|
![]() |
#1471 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
mislim da je ovo najblize..ali cini mi se i dosta jednostavno i korisno..ima hrpa tih bookmarklets , barem 3 mi se cine upotrebljivo.. http://ctrlq.org/ios/?translate#java...%28location%29 http://www.labnol.org/software/iphon...arklets/18969/ Zadnje izmijenjeno od: schetz. 21.01.2013. u 20:46. Razlog: mogao sam stavit i link :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Upravo dobio refund za tablet - seller (sisata) nije mogao priložiti tracking number. Za refund još ostaje GoPro koji je Ebay uklonio prije nego je paket uopće poslan. Za 3TB FreeAgenta nisam otvorio case jer Ebay nije zatvorio listing, ma da još nije poslan.
![]() |
![]() |
#1476 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pitanje - vi koji imate nešto slabije tablete, tipa proc 1ghz, to vrti HD materijal bez problema? Igrao sam se danas sa Lenovo A2107 koji ima Cortex A9 proc na 1ghz i bome i 720p je štekao. Probao sa bs playerom, mobo playerom i standardnim android playerom. Također HD preko Youtubea je isto zapinjao. Vidio sam na par mjesta da ljudi vele da im takvi procesori to normalno vrte. Uzimao bih sebi vjerojatno nekog jeftinijeg single core Prestigia ali jedino pod uvjetom da to ide smooth. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
To mi je isto presumnjivo malo, ipak se na ebayu vrte po 200-njak...
![]() |
![]() |
#1478 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bitan je i grafički čip. Mada ne razumijem zašto bi uopće na jeftinom Prestigiu koji je 480p vrtio 720p materijal, ali istina je, ljudi javljaju da im to radi bez problema. Bar ono što sam vidio za onaj najjeftiniji Multipad Prime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Opcenito ako gledas te low end tablete gledaj da imaju Socket Allwinner A10.. jer taj ima Mali 400 GPU, dok RockChip 2918 koji imaju Prestigio tableti prime,ultra i pro vrti Vivante GC800 koji je znatno losiji i nema izlaz za HDMI ukoliko te i to zanima.. S tim da su PoV-ovi rootani kao stock(mislim da su i prestigio) tako da pomocu SETCpu ga mozes nafrizirat do 1,48Ghz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1481 | |
Premium
|
Citiraj:
3370b (Ultra) ima Rockchip i košta 850 kuna (vjerojatno zbog malo jače baterije). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Registered User
|
Ove Prestigio sto si naveo bolje je zaobici u sto sirem luku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1485 |
Premium
|
Zato što je razlika evidentna u kvaliteti slike makar ekran bio 480p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1487 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
kojim redoslijedom si isao za refund ? open case na ebayu i sto odabrati,da nemam tracking number ili kako ? ako nije problem pojasniti... a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Premium
|
Citiraj:
Dobro mozda ne na tom konkretno prestigiu ali naprimjer na PoV-u koji ima hdmi prikljucak i kad ga piknes u tv razlika izmedu 480,720 ili 1080p ce biti i vise nego ocita ![]() + to sto je blackened rekao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |||
Premium
|
Da item nije stigao (niti moguće u takvom roku), ali sam u opisu napisao da su oni (Ebay) maknuli item, te da je seller deaktiviran. Za GoPro samo da su maknuli item - to još čekam ishod. Kada to napraviš, dobit ćeš obavjest: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
thx na informacijama,nije problem napisati i objasniti nego sto idem dalje kad stisnem resolve the problem,tamo izbaci listu najcescih pitanja,da stavim da nisam dobio item ( didn't receive item ) ili da zelim otkazati narudzbu to ne kuzim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Domaći 10,1" tablet bi se uskoro trebao naći u prodaji http://www.poslovni.hr/tehnologija/p...roljece-227922
![]() |
#1494 |
Registered User
|
Nisu generecki ma ne..joj, joj ne mogu od smjeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Premium
|
Kako ti kineski mobiteli stoje sa SAR-om. To mi nikada nije palo na pamet dok nisam gledao benchmark neka 3 modela da bi pročitao jedan komentar kako imaju po 20W/kg. Ako je to istina ne bi ih kupio ni za kunu. Edit: Dobio povrat i za GoPro Hard još uvijek nije poslan.
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 22.01.2013. u 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1499 | |
Premium
|
Znam, i odustao sam od jeftinog tableta, ili Nexus ili ništa. Zato što na tom ekranu razliku nećeš vidjet. Citiraj:
Malo mi ne drži priča da je downscalling bolja solucija od prikazivanja sadržaja u manjoj rezoluciji (uz uvjet da kontenjer i postavke video (en)kodiranja ostanu iste). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Premium
|
Ne znam onda očigledno imam neki super uber vid kad vidim razliku. Pokreni si na na bilo kakvom zaslonu (bio to smartphone, tablet) 800*480 ili 1024*600 rezolucije materijal sa Youtubea u 480 i onda u HD. Ako je to isto onda odoh okulisti da mi smanji dioptriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|