|
![]() |
#1441 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Evo prodaju se i na njuskalu http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/6gb...-oglas-6929381 Cijena pala na manje od 20 dolara http://www.ebay.com/itm/16GB-10-Goog...21177885399%26 Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 20.01.2013. u 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj mob ima samo 512Mb rama. Nije ni čudo da je jeftin. Isto tako me zabrinjava ono 'WCDMA'. Dobro se raspitajte jer CDMA mobiteli ne rade u Europi!
![]() |
#1444 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
x86 tablet
Pozdrav! Ne znam dal postavljam pitanje na pravom podforumu pa ako treba uputite me ... Uglavnom, tražim neki x86 tablet. Zanimljiv mi je bil Acer W510 sa C60 procesorom, ali ne vidim ga nigde za kupiti. Postoje samo razna Atom/i5/i3 smeća ... Ako neko zna gdi se kod nas more nabaviti neki AMD APU tablet - molim da me uputi. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ali svi ti prodavači tableta, tog telefona, sve ista špranca. Znači dosad prodavali bižuteriju, naušnice, ogrlice, prstenje, ocjene >98% i odjednom prodaju tablete i mobitele. Mislim, moguće je da firma propala pa da je dala cijeli batch tih tableta za ništa, ali opet ovo je sad već 5-6 seller koji prodaje preko 200 komada nekog uređaja... Ako i je istina, koliko će njemu trebat samo vremena da obradi sve te narudžbe i da to pošalje na poštu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Premium
|
Vjerovatno je bižuterija roba na kojoj se može brzo nabiti score, jer elektroniku ne kupuješ od nekoga tko nema dosta prodaja i pozitivnu ocjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Registered User
|
Koliko se meni cini da su kinezi nasili sistem kako preveslati Paypal i napravati veliku stetu.Vidjeti cemo sta ce buducnost donesti i da li ce svim kinezima zabraniti pristup Paypalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Registered User
|
Zato i kazem da treba viditi sto ce buducnost donesti.Evo ti i link za GoPro Hero2 http://www.ebay.com/itm/GoPro-HD-HER...item337f586576 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Guest
|
ja otvorio case za povrat love na ebay-u. a inačer top.seller888 je : No longer a registered user... dok prvi seller je još aktivan... |
![]() |
![]() |
#1458 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Yep, maknuli su i tablet i media player iz #1424. Meni je tablet navodno poslan u petak pa ću pričekati sa refundom.
![]() |
#1459 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ako su maknuli topsellera, budem i ja popodne otvorio case, za ostale cu pricekati. Skinutn i GoPro ![]() Jos je FreeAgentn u igri.
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 21.01.2013. u 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Nadogradnja androida Prestigio pmp7074b3g
Nadogradnja androida Prestigio pmp7074b3g Pitanje glasi kao i naslov. Kupljen sa verzijom 2.3.3. gingerbread Želio bih ga nadograditi na IceCream. Garanciju ima i znam da ak pođe krivo može mi ostat komad cigle. Vidim puno tutorijala za ovaj ili onaj uređaj . Za ovoga nema ili nisam dobro tražio. Ima li tko ovaj tablet da mi iz prve ruke kaže? Hvala.
![]() |
#1461 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Mi može neko objasnit, koja je procedura otvaranja kejsa? Kaj, tim se dobije lova nazad? Pošto me frend uvjerava da to važi kad je seller aktivan, a kakti da u slučaju da zatvori dućan da niš od toga.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 21.01.2013. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 |
Registered User
|
Mozes ga otvoriti putem Pay pal-a ili eBay-a.Paypal ne isplacuje odmah prodavacu novac, tako da i ako zatvori butigu uvijek mozes naplatiti ( barem je tako bilo do sada ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Registered User
|
Novi seller sa tabletima http://www.ebay.com/sch/weitong110/m...&_trksid=p3692 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Bas sam kontaktirao kupca koji je ostavio feedback a iz hr je, pa da vidim o cemu se radi EDIT: Odgovorio mi je kupac iz hr, unaprijed je ostavio feedback i nada se da ce doci to sto je kupio, a vec se pomirio da ako ne dodje - nema veze Zadnje izmijenjeno od: cyclone. 21.01.2013. u 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
IMO - Sve je to ista prevara. Prvo prodaju bižuteriju da nabiju rejting. Onda stave navlakusu na tablete i sl elektroniku. Ajmo reci da 1000 ljudi plati njegov/njihov "proizvod", polovica ih trazi povrat jer skuze, druga polovica docekaju paket koji sadrzi neku sliku tableta. A kada dobijete "ciglu", teško da cete ju vracati prodavacu, jer slanje nazad u Kinu je vjerovatno skuplje od tih 20 dolara što ste dali za tablet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 | |
Guest
|
Citiraj:
ljudi dali je tko dobio povrat love od drugog sellera ? od prvoga sam dobio refund... dok od drugog ne iako sam otvorio case... u u case-u piše da trebam čekati 10 dana na rekaciju sellera, a seller više nije regan.... |
|
![]() |
![]() |
#1469 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Kopiram moj osvrt na ove ponude. Novac niste izgubili, vratiti će vam se no nešto jeste. To je prevara, neke tvrtke plaćaju za osobne podatke. Tako kada naručite, vi njemu pošaljete sve od e-maila, imena i prezimena, adrese, do broja mobitela koji kasnije on prodaje. Recimo više od 100 ljudi je kupilo lažni tablet, on će prodati 100 osobnih podataka na tržištu. Sličnu nevjerovatnu ponudu imaju one "99999" posjetioc, lutrija i slično gdje isto tako "možete" dobiti sve stvari ako im date svoj email i podatke. On ništa ne gubi jer novac mu nikada nije bio stvarno na računu a vi ste dali svoje osobne podatke tko zna kojim tvrtkama i stranicama. Ovako se i kreiraju lažni identiteti te zato i ebay ovakve prodavače čim prije banira.
![]() |
#1470 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
nekakva igra valjda je, evo što se meni događa, kako na deviznoj ne držim novac (osim obveznog pologa) prošao sam cijeli proces kupnje i naravno na kraju onu obavijest da na kartici nema dovoljno sredstava... e to nebi bilo ništa čudno no međutim do sad ako odmah i nisam platio odnosno nije bilo dovoljno sredstava u my ebayu sam imao obavijest da imam neplaćeni item a u ovom slučaju nikakve obavijesti nemam još sam probao par puta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|