|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
danas kod mene u splitu bila 2 momka iz H1....kao da pređem kod njih.... kad je reka net 8/512 ja reka neka fala ostajem na bnet - tamo imam 12/1.25 . sve dok bude ovakvih ponuda nije čudno da makedonija ili bih imaju bolji net od hrv....pa danas gotovo nema ko nema pc , lap , smartfon , tablet , konzolu........pa 512 aplod je gotovo neupotrebljiv . dok sam ih pratio do vrata rekoh ; kad mi ponudite optiku 20/20 za 200 do 250kn mjesečno eto me kod vas ![]() EDIT ; baš čitam...............http://www.bug.hr/vijesti/valentinov...in/121819.aspx |
![]() |
![]() |
#362 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
#363 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
LOL, pa kaj danas uzima neko net bez FLAT-a, uopće ne kužim koji vrag imaju u ponudi ove pakete ispod FLAT-a, to ak nekog uspiju zajebat... ![]() ![]() Bude pojeftinilo strpite se malo, kojih 2-3godine ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
~~~
|
nude da kradu, nist novo u hrv
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Je u HRV svi kradu, sve su to masoni i urote. Svakome je drugi kriv i svi su lopovi, klasicni Hrvatski um. Uglavnom internet bez flat-a uzimaju na primjer stariji ljudi koji upale računalo svako 10 dana za procitat novine, skrti poslovnjaci za IP POS uređaje ili fiskalne kase sa prometom tipa 2 računa svako 4 dana itd... Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 13.02.2013. u 08:50. |
![]() |
![]() |
#366 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Ljudi bi apsolutno sve i da je apsolutno najbolje a sve to za nikakav novac. Mozda u vasim glavama to sve ide skupa, da netko moze prosirivati dostupnost, poboljsavati usluge bez da ulazu novac ali u stvarnom svijetu to kosta jako puno.
![]() |
#367 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Hvala kaj si mi prosvjetlil um, do sad sam bil u potpunom mraku i nisam znal da postoje ljudi kojima nije potreban FLAT. ![]() Pa naravno da postoje, ovo gore je bila neka vrst ironije i zajebancije, lol, a ak ti misliš da je sve u HRV najbolje kaj more biti, i da svi daju sve od sebe da tak bude onda ti zavidim al to je druga prića...ja stojim ipak kod onog da svi rade ono kaj njima odgovara i gledaju svoju korist pa makar i unazadili HRV za par godina samo da njima bude OK. Zapravo ja to mogu dokazat u par navrata a ti svoju tvrdnju o super lijepoj HRV nemreš ![]() Ja samo velim da imamo super skup internet uz super lošu infrstrukturu i super lošu podršku. H1 je živi dokaz, no on bar nije skup. |
|
![]() |
![]() |
#368 |
~~~
|
![]() |
![]() |
#369 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ak uzmemo u obzir kolko t-com dere za telefon i flat 4 mbita , onda je ovih 99 kn (kaj je dosta blizu ovih 75 điberu ![]() Jbg, da ima bneta u mom gradu, uzel bi ga bez razmisljanja, al nema.....
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
evo baš se priključio na H1 TRIO, njihova infrastruktura, za sada sve 5, speedtest pokazuje download/upload - 7.94/0.49 , ping 42...neka tako ostane i ja zadovoljan... još nisam prikopčao TV, pošto TV i priključak za telefon nisu u istoj sobi mislim da 240kn nije puno s obzirom da uz TRIO paket daju 51 TV kanal ( 4 po izboru ), flatrate 8Mbps i flatrate telefon, dok sam T-comu plačao duplo više $ bez TV-a, i sa duplo sporijom brzinom downloada |
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja još uvijek čekam ....sve je potpisano, ugovori (još krajem ili početkom 10 mj!!) i izjave...nakon toga mi je rečeno još samo tjedan dana (08.02.2013), ....i dalje čekam... na moje upite kažu da mi službeno ništa ne mogu reći KADA....cccc
#374 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
#376 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
#379 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
zna li tko mozda koji je pw od njihovog zte zxv10 h201l rutera da se ulogiram kao admin? ima ovo klasicno user i user ali tu skoro nista ne mogu namjestiti, i da li vama uredno radi net i telefon? meni od jucer ujutro nis ne radi...
#381 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni neki dan dovukli opremu u stan za H1 Trio, T-Com iskljucio svoje danas kako su rekli, spojim prijepodne H1 i tisina. Nema DSL linka uopce, zovem u oko podneva SZK, kazu cekajte do 16 da sve prodje. U 16 provjerim, nista i dalje sve mrtvo. Zovem ih, budu kolege na terenu pogledale do kraja dana. Zovem sad u 21, budu sutra tokom dana dosli pogledat opremu kako je spojena (?!). A modem radi normalno, samo nema DSL linka, nisu prikljucili na centralu i prave se ludi. Sluzba za korisnike se inace ceka po 20 minuta - pola sata da se jave. Uvjerljivo najgore od svih operatera dosad (Iskon, Optima i naravno T-Com). Zasad veliki minus. Sve se bojim kako ce ovo na kraju izgledat. Optimu je recimo doma *sestra* slagala u pol noci odmah kad su nas istekali iz T-Coma, sve proradilo poslije 10 minuta, a ne ova natezanja sad. |
![]() |
![]() |
#383 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
evo, ja mogu reć da nisam imo nekih večih problema s H1, danas sam čeko 10min na telefonu jedino jer su svi (matrix) agenti bili zauzeti, al nazvali su me za 5min nazad.. i čekao sam opremu 5 mjeseci ![]() usluga radi odlično, ko i tcom.. |
![]() |
![]() |
#384 |
Why so serious
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
VDSL cijene? http://www.h1telekom.hr/Usluge/Telef...3/Default.aspx http://i.imgur.com/TO6A2pz.png Izgleda zanimljivo, bas me zanima gdje ce biti dostupno. Brzinama izgleda da ce konkurirati T-Comovoj optici. Lijepo. |
![]() |
![]() |
#386 |
Banned
Datum registracije: Sep 2012
|
5 mjeseci? Ajme majko pa kud sam se kod njih iša prebacivati. Jesi ikako pokuša odustati i poništiti zahtjev s obzirom da si tako dugo čekao? |
![]() |
![]() |
#387 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Al da, nakon 30 dana možeš poništit ukoliko ne dobiš uslugu. Mene sad samo mući kakva im je veza i ukoliko će pucat kakva im je korisnička podrška...jer ak je loša bit će to duuuge dvije godine! I da, tebi će valjda brže ukopćat jer ja sam se prijavil u najgore moguće vrijeme, kad ih je telekom blokiral, pa su 2mj. riješavali spor oko oga i tad nikoga nisu uključili... Pa ak si sad predal zahtjev tebe će sigurno u roku od 30dana uključit ![]() |
|
![]() |
![]() |
#388 |
Banned
Datum registracije: Sep 2012
|
Da, ja sam zahtjev predao sredinom 3. mjeseca kad mi je istekao t-šrot ugovor kojeg nisam htio produžiti tako da sam sad bez fiksnog neta dok mi ne stigne h1. Nadam se da će biti kako ti kažeš i da će sve biti sređemo unutar ovih 30 dana. Za podršku stvarno nemam pojma, zvao sam ih samo jednom da mi provjere jesu zaprimili zahtjev i to je to. Susjed mi je već dugo kod njih i govori da je skroz zadovoljan, brzina mu je uvijek oko 8 mbita, a ping oko 25 ms. Bude li i meni tako ja sam zadovoljan |
![]() |
![]() |
#389 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Da bi stvar bila još komičnija, majstor iz H1 je dan prije provjerio instalaciju u susjedovom dvorištu i ustanovio da nije do opreme ili te kutije na kući. Ali ne možeš ti to ovom drugom iz T-Coma objasnit, njega nitko nije o tome obavjestio (a korisnik je uvijek u pravu jel). Zanimljiva stvar je da je do srijede, na T-Comu sve radilo više manje u redu (osim kriminalno loše linije o kojoj sam u par navrata pisao u temi o paricama). To be continued... |
|
![]() |
![]() |
#390 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|