|
![]() |
#2373 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Fazu i nulu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() ispravite me ako grijesim, ali zar je ikako moguce da je ovo bio razlog? jer ako jest........ ma ne vjerujem da jest, nemoguce......... da ja idem svoje zamjeniti? koliko se sjecam, nikada nije bio vazno kako spajam zice na uticnicu, niti telefona niti struje. ok uzemljenje, da ne naidem na marljive dusebriznike koji love dlaku u jajetu.......... ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Da ti iskreno velim, nisam baš na ti sa strujom, al prije je utikač od telefona bio s tri igle i mogao si ga uključit samo na jedan način. A i sadašnji se može uštekat samo na jedan način, nemreš ga okrenut kak ti hoćeš. Al nekako je i meni preblesavo da je to uzrok slabe brzine interneta.
![]() |
#2378 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nema veze što su zamjenute žice. Nije to razlog sporog neta.. nije ni meni jasno zasto je jedan dan internet brz a drugi dan šteka. Kao da su centrale opterećene ili nešto popravljaju stalno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() ok, i stari tropolni i noviji RJ11 se mogu spojiti strikno na jedan nacin na uticnicu, no govorim o kabelu na samu uticnicu. plus, ovaj tropolni se isto moze spojiti (kada se spaja sam kabel iz telefona na njega, ne na uticnicu), na dva nacina. uglavnom, nisam jos cuo da igdje to igra ulogu. cak sam i licnuo par puta, lijepo se osjeti kiselina na jeziku ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2381 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ma kad vam kažem na modularnim utičnicama, je nacrtano kako treba spojit 8-pinsku utičnicu, moj električar je to okrenuo na sve 3 utičnice u kući jer od modema do moje sobe prolazi kroz 3 utičnice s tim da je treća u mojoj sobi. Prvo sam probao direktno s kablom od modem odmah sam imao full speed , onda raskopao utičnice i našao grešku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Osobni opis - pitaj me
|
ja nemam pojma sta je to modularna uticnica. znam da telefon ima dvije zice. sve daljnje bi trebao pogledati da skuzim o cemu je rijec ![]() no, ocito da nije rijec o uticnici kao takvoj tako da je sve 5!
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: asibulj. 09.02.2013. u 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel itko produživao pretplatu u 11. i 12. mjesecu kad je Alcatelov tablet bio na akciji? Zanima me samo koliko je dugo trebalo da stigne. Rekli su mi onda da će stići doma najkasnije u 2. mjesecu, pa se nadam da me zahvatio nedostatak istih pa da ih užicam za Samsunga ![]()
![]() |
#2391 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Jel ovo samo za ADSL? Ne želim one MAX 2-3-687 pakete a nemam ugovor na ADSL ![]() Usput kad tipkam, jel zna tko kakav je uređaj jel se isplati uzimati?
![]() |
#2392 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
jel to vrijedi i za MAX2 Internet L paket? jer i ja sam uzeo alcatela u 12 mj kada sam potpisao ugovor s njima na prethodno spomenuti paket i jos mi nije stigao.. rado bi ga i ja mjenjao za samsunga ako treba samo stoju nadoplatiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja ga uzeo sad za produljenje ADSL ugovora, znači samo internet, ništa više. Usput mali savjet za ove kojima puca veza. Ja sam imao milijun problema s tim, doslovno mi je tehničar bio tu barem 2 puta mjesečno. Zadnji put prije 2 dana mi je došao tehničar neki novi, i kaže problem u kontaktima na utičnici, uzeo i spojio žicu sa tavana direktno sa ovom koja ide u router, znači sad ide doslovno diretkno sa krova u ruter, nema nikakve utičnice na putu niti splitera, i evo od tada ni jednom nije pukla veza. S obzirom da mi je pucalo više puta svaki dan obavezno, usudim se zaključit da je ovo napokon uspješno popravljeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za te pare samsung je više nego odličan. Ionako imam samo Tcom i nemam kamo otić, a nisam bio pod ugovorom. Na njuškalu je najjeftiniji 1800. Stavi se sim kartica i možeš i telefonirat. ![]()
![]() |
#2397 | |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Kako misliš produžiti opet ugovor? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Uzeo i ja da ne bi bilo ![]() Uglavnom može se uzeti i samo za produljenje ADSL ugovora na 1 ili 2 godine. Ovo je pravi deal! Rok dostave je 30 dana, a obračunava se na računu, znači ne plaća se pri dostavi - as usual. Požurite! Nope.
![]() |
#2400 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
I ja sam uvjeren da je to samo WIFI verzija. 3G verzija je skuplja i vjerujem da bi oglasili da je 3G. Znaci ovaj prvi, ne drugi. Sve isto osim telefonskog modula. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|