000 eur sa cistom zaradom od 100 eur je u tak robi siroke potrosnje (bicikliu su spali u to) lagano znanstvena fantastika... tako da ga razumijem da mu se to neda i da se tako ponasa jer sa strane radi posel koji ima jako lepu cistu lovu i samo je pitanje dana kad ce ducan prodat nekom drugom ili jednostavno zatvorit jer mu to nije interesantno i ne predstavlja mu nikakav izazov... dakle cilj mi je bio samo objasnit zakaj se tako ponasa... ![]() ![]() kaj se tice EU promet ce mu se povecat, jer puno ljudi je culo za njega, a malo ljudi ce narucivat iz webshopva cekat postom da im dopeljaju krivi kotac (jel tak silecare ![]() ![]() ja od kad sam uspio smuljat ebay i paypal sve manje sam kupovao kod alesa jer sam za manje para mogao kupit u drugim zemljama... tolko za sad, a sad izvolte svi van ic pojest sneg da se mozemo vozit ![]() voli vas vas deda rice ![]()
![]() |
#31097 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam u subotu, 10h, na tunelu. Palo je cca 15cm, tijekom dana ce se to slegnuti i rataliti na suncu tako da ne bi trebao biti problem voziti se po tome, pogotovo ako temp. bude ispod nule. Ako nece ici po Leusteku, ici ce po cesti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31098 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam trebam vidjeli dal mogu sa svojim autom preko grane, nes mi je stari kenjao jer jos uvjek ne glasi na mene u papirima. Ajmo decki 2 auta napuniti ![]()
![]() |
![]() |
#31099 |
sto da napisem ?!
|
Nije bitno ako auto ne glasi na tebe. Neces imati problema radi toga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31100 |
|
ja godinama imam auto regan na mamu radi 50% osiguranja i nikad problema, ali preporuka je imat potvrdu od hak-a koja kosta 50kn za nedajboze kakvu nesrecu van drzave...
![]() |
#31101 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Mi uredno prelazimo granicu s autom koji glasi na staroga i nikada nikakvih problema po tom pitanju.
![]() |
![]() |
#31102 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Iso i ja par puta u SLO sa autom od staroga i par puta sa sluzbenim i nikada problema. Al da sam za da idemo odmah na otvorenje bas i nisam. Tam je bilo vise snijega nego na Sljemenu tak da je sigurno i blatnije i jos je park okrenut na sjevernu stranu pa bas i nema tolike sunca |
![]() |
![]() |
![]() |
#31104 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
90% posto se vidimo sutra u 10 na tunelu...ajmo ekipa gore..vrijeme je da se medvjedi probude iz zimskog sna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31105 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Ocemo malo kasnije? Idem van veceras, a mozda i malo ugrije kasnije... ili..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31107 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Dolazim i ja, ako se uspijem probudit... Do sad sam slagao bajk.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31108 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#31109 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Spreman. ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 16.03.2013. u 08:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31110 |
|
![]() |
|
|