|
![]() |
#721 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Ma to se tebi nešto zabagovalo, vidiš da imaju isto MB, a to ne može biti pošto 16.0.2 mora imati više, 39 i nešto sitno. Uninstall napravi i potpuno pobriši sve od firefoxa i instaliraj ponovno, po mogućnosti US verziju, a ne hr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam od kud, ali pojavio mi se neki search tab u firefoxu i ne mogu ga maknut ![]() Radi se o ovome: ![]() Odem u postavke firefoxa i tamo odaberem da mi google bude homepage, svejedno mi prilikom otvaranja nogo taba otvori to sranje od http://www.mysearchresults.com. Kako da se rijesim ovog smeća? |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Premium
|
Hvala na pokusaju savjeta, ali naravno da sam to probao, nije dalo rezultata. Preskenirao sam komp iz safe moda sa Malwarebytes-om, nista nije nasao, napravio sve po ovom guideu i opet nista, tj, to sranje je jos uvijek na firefoxu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Guest
|
Tools > Add-ons, tamo ti je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Preporuka add-ona! Stvarno predobar, ja sam se oduševio, čak sam i donirao programeru. Uglavnom, addon služi za skidanje youtube i ostalih videa i njihovo konvertiranje u razne formate, jedan od njih je i mp3 (samo audio). Zbog ovakvih stvari volim FF. ![]() https://addons.mozilla.org/en-US/fir...mp3-podcaster/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
problem: http://www.pohrani.com/f/2o/Al/46lpO9Xt/adada.jpg znači ne vidi mi se home ni inbox ni notifications... i neće pokazati niti ga učitati... isto kad odem na Gmail učitavanje traje 100 godina i onda moram u HTML-u učitati mail... u čemu bi mogao biti problem? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Guest
|
Pocistit sa ccleaner-om cijelu internet povijest, temporary files i ostalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Zbog dusevnog mira i kompatibilnosti drzah na 14x, jer mi se nije dalo ufati u kemijanje za ostanak Firefox3 klasicne teme. Na latopu ili sporednoj masini -moze. Ali na glavnoj, bog ga blagoslovio, tko moze koristiti razvodnjeni dizajn default izgleda FF-a. Kao da su ruke zavezane ![]() Za one koji su propustili saznati za modariju koja radi i u zadnjoj 17x-ici, a zude za klasicnom temom, samo ponudite ovo u FF instalaciju i nazad na 3x idilu. Alternativna mi se uopce ne svidja : sady_theme3 . Sreca nece dugo trajati, sudeci po "modernistickim" zahvatima koje cekaju tabove i boga pitaj sto u nadolazecim verzijama, no dobro... Zapravo sam htio pitati, koji se #%^@! desava kod FF iza 14x po pitanju finoce "rendanja" kad se skrola? Posebno u forumskim layoutima koji se ponavljaju. Jednostavno je vidno gostanje naspram verzija prije 14x. Probam na dvije razlicite masine na zadnjem 17x = ista stvar. Odem na Operu/Ie i vidno, vidno mirnije prolazi na istim stranicama. Na nekim stranicama, izgleda kao da ih gledaju oci moreplovca koji tjedan nisu vidjele sna. ccc |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Guest
|
Nešto se ne sjećam kako je FF 3 izgledao, ali ja nikakve bitne promjene u dizajnu ne vidim unazad par godina, barem ne toliko primjetne da bi radi toga odbio updejtat na noviju verziju. Ovo za skrolanje također nisam primjetio, možda ti nije uključen 'smooth scrolling'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Opcije za skrolanje su mi uvijek iskljucene jer ne volim efekt koji rade. Dobar kod polaganog kretanja misem, no kod trackballa izgleda jako lose i umara. Bas konstatiramo, kad je prije koju godinu Element Properties postao "povratni" dodatak, kao da je nagovjestalo komediju 2012 : Favicon Restorer 1.4 i vracanje starog "Send link" u preimenovani Email link. Na stranu sigurnosni razlozi za prvog, samo, pitam se, hoce li u FF20x mozda zakljuciti i da je "Save as" sigunosno kompromitirajuc za rad, pa i njega budem skidao kao dodatak. Kad pogledam slicne gluposti u popisu dodataka, stvarno se zapitam za buducnost razuma. ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Guest
|
Kakve veze youtube ima s firefoxom i na koju foru bi mogao vratiti izgled stranice prije redizajna? Promjenjeno je i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Primjetio sam bitno poboljšanje brzine učitavanja flash aplikacija. Al imao velikih problema sa zadnjim flash playerom pa se morao vratiti na desetku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Vjerojatno je spomenuto prije dosta vremena no nisam to našao, kakve filtere stavljate u AdBlock-u? S onim njegovim default filterom (EasyList) se posao dobro obavi ali mu promakne tu i tamo nešto, dali ima neki domaći filter ili opčenito neki globalni koji je must have? |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
smeće na xpu se uredno nakon nekoliko tjedna korištenja sruši i ne želi se više pokrenut na win7 je već bolja situacija ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ja koristim XP svakodnevno nekoliko sati. Firefox koristim na svim računalima, i eto sada ti pišem sa njega. Koristim čak "nereleasane" beta verzije koje mi se updateaju... to se valjda događa samo tebi, i to baš tebi koji zagovaraš integrirano smeće IE. Konstantno drkarim sa raznim add-onsima, navučem claro, babylon, my start page i slična sranja, pa ih brišem u "about:config" postavkama. Nikad problema, ali nikad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Guest
|
Citiraj:
Inače, zanimljivo je ovo da se nakon nekoliko tjedana sruši... da nema FF možda ugrađen neki countdown koji kad odbroji onda se sruši :facepalm: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Banned
|
joj ti buš me učio kak bu koristio software ... mladi nadobudni jazovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Guest
|
Meni se ne ruši, tako da, ja te mogu učiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Banned
|
nema potrebe |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ima ko osim mene da ima ovakva slova kad skrola ; http://upload.slike.com/slike/s3OGm.jpg prije nekih mjesec dana tog sigurno nije bilo... edit; čini se da ima neke veze za h. akceleracijom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|