|
![]() |
#1 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Vicevi o kompjuterašima
Znate kako se informaticari krste? - "U ime Oca i Sina I Svetoga Duha ENTER!" Sto je to Hardware??? - Dio koji podnosi udarce kad software ne radi! TCP/IP - tri crne pive / i pelinkovac DNS - daj nam stellu DHCP - dvije hladne crne pive ASP - ajmo svi pit' ARP - ajmo radije pit' WINS - vina ima, natoci svima SLIP - sad litru i pelinkovac PPP - pijem pivu popodne ISA - idu stari alkosi GPS - gorki pelinkovac svima GIS - gorki i stella PHP - pijmo hrvatska piva! ODBC - odnesi dva ballantinesa cugerima ADO - alkohol dolazi odmah .NET - donesi ovamo travaricu, neka etanol tece Evo Link na ostale.
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo nešto u ljubljenim nam windowsima ![]() Povecajte kapacitet svog diska:- Izbrisite Windowse. - Multitasking:- Kako pokvariti vise stvari odjednom. - Windows NT:- Windows Nice Try. - Windows NT:- Ubacite lisnicu u pogon A: i pritisnite bilo koju tipku da bi ste ju ispraznili. - Windows 98:- Uz neke novosti multicrashing je ostao isti. - Imate vremena napretek?- Uzmite Windowse! - MS Windows:- virus sa podrskom za misa. - Racunalo bez Windowsa je kao riba bez bicikla. - Koristite li Windowse ili je to XT? - Udarite sakom o kuciste kako bi ponovno pokrenuli Windowse. - Error #152: Windowsi nisu pronadjeni. Odaberite: (P)jesma (T)ulum (V)eselje. - Microsoft je za softver isto sto i McDonalds za gastronomiju. - Omiljena Windows igra: Pogodi sto se dogadja kad kliknes na ovu ikonu! - Microsoft nije odgovor. Microsoft je pitanje, a odgovor je ne. - Microsoft vam daje prozore a Linux cijelu kucu. - Da li ste reinstalirali Windowse danas? - Koji je najbolji dio Windowsa? Deinstaller. Sto je multitasking na Amigi? - Igras igricu i jedes sendvic. A sto je multitasking na PC-ju? - Radis u Windowsima i places. - Bog bi stvorio Zemlju za dva dana da nije trebao instalirati Windowse!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ovo je stari vic...ali nema veze... ![]() uglavnom... ...vozili se informaticar, elektricar i mehanicar u autu...i auto crkne... ...i mehanicar kaze :"idemo mi lijepo dignut haubu i vidjet sto je" na to elektircar kaze :" ma neeee, nije stvar u masini, stvar je u struji..sad cu ja to postelat " ...a informaticar sve to promatra i kaze:"decki, a da mi izadjemo i ponovo udjemo ?" ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
zakon....ja ga jos nisam cuo! Fora je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
;:;
Cool . . Jokes ,,,
AMD Athlon XP-A 2600+, 1913 MHz - max. 3000 MHz(11.5*166), 1.6V ASUS A7N8X-E Deluxe ACPI BIOS Rev 1012 AMD ASUS A7N8X-E DELUXE Socket A,nVidia nForce2 Ultra400+MCP- T, DDRAM, AGP8X, APU Audio/Dolby, Marvel Gb+NVIDIA 10/100LAN, Post Reporter, IEEE1394, S/PDIF Out interface, Serial ATA , WI-FI Slot, WinDWD, CPU AMD 2600 ATHLON, COOLER FOR CPU, RAM DDR 256MBx2 PC3200 400, VGA AGP ATI RADEON 9600, WDC WD1200JB 120GB 7200 8MB (IDE), CASE MIDI TOWER ATX PRO, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
1: U nekoj after-work setnji, jedan programer se povjerava drugom: - "Znas, imam problem.... nece da mi se digne..." - "Jesi li probao iz safe-moda?" - "Jesam.nece..." 2: Muz: [vraca se kasno sa posla] Zdravo duso. Logiram se se... Zena: - Sto mislis o kupovini novog televizora? Muz: - Internal error. Out of resources. Zena: - Daj mi kreditnu karticu, zelim u kupovinu. Muz: - Sharing Violation. Access denied... Zena: - Volis li me koliko volis i komp, ili ti sluzim samo za zabavu? Muz: - Too many parameters... Zena: - Pogrijesila sam sto sam se udala za tebe. Muz: - Data type mismatch. Zena: - Ti si totalno lud. Muz: - ...by Default. Zena: - Sto je sa tvojom placom? Muz: - File in use. Try again later. Zena: - Sto ti se dogodilo s autom jutros? Muz: - System is unstable. Press CTRL + ALT + DEL to Reboot. Zena: - Hoces popiti jos malo vina? Muz: - File system is full. Zena: - Sto mislis o mojoj obitelji? Muz: - Unknown Virus 3: Informaticka kletva:dabogda ti zena bila open source!!
![]() |
#7 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
"Informaticarima je Bug ono sto je astronomima casopis o astrologiji." Citiraj:
Usput, ide jedna 'informaticka' anegdotica koju sam pokupio negdje na Usenetu... Sjedimo tako Ivan, Nena i ja i svako bulji u svoj ekran i sljaka. Buduci da najbolje PC-jce u Ini uglavnom furaju tajnice i dise, a mi u informatici kaj bi trebali imat napucane, za nas su dobri i ovi malo slabiji, outlookovi se blokiraju i 100 cuda... I veli Nena da ce sa svog maknut Oracle, jer tak i tak ona to ne radi i kaj ce joj to ... i krene ...control panel...add/remove ... i tu negdje treba ponudit neki nacin da se to makne, al nigdje nista. I kemija Nena, ovak, onak i nigdje nekog regularnog puta da se rijesi Oraclea. I bulji ona tak i veli: 'Ivane, znas da tu nema uninstall za oracle.' (moram priznat da i ja cudno pogledam, naime 2 sobe dalje sjedi Ana i ona nesto radi s Oraclom). Ivan pogleda u Nenu, ociju izbuljenih i ne vjeruje sto je cuo, pa ce: 'Kakav Anin stol?' Nena i dalje fura svoj film, bulji u PC pa kaze: 'Uninstall za Oracle.' Ivan jos vise razrogacio oci i u 100 cuda, pa ce opet. (ja u medjuvremenu skuzila i pokusavam im nesto rec, al ne mogu od suza) 'Kakav Anin stol ?' Nena opet: ''Uninstall za Oracle.' Ivan 3. put u totalnom soku: 'KAKAV Anin STOL ?' Nena (sad vec pocinje sumnjat u Ivanovo mentalno zdravlje..) : 'ZA ORACLE, PICKA MU MATERINA .' Ivan ( ljutito): 'KOJI CE JOJ KURAC STOL ZA ORACLE?' Nena u cudu: 'Kakav stol ?' ............. No, matematika je esencijalna za sve kompjukterase, pa... Ide diferencijal ulicom i natrči na funkciju. "Hajde funkcijo daj neke pare inače ti ne gine prvi izvod, a ako me razbjesnią moľemo i dalje". "Nemoj molim te, evo ovdje je sve što imam". Ide tako dalje diferencijal i natrči na drugu funkciju: "Hajde funkcijo daj lovu..." "Nemoj molim te, nemam love, al' evo ti bonovi za menzu". "Može..." Kad je naišao i na treću funkciju gladni diferencijal reče: "Hajde funkcijo daj lovu..." A funkcija će: "Evo tebi karina, ja sam e na x." Ima jos matematickih viceva, ali ti nisu za one koji ne razumiju specificnu vrstu matematickog humora. Primjerice, idu dva skupa ulicom i prvi naidje na partitivni skup i pukne od smijeha, jer je jednak svome partitivnom skupu, sto je naravno u suprotnosti s teoremom 10. iz Kurepinog Uvoda u matematiku. Znaju matematicari i kleti, recimo: Dabog da ti se matrice ne svele na trokutaste. Dabogda ti epsilon bio veci od nule. Dabogda ti limes bio neodredjen. Tu nisu zapostavljeni ni fizicari Igraju skrivaca Arhimed, Newton i Pascal. Arhimed broji, Pascal pobjegne i sakrije se, ali Newton se ne sakrije, nego stane odmah iza Arhimeda, nacrta na zemlji kredom kvadrat jedan sa jedan metar i stane u njega. Arhimed odbroji, okrene se i, hvala Bogu, odmah ga vidi: - Ha, Newton!!! A Newton kaze: - Je kurac, to je Newton po metru kvadratnom, dakle - Pascal. Stari, ali jos uvijek dobar, ide za kraj. Dodje Bruce Willice u HG-Spot, nalakti se na pult i veli: "Die hard!" Pita ga lokalni decko, koji je usput budi receno zavrsio 3 razreda trgovacke: "Jel ATA ili SCSI?" Odbaci mu Bruce sheretski: "Nije vazno, glavno da IDE!"
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nije vic ali je klasika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Newton po metru kvadratnom : lol2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ne da mi se prevoditi ....... There was once a young man who, in his youth, professed his desire to become a great writer. When asked to define great, he said, "I want to write stuff that the whole world will read, stuff that people will react to on a truly emotional level, stuff that will make them scream, cry, howl in pain and anger!" He now works for Microsoft writing error messages. Ali poruka je jasna.......
![]() |
#12 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
evo jednog vezanog uz matematicku analizu (1) zasto su matematicari konvergentni? jel su monotoni i ograniceni ![]()
![]() |
#13 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
a beren samo... "glavno da je para u džepu" ![]() hehehehehehehehe dobar bubba svaka ti dala
![]() |
![]() |
#14 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
svi su lol osim ovih matematičkih... naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Evo jedan informatički u slici: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Dozivio informaticar brodolom i nasao se na pustom otoku. Dani i mjeseci su prolazili i vidi ovaj da ga nitko nece spasiti... Pocne on graditi nekakvu kolibu... Slozio on sebi kolibu i fino zaspao... Kad ujutro se probudi, a iznad njega stoji zenska, ono plavusa...sisata, vitka... i kaze ona njemu: - 'Ajd ti dodji kod mene, ja sam tu s druge strane otoka. Dosli oni kod nje, kad vidi on, velika kuca, sve sredjeno... Pita on nju: - Pa otkud ti sve to? - Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo... Udje unutra, ona njega fino nahrani... Kaze mu neka se okupa kao ono ima ona i toplu vodu... bojler na generator... Okupa se on, izadje van, a ono zenska skine grudnjak, pa gacice... i kaze mu: - Sad cu ti dati ono sto cekas vec 6 mjeseci .... A informaticar ce: - Nemoj me jebat da imas internet!!! A evo imatematička kletva : Dabogda ti se korijeni ne pokratili ![]()
![]() |
#17 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
....zaaakon...!!!:burn: ...samo... nisu svi informaticari takvi ![]()
![]() |
#18 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
A ovaj sa informatičarem je strašan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
a mi informaticari smo blago poremeceni ljudovi ![]()
![]() |
#21 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Hakiranje je poput seksa. Udjes, izadjes i nadas se da nisi ostavio nista cime te mogu identificirati. Ismijavanje T-Com korisnika je poput zezanja klinca u invalidskim kolicima. Znate da ste informaticar... kad kursorom misa pokusate otjerati muhu s monitora. Ako ista moze poci po krivom onda cekaghdvlkrfvq76321k5zc9v12k<269vkxz9k ied996z symptom dump output abend code system=0q9 time=25.31.19 seq=31675 cpu=0000 asid=004k psw at time of error 078d1000 81b5f5b0 ilc 4 intc 10 no active zproc found data at psw 01b5f5aa047e0 gpr gpr 12-15 794613ce 7a8b9c0f 1c820dd4 4f0a4c6b end of symptom dump # Ma opustite se jer sve su to samo jedinice i nule ![]()
![]() |
#22 | |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Ovaj sam ti ja ispričao!
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Svim mišomanijacima od srca želim jedan ovakav soft mouse Zadnje izmijenjeno od: knezigor. 05.03.2012. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003