|
![]() |
#2521 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
stigao galaxy tablet, narucen 11.02. putem SZK |
![]() |
![]() |
![]() |
#2523 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
javila mi stara uprav da je postar dofurao tablet. imam vec kupca koji ceka pa me interesira, kako se ostvaruje garancija na doticni jer prije kad god smo uzimali nesto na ovaj nacin od t-kuma, nismo dobijali nikakve papire (nisam jos doma pa nemam pojma ako je i sa ovim isti slucaj)? hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Na jamstvenom listu ti pise koliko traje i tko je ovlasteni servis. Samo jamstvo bi trebalo trajati od datuma placanja racuna/kupnje uredaja (vjerojatno ces dobit to na racunu za 2.mj). Mada sam negdje procitao da jamstvo traje od datuma ugovaranja ugovora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |
Premium
|
Citiraj:
Trebalo bi nazvat SZK pa tamo razrjesit te detalje, mada dam se kladit da ih 3x nazoves dobio bi 3 razlicite informacije s obzirom da se tamo kod njih nezna tko pije, al se zna tko placa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Premium
|
Gle, ukucas 0800 9000 i tam tocno saznaj pa nam svima javi tocnu informaciju, ja sam iznio svoje misljenje kako bi to inace trebalo funkcionirati. Svaki uredaj koji sam do sad kupio jamstvo mu je pocelo trajat OD datuma kad sam ga platio. Tako je, kupcu das sve sto si dobio uz paket i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije 3G. Ima samo microsd utor, nema SIM. Inace i meni danas stigao uredaj. 4.0.4. gore, radi vise nego zadovoljavajuce. EDIT: Dostavio tablet poštar koji mi vozi HP ekspres pakete. Zadnje izmijenjeno od: Rain Man. 22.02.2013. u 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
I meni došao danas ![]() Zadnje izmijenjeno od: brodjo. 22.02.2013. u 13:42. Razlog: nvm za ubuntu, vidim da treba minimalno 2GB rama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Premium
|
hm, meni isto donesao postar i to onak u original pakiranju, nista dodatno zamotano. samo zaljepljena prozirna folija u kojoj je bio jedan mali papiric sa podacima za dostavu, datum i bar kod. nadam se da je to dovoljno jer sam to poslao tako tipu. nije bilo nikakvog dodatnog papira ni jamstva, a ambalaza je origigi zaljepljena sa samsung naljom bila pa nisam htio dirat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni je dosao danas Samsung Galaxy Tab 2 narucen 11.02.2013 Nego pitanje..jel se rootanjem gubi garancija?
![]() |
#2540 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja nemam unutra nikakav papir od Mobisa. Samo kratka uputstva i jamstveni list ali nije ničim ovjeren. Meni izgleda da kutija uopće nije bila otvarana tj. još je imala one tvorničke sealove na sebi. Jedino ima naljepnicu s vanjske strane na kojoj piše da je uvoznik T-Com Hrvatska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2542 | |
..dno
|
Imas koji korisni link (naravno ako se to ne protivi pravilima) Citiraj:
![]() |
![]() |
#2545 |
..dno
|
![]() |
#2549 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nažalost nemam jer nisam nikad rootao tablet. Ali vjerujem da ćeš na XDA naći dovoljno informacija, step by step - više manje.. A ono, i nije da su baš skupe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Ako pređem sad na Optimu ili neki drugi provider sa tcoma, jel oni brisu moje korisnicko ime i sve podatke vezane za njega( spajanja,koje pakete sam imao...) ili ako se nekad vratim na tcom, dobijem isto korisnicko ime kao sto imam sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|