Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 12.02.2013., 19:04   #361
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
danas kod mene u splitu bila 2 momka iz H1....kao da pređem kod njih....
kad je reka net 8/512 ja reka neka fala ostajem na bnet - tamo imam 12/1.25 .
sve dok bude ovakvih ponuda nije čudno da makedonija ili bih imaju bolji net od hrv....pa danas gotovo nema ko nema pc , lap , smartfon , tablet , konzolu........pa 512 aplod je gotovo neupotrebljiv .
dok sam ih pratio do vrata rekoh ; kad mi ponudite optiku 20/20 za 200 do 250kn mjesečno eto me kod vas

EDIT ; baš čitam...............http://www.bug.hr/vijesti/valentinov...in/121819.aspx
alen.s je offline  
Staro 12.02.2013., 22:26   #362
HumWeed
~~~
Moj komp

HumWeed's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
kad je reka net 8/512 ja reka neka fala
da nude to za jeftinjaru ja se nebi bunio
recimo 75 kn
(naravno flat ukljucen)
HumWeed je offline  
Staro 12.02.2013., 23:04   #363
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
LOL, pa kaj danas uzima neko net bez FLAT-a, uopće ne kužim koji vrag imaju u ponudi ove pakete ispod FLAT-a, to ak nekog uspiju zajebat... Pa danas ti 20min na fejsu zeme skoro pol gige

Bude pojeftinilo strpite se malo, kojih 2-3godine
danc00 je offline  
Staro 13.02.2013., 02:17   #364
HumWeed
~~~
Moj komp

HumWeed's Avatar

nude da kradu, nist novo u hrv
HumWeed je offline  
Staro 13.02.2013., 08:45   #365
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Je u HRV svi kradu, sve su to masoni i urote. Svakome je drugi kriv i svi su lopovi, klasicni Hrvatski um.

Uglavnom internet bez flat-a uzimaju na primjer stariji ljudi koji upale računalo svako 10 dana za procitat novine, skrti poslovnjaci za IP POS uređaje ili fiskalne kase sa prometom tipa 2 računa svako 4 dana itd...

Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 13.02.2013. u 08:50.
Vendetta je offline  
Staro 13.02.2013., 13:46   #366
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor HumWeed Pregled postova
da nude to za jeftinjaru ja se nebi bunio
recimo 75 kn
(naravno flat ukljucen)
Svasta. Ne moze nitko u HR ponuditi tako jeftino ono sto ti hoces. Zapravo moze ali onda bi se zalio zasto im je podrska losa, zasto je modem neka mala plasticna igrackica, zasto nemaju telefonsku podrsku i zasto ti tih 8Mbit nije uvijek 8Mbit.

Ljudi bi apsolutno sve i da je apsolutno najbolje a sve to za nikakav novac. Mozda u vasim glavama to sve ide skupa, da netko moze prosirivati dostupnost, poboljsavati usluge bez da ulazu novac ali u stvarnom svijetu to kosta jako puno.
Staro 13.02.2013., 14:23   #367
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Autor Vendetta Pregled postova
Je u HRV svi kradu, sve su to masoni i urote. Svakome je drugi kriv i svi su lopovi, klasicni Hrvatski um.

Uglavnom internet bez flat-a uzimaju na primjer stariji ljudi koji upale računalo svako 10 dana za procitat novine, skrti poslovnjaci za IP POS uređaje ili fiskalne kase sa prometom tipa 2 računa svako 4 dana itd...

Hvala kaj si mi prosvjetlil um, do sad sam bil u potpunom mraku i nisam znal da postoje ljudi kojima nije potreban FLAT.

Pa naravno da postoje, ovo gore je bila neka vrst ironije i zajebancije, lol, a ak ti misliš da je sve u HRV najbolje kaj more biti, i da svi daju sve od sebe da tak bude onda ti zavidim al to je druga prića...ja stojim ipak kod onog da svi rade ono kaj njima odgovara i gledaju svoju korist pa makar i unazadili HRV za par godina samo da njima bude OK. Zapravo ja to mogu dokazat u par navrata a ti svoju tvrdnju o super lijepoj HRV nemreš Al velim, bude bolje za par godina,, kad budu drugi "pametniji" odlučivali o nama.

Ja samo velim da imamo super skup internet uz super lošu infrstrukturu i super lošu podršku. H1 je živi dokaz, no on bar nije skup.
danc00 je offline  
Staro 13.02.2013., 14:49   #368
HumWeed
~~~
Moj komp

HumWeed's Avatar

Citiraj:
Autor Vendetta Pregled postova
Je u HRV svi kradu ... i svi su lopovi, klasicni Hrvatski um.
ti mora da zivis u nekoj utopiji ili teskoj bajci
HumWeed je offline  
Staro 13.02.2013., 15:07   #369
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Svasta. Ne moze nitko u HR ponuditi tako jeftino ono sto ti hoces. Zapravo moze ali onda bi se zalio zasto im je podrska losa, zasto je modem neka mala plasticna igrackica, zasto nemaju telefonsku podrsku i zasto ti tih 8Mbit nije uvijek 8Mbit.

Ljudi bi apsolutno sve i da je apsolutno najbolje a sve to za nikakav novac. Mozda u vasim glavama to sve ide skupa, da netko moze prosirivati dostupnost, poboljsavati usluge bez da ulazu novac ali u stvarnom svijetu to kosta jako puno.
u potpunosti se slazem...

ak uzmemo u obzir kolko t-com dere za telefon i flat 4 mbita , onda je ovih 99 kn (kaj je dosta blizu ovih 75 điberu ), poprilicno normalna cijena.

Jbg, da ima bneta u mom gradu, uzel bi ga bez razmisljanja, al nema.....
Staro 18.02.2013., 17:06   #370
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
evo baš se priključio na H1 TRIO, njihova infrastruktura, za sada sve 5, speedtest pokazuje download/upload - 7.94/0.49 , ping 42...neka tako ostane i ja zadovoljan...

još nisam prikopčao TV, pošto TV i priključak za telefon nisu u istoj sobi

mislim da 240kn nije puno s obzirom da uz TRIO paket daju 51 TV kanal ( 4 po izboru ), flatrate 8Mbps i flatrate telefon, dok sam T-comu plačao duplo više $ bez TV-a, i sa duplo sporijom brzinom downloada
dadosbcro je offline  
Staro 28.02.2013., 10:04   #371
LouisCyphere
Premium
Moj komp

LouisCyphere's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
ja još uvijek čekam ....sve je potpisano, ugovori (još krajem ili početkom 10 mj!!) i izjave...nakon toga mi je rečeno još samo tjedan dana (08.02.2013), ....i dalje čekam...
na moje upite kažu da mi službeno ništa ne mogu reći KADA....cccc
Staro 04.03.2013., 17:51   #372
sharkri
Premium
Moj komp

sharkri's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
U čemu je razlika između tio i trio bit.
Staro 04.03.2013., 17:53   #373
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Trio - njihova vlastita infrastruktura
Trio Bit - preko T-Coma
Staro 04.03.2013., 18:21   #374
sharkri
Premium
Moj komp

sharkri's Avatar

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Trio - njihova vlastita infrastruktura
Trio Bit - preko T-Coma
ima li kakve razlike ako bi se išlo preko samog h1 odnosno njihove infrastrukture i t-comove.
Staro 04.03.2013., 19:06   #375
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
vjerovatno nema, ali pitanje je dal ti je dostupna.. meni nije pa moram preko Trio Bit
T0mB1ll je offline  
Staro 04.03.2013., 19:09   #376
sharkri
Premium
Moj komp

sharkri's Avatar

Citiraj:
Autor T0mB1ll Pregled postova
vjerovatno nema, ali pitanje je dal ti je dostupna.. meni nije pa moram preko Trio Bit
i meni su dostupni samo preko t-coma, nego kakvu brzinu imaš kod njih dali ti je ona kakvu su ti rekli da će ti biti 4/512 ili ima oscilacija.
Staro 04.03.2013., 20:27   #377
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
razlika je u cijeni.

trio je 200 kn tel+iptv+flat 8 mbita

trio BIT je 200 kn tel+iptv+8mbita + flat 50 kn
Staro 04.03.2013., 21:23   #378
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

blizu sam centrale pa mi je i tcom bio odličan, tako i H1..
sve uredno šljaka, od TV-a do neta..brzina konstanta, upload čak malo i veći nego na tcomu..

da, razlika je u cijeni
T0mB1ll je offline  
Staro 28.03.2013., 09:19   #379
pimp
Premium

Datum registracije: Sep 2006
zna li tko mozda koji je pw od njihovog zte zxv10 h201l rutera da se ulogiram kao admin? ima ovo klasicno user i user ali tu skoro nista ne mogu namjestiti, i da li vama uredno radi net i telefon? meni od jucer ujutro nis ne radi...
Staro 03.04.2013., 17:20   #380
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

hmm.. jučer sam neš premiještal programe na TVu..
danas upalim tv, nema nijednog programa.. samo mi stoji u MENI opcijama, ne pokazuje nikakvu sliku..
T0mB1ll je offline  
Staro 03.04.2013., 21:33   #381
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
H1 VDSL? Ima li itko ikakve informacije o ovom?

http://i.imgur.com/nDjUSXG.png
Staro 03.04.2013., 21:55   #382
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Meni neki dan dovukli opremu u stan za H1 Trio, T-Com iskljucio svoje danas kako su rekli, spojim prijepodne H1 i tisina. Nema DSL linka uopce, zovem u oko podneva SZK, kazu cekajte do 16 da sve prodje. U 16 provjerim, nista i dalje sve mrtvo. Zovem ih, budu kolege na terenu pogledale do kraja dana. Zovem sad u 21, budu sutra tokom dana dosli pogledat opremu kako je spojena (?!). A modem radi normalno, samo nema DSL linka, nisu prikljucili na centralu i prave se ludi. Sluzba za korisnike se inace ceka po 20 minuta - pola sata da se jave. Uvjerljivo najgore od svih operatera dosad (Iskon, Optima i naravno T-Com).

Zasad veliki minus. Sve se bojim kako ce ovo na kraju izgledat.

Optimu je recimo doma *sestra* slagala u pol noci odmah kad su nas istekali iz T-Coma, sve proradilo poslije 10 minuta, a ne ova natezanja sad.
tutix je offline  
Staro 03.04.2013., 23:17   #383
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

evo, ja mogu reć da nisam imo nekih večih problema s H1, danas sam čeko 10min na telefonu jedino jer su svi (matrix) agenti bili zauzeti, al nazvali su me za 5min nazad..

i čekao sam opremu 5 mjeseci

usluga radi odlično, ko i tcom..
T0mB1ll je offline  
Staro 04.04.2013., 18:11   #384
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Nakon 5mj. danas me zvali iz H1 da su mi poslali paket, i da kad stigne čekam njihov poziv, te da ću tada moći sve spojit i to je to...onda robujem H1 24mj., samo da imam 8Mbit
danc00 je offline  
Staro 05.04.2013., 03:33   #385
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
VDSL cijene? http://www.h1telekom.hr/Usluge/Telef...3/Default.aspx

http://i.imgur.com/TO6A2pz.png

Izgleda zanimljivo, bas me zanima gdje ce biti dostupno. Brzinama izgleda da ce konkurirati T-Comovoj optici. Lijepo.
Staro 05.04.2013., 09:07   #386
Volume
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Nakon 5mj. danas me zvali iz H1 da su mi poslali paket, i da kad stigne čekam njihov poziv, te da ću tada moći sve spojit i to je to...onda robujem H1 24mj., samo da imam 8Mbit
5 mjeseci? Ajme majko pa kud sam se kod njih iša prebacivati. Jesi ikako pokuša odustati i poništiti zahtjev s obzirom da si tako dugo čekao?
Volume je offline  
Staro 05.04.2013., 14:47   #387
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Autor Volume Pregled postova
5 mjeseci? Ajme majko pa kud sam se kod njih iša prebacivati. Jesi ikako pokuša odustati i poništiti zahtjev s obzirom da si tako dugo čekao?
Jesam nakon 2mj. Rekli su mi da mogu poništit ugovor ako želim, ali su mi isto tako obečavali za 15 dana, i nakon toga sam zbg obaveza zaboravil malo na njih i sad mi se nije više dalo zajebavat, jer svađat mi se ne da, a vrijeđat ne želim. Pa sam jednostavno odustal, kad dođe dođe, ionak internet imam tak da mi nije hiće.

Al da, nakon 30 dana možeš poništit ukoliko ne dobiš uslugu.

Mene sad samo mući kakva im je veza i ukoliko će pucat kakva im je korisnička podrška...jer ak je loša bit će to duuuge dvije godine!

I da, tebi će valjda brže ukopćat jer ja sam se prijavil u najgore moguće vrijeme, kad ih je telekom blokiral, pa su 2mj. riješavali spor oko oga i tad nikoga nisu uključili...

Pa ak si sad predal zahtjev tebe će sigurno u roku od 30dana uključit
danc00 je offline  
Staro 05.04.2013., 19:19   #388
Volume
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Da, ja sam zahtjev predao sredinom 3. mjeseca kad mi je istekao t-šrot ugovor kojeg nisam htio produžiti tako da sam sad bez fiksnog neta dok mi ne stigne h1. Nadam se da će biti kako ti kažeš i da će sve biti sređemo unutar ovih 30 dana.

Za podršku stvarno nemam pojma, zvao sam ih samo jednom da mi provjere jesu zaprimili zahtjev i to je to.

Susjed mi je već dugo kod njih i govori da je skroz zadovoljan, brzina mu je uvijek oko 8 mbita, a ping oko 25 ms. Bude li i meni tako ja sam zadovoljan
Volume je offline  
Staro 07.04.2013., 02:03   #389
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Meni neki dan dovukli opremu u stan za H1 Trio, T-Com iskljucio svoje danas kako su rekli, spojim prijepodne H1 i tisina. Nema DSL linka uopce, zovem u oko podneva SZK, kazu cekajte do 16 da sve prodje. U 16 provjerim, nista i dalje sve mrtvo. Zovem ih, budu kolege na terenu pogledale do kraja dana. Zovem sad u 21, budu sutra tokom dana dosli pogledat opremu kako je spojena (?!). A modem radi normalno, samo nema DSL linka, nisu prikljucili na centralu i prave se ludi. Sluzba za korisnike se inace ceka po 20 minuta - pola sata da se jave. Uvjerljivo najgore od svih operatera dosad (Iskon, Optima i naravno T-Com).
Da se malo posipam pepelom, naravno da za probleme nije kriv H1, nego T-Com. Mjere otvoren prekid u liniji na x metara. H1 prebacio T-Comu da oni izvide gdje je problem što je rezultiralo da T-Comov tehničar ne želi preći ogradu od susjeda, do kutije na kući koju su *njegovi kolege* tamo postavili kada se ista gradila. Susjed naravno tamo ne živi već dugo, što se i vidi po zapuštenom dvorištu.

Da bi stvar bila još komičnija, majstor iz H1 je dan prije provjerio instalaciju u susjedovom dvorištu i ustanovio da nije do opreme ili te kutije na kući. Ali ne možeš ti to ovom drugom iz T-Coma objasnit, njega nitko nije o tome obavjestio (a korisnik je uvijek u pravu jel). Zanimljiva stvar je da je do srijede, na T-Comu sve radilo više manje u redu (osim kriminalno loše linije o kojoj sam u par navrata pisao u temi o paricama).

To be continued...
tutix je offline  
Staro 15.04.2013., 01:12   #390
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor sharkri Pregled postova
ima li kakve razlike ako bi se išlo preko samog h1 odnosno njihove infrastrukture i t-comove.
ima, bolje je kad je preko njihove infrastrukture ... radi podrške i kvalitete usluge!
Xenon je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na