|
![]() |
#1772 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne kužim kako imaš slobodnog prostora na početnom ekranu. Meni je sve dupke puno widgeta i foldera. ![]() Da imam još prostora popunio bi ga. |
![]() |
![]() |
#1773 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
da mi je znat čime ga popuniš, na desktopu mi je ono što stalno koristim i to je to |
![]() |
![]() |
#1774 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Hvala |
|
![]() |
![]() |
#1775 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Marko, Ja sam imao sličan problem sa One X-om (inače od nedavno mob od kolege Gabre)... ekran je bio razbijen... U Agramservisu su promijenili i digitizer uz objašnjenje da bi u suprotnom moglo doći do propuštanja prašine u ekran, i da jednostavno to nije to.... e sad... Ja bi svakako preporučio Liquid smooth, tad je bio definitivno "najsmooth" rom kako i samo ime sugerira, pa Ice Cold Yelly, što zbog domoljubnih razloga ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 | |
Premium
|
Citiraj:
4x2 pure calendar agenda widget, raspored sastanaka, to do lista itd... 3 foldera sa najčešće korištenim aplikacijama 1 aplikacija (zadaci) To ti je to, 4x4 mreža popunjena. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1778 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1781 |
Premium
|
jedino šta je na iphoneu bolje je touchscreen, sve ostalo nije niti sjena isprobao novu verziju viper x-a i čini mi se da ću ostat na njemu posebno mi se sviđa glupost ali meni bitn glupost, paljenje i gašenje flashlitea preko power buttona preporuka |
![]() |
![]() |
#1782 | |
Premium
|
Citiraj:
oprosti ali ostat na ics-u pored jb je glupost, daleko kvalitetniji, brži i fluidniji je jb |
|
![]() |
![]() |
#1783 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
uff, touchscreen neću ni spominjat koliko je na iphoneu precizniji, točniji, brži, što god oćeš, ono neusporedivo. Do te granice da me iritira loš response i preciznost, nalazim se da 5 puta tapkam po istom mjestu da uhvati. buđenje iz standbya na iphoneu trenutno, ovdje postoji zadrška i to očigledna, soft tipke reagiraju kako im se kad sprdne, uredno po dva puta stiskam, bluetooth radi kako mu se sprdne u autu, uredno svaki drugi put moram paliti i gasiti bluetooth na mobu da bi mi se spojio s auto radiom, dok na iphoneu sam ga jednom syncao i zaboravio na njega, čim sam u autu, automatski se spaja i radi bez greške doslovno nijednom ali nijednom u godinu dana mi nije bilo da se nije htio spojiti. Ujedno, kad mi zvoni mob neće da zvoni na zvučnike od auta, nego samo na svoj speaker. Jedino pozitivno je što kad ugasim auto i izvučem ključ iz bravice dok sam u pozivu, ne puca veza nego prebaci na mob poziv, tu je iphone gubio vezu. ali takvu situaciju imam jednom u 3 mjeseca. kamera je u kuxcu, autofocus tako reć ne radi, ručno moram uglavnom fokusirati, prelazak sa svijetle scene na tamnu mob jednostavno neće da prilagodi sliku itd. kvaliteta slika lošija nego na četvorci ovo je moguće do Rom-a ali opet... prednja kamera mu je totalno loša, a meni je bitna zbog Skypa koji svaki dan koristim sa ženom i tako, ima toga još, budem stavio ViperX pa ću vidjet. Ili se vratiti na full stock pa vidjet da li će navedeni problemi i dalje ostati. jednostavno sam očekivao mrak mobitel, a ono zapravo razočaranje u puno stvari sa velikim ekranom. da postoji iphone sa 4.3" ekranom i ovom rezom, nikad ne bi nešto drugo uzeo. |
|
![]() |
![]() |
#1784 |
Premium
|
neznam, stvarno nemogu reć da dijelim tvoje probleme ja odkad sam na viperu prezadovoljan, jedino šta možda napravim ako se ne odlučim za sonya je da ću ubacit bateriju iz one-xa |
![]() |
![]() |
#1785 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
ono, baterija je ko iz kineskih tableta kojima, baterija drži po 8-10 sati. kad će izaći uopće službena nadogradnja za One X na 4.2. jelly bean |
||
![]() |
![]() |
#1786 |
Premium
|
Meni One X je jedini android mobitel koji može izdržati dan. Imao sam Desire i SGS2 i niti jedan mi nije mogao izdržati do kraja dana. Sve sinkronizacije upaljenje, većinu vremena radi na 3G, samo poslijepodne kod kuće radi na wi-fi, ali nikada ne gasim wi-fi. Full exchange sinkronizacija (email, kalendar, kontakti, zadaci), gmail, dropbox, wi-fi, nfc, oko 30-50 poziva dnevno. Nisam siguran šta ti radiš sa njime da ti ne može izdržati dan. |
![]() |
![]() |
#1787 |
Premium
|
meni izdrži 10-12 sati, ašta se tiče flashlitea na power buttonu to nisam skužio na nijednom romu osim na viperu, meni presavršen feature pošto navečer kad šetam pse i kupim kakicu nemoram previše prčkat po mobu |
![]() |
![]() |
#1788 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Bio sam ti rekao vec da se taj HTC malo glupira, rade iste gluposti iz godine u godinu, tegra 3 SoC koji vise struje guta do vecine SoC-eva i oni stave na quad core 1800mah bateriju i to jos nedostupnu, koliko vidim i kamera ti je burek, predpostavljao sam to sad si i potvrdio iako imaju daleko brzi shutter speed kvaliteta je neznatno losija, cisto usporedbe radi usporedivao sam S2 i iphone 4s kameru i bile su tu podjednako, S2 malo realniji prikaz boja 4s mrvicu ostrije tj detaljnije slike (oba imaju 8mpix) a ti ovu kvalitetu HoX-a usporedujes sa cetvorkom koja ima 5mpix... Sto se tice softwera svjedocio sam nesposobnosti htc-ovih developera da upropaste sensation prelaskom sa GB na ICS tako da su uredaj ucinili skoro pa ciglom bojim se sto bi moglo biti kad ili ako vec nije dosao 4.1 gdje projekt maslac mnogo vise guta GPU snage na SoC-u koji je poznat po visokoj potrosnji uz bateriju koja je iovako mizerna...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#1789 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Gabre, imaš ozbiljnih problema sa svojim one xom.. kod mene touch radi ajmo reci jednako ako ne i bolje nego na iphone 5. Kod 5 me nervira što ne hvata dobro po rubovima. Lag kod paljenja postoji jedino u usporedbi sa iphoneom. Ustvari, to nije lag, iphone je jednostavno brži. Što se tiče bluetootha nisam znao da se iphone tako može spojit na auto radio. ![]() I ja sam na stock romu, znači može biti još i bolje. Hint: šalji to na servis. Ovo što ti touch ne prima kako treba i ove tipke dole je dosta za servis. |
![]() |
![]() |
#1791 |
DD9512
|
Nema razloga ne uzeti ga jer uz S3, Note2, Nokiu Lumiu 920 i iphone nemaš ništa bolje. Minus po meni samo baterija. Baterija nije loša, ali može biti bolja. Neki orijentir, na senzaciji mi baterija trajala 8sati, ovdje 28 minimum. E da, sjetih se.. Nema brzog punjenja baterije, punjenje traje jako, jako dugo. |
![]() |
![]() |
#1792 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Nokia ne dolazi u obzir, note prevelik, S3 preplastićan a iPhone ne volim. Pitam baš za HoX ono koje su glavni - od strane korisnika. Eto kažeš baterija, ja iako nisam korisnik mogu dodat da je - kaj nema fizičku tipku za slikanje...takve stvari me zanimaju. Jer ja sam to skužil za vrijeme kaj sam ga gledal u centru. |
![]() |
![]() |
#1793 | ||
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad sa JB kernelima kolko sam stigao vidjet ubacili su fastcharge, no ne znam jel samo za USB to. Mana ni nema baš, baterija ajde traje jedan dan i na to se navikneš, al dobrim korištenjem. Ostalo, hardverska tipka za kameru bi dobro došla, al nije da u današnje vrijeme nismo se navikli bez nje. Ali ako imaš možda priliku za X+ onda bi na njega. |
||
![]() |
![]() |
#1794 |
DD9512
|
Juice govorim o tvornickom One X. Nema aosp i nema brzog punjenja. Nije to ništa ekstra dugačko punjenje, ali S3 se drastično brže napuni. Kada već moram naći neki minus, eto to je minus za mene. Inače je perfektan mob i jako povoljan. Nema ništa bolje za taj novac.. |
![]() |
![]() |
#1795 |
Premium
|
Imaš opciju da makneš lockscreen i eto ti brzine, odmah si na početnom ekranu. |
![]() |
![]() |
#1796 | |
Premium
|
Citiraj:
pogledaj ako moš nać dvojezgreni, bolji je od ovih naših četveronožaca u usporedbi sa s3 je meni svakako bolji, sporiji nije nimalo s tim da je s3 napravljen od one plastičurine šta se rade gajbe od coca-cole |
|
![]() |
![]() |
#1797 |
Lika u mom srcu
|
evo što sam se malo duže družio s mobom, zaključio sam da je za sve probleme sa kamerom kriv rom, i to opako. za osjetljivost toucha i preciznosti je kriv web browser, u delphinu radi JAKO dobro, u chromeu a u stock browseru je užas baterija mi se stabilizirala, i sada mi drži po 25-30sati. Iako je vjerujem opet problem rom-a što ponekad draina bateriju brzo, isto tako se nekad jako zagrije mob, a uglavnom hladan. generalno postajem sve zadovoljniji uređajem, i definitivno je bestbuy za novce imam gore Icecoldjelly sa portanim 4.2. androidom, i mislim da u tome leži cijela problematika. budem stavio ViperX ili neki čisti stock android pa ćemo vidjet. |
![]() |
![]() |
#1798 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Sense (a i ostale vendor modifikacije) je divan, krasan i zabavan u početku dok se ne shvati da sve te eye candy stvari samo usporavaju mobitel i troše bateriju. Stock Android (ili recimo CM) je već odavno dovoljno ispeglan i uz par widgeta i aplikacija može biti lijep i funkcionalan u isto vrijeme.
#1799 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Definitivno probaj neki čisti AOSP 4.1.2 ako je dostupan. |
|
![]() |
![]() |
#1800 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam pitanje, radi se o HOX-u s najnovijim viperx romom. U pocetku sam bio super zadovoljan s baterijom screen time se vrtio oko 4+ sati, odjednom mi je baterija pocela katastrofa trajat. Evo naprimjer jucer sam ga skinuo s punjaca oko 1 ujutro, isao spavati, sad je 17:40 baterija na 50% a screen time on je oko 1h. Mobitel je jedva koristen danas i vecinu dana na wifi-u. Jel zna neko koji je uzrok tako naglog pada u trajanju baterije? http://www.pohrani.com/f/3T/oR/1o3Vf...-17-174027.png http://www.pohrani.com/f/2y/tW/3AK6M...-17-174037.png |
![]() |
![]() |
|
|