|
![]() |
#27691 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#27692 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Kaj je to? Izgleda prefino (kao i sve kaj ti pečeš ![]() Ja sam jutros skuhala špinat na mlijeku pa ću za gablec to + pohani kruh.
![]() |
#27693 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Tržnica Dolac, odma na početku lijevo do kraja (to je red mesnica) druga mesnica desno prema sjeveru. Za bolje ne znam, ali bi volio čuti tuđe mišljenje za krvavice i za prezvušt. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27695 |
Registered User
|
![]() |
#27696 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ššššššš...finoooo ![]()
![]() |
![]() |
#27699 |
Guest
|
Ja sutra. Danas gljive kupio ![]() Pa nisam nikaj rekel ![]() Nego da pitam. Koji je vrag "Vegetable stock". Mislim, temeljac pretpostavljam ali od čega ![]() Vidiš, nisam nikad delao te temeljce, a baš bi mogao. Mogao bi za vikend uzeti kakvih sat, dva i opsrbit se sa time. |
![]() |
![]() |
#27701 |
Registered User
|
syss kaj je ono desno?
![]() |
#27702 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to su ti pofurene žute mavune i onda povezane sa malo obogaćenog bešamela ![]() puterica začinjena sa sojinim sosom, bučinim, suncokretovim i limetom... sve to naizgled izgleda ovako plain, ali je zapravo prepuno ludim okusima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27703 |
Registered User
|
Fino, fino....samo mi se ne sviđa soja sos ![]()
![]() |
#27704 |
Moderator
|
iskreno... imam šit soljenku i ne da mi se nadrkavat s njom preko salate jer to traje godinama, pa se dosjetio soje ono jedan krug samo tek toliko i taman je, a da malo azijatski šmek i salata je zakon ![]() osim ako ne voliš soju, onda nije zakon nego obrnuto od zakona, tj. KRIMINAL!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27705 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#27706 |
Moderator
|
ja stavim povrtnu kocku u pol litre vode and then set and forget ![]() gle napravi malo veću povrtnu juhu i odvoji neki dio pa zamrzni i imat ćeš uvijek stocka. inače ja u juhu stavljam zeleni dio poriluka umjesto luka... manje agresivan i finiji imho. zapravo ti neću reć kako radim juhu jer je to najbolja juha na svijetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27707 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#27708 |
Moderator
|
ukratko voliš krive stvari i ne voliš prave stvari ![]() ma daj kad se ulovim te soja sos bočice nad rižom bude haosa te kaosa... da ne spominjem kada radim kinesku u woku, maltene podlijevam sotim sosom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27709 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Uz to bi se naaaravno dala pilećafiletćina ubiti ili sl., Sir deefinitivno može gore, ali kad probaš šampinjon onako iz umaka...ja obožavam gljive. ![]() A temeljac ono, što imaš od toga napraviš temeljac i dobro. Možeš fušat kao syss sa kockom, ili kao pravi gurman napravit temeljac sa potpisom ![]() Samo znam da sam fulao profesiju, a kad sam htio ić za kuhara nisu dali. ![]() Edit: Sve 5, zajeb. se, kocka je super stvar...tko ima vremena za finese danas.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 13.02.2013. u 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27710 |
Moderator
|
samo kaj u day-to-day kuvanju nećeš imati vremena ni volje za pravi stock... oke kada se rade neke delikatnije namirnice pa onda ćeš si dat vremena za temeljac, da ne spominjem riblji. međutoa ako samo tu glupu kocku i vodu uneseš u svakodnevno kuhanje gdje treba bilo kakovo podlijevanje umjesto vode - imaš pobjedničku strategiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27711 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Usput, kak' si oblikoval pljeske ? S obje ruke il' na prsima... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27713 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Prošli vikend u Konzumu naletio na akciju: Kikkoman umaci - Soja sos, Teryaki, Sukiyaki na akciji po cijeni ispod 30kn (40% popusta na sve kikkoman umake). I brdo drugih artikala s polica kineske hrane također je bilo na akciji, ako i dio asortimana meksičke kuhinje. Fino sam se opremio ![]() Djelovalo mi je kao da se rješavaju tih nekih artikala i da ih više neće imat u ponudi.
![]() |
#27714 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
neznam za vas, al meni soja odvratna ![]() nema boljeg od dobrog komada mesine...jedva cekam da dojdem doma slijedeci tjedan ![]() ima da se tri dana gozbim goveđom juhom, kuhanom govedinom s pire krumpirom i paradajz sosom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27715 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žderonje 15.02.2013 - petak Odgođeno Veli baka da joj nije baš najbolje, da su svi bolesni itd...ako netko ima rezervnu soluciju neka napiše...
![]() |
#27716 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#27718 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27720 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Sam ti daj. ![]() ![]() ![]() Ja čekam lignje. Nema i vuru vremena. Umirem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|