Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.01.2013., 21:45   #5371
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
otišao IMK chest za 200mil. nikada toliko para nisam imao, veselje opće
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2013., 09:51   #5372
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
729 f. starova bas nije lagano za skupit.
A vidis, bas i nije tesko, ja kupim gemove i tomeove sa poda, imam 2-3k tomeova a gemova (emerald) nekih par stotina, polako nakon runa nacraftam par komada sta sam skupio i ne primjeti se trosak
Tako nakon svakog runa das 100-200k a broj gemova raste i raste. Neka ide polako, placam samo trosak craftanja.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2013., 15:05   #5373
Orthodox
Premium
Moj komp

Orthodox's Avatar

Datum registracije: Nov 2004

-->
da se i ja malo pohvalim :P

Orthodox je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2013., 15:07   #5374
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
super, smanji sliku.
Staro 08.01.2013., 15:08   #5375
Orthodox
Premium
Moj komp

Orthodox's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Eto je pod spoiler-om
Orthodox je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2013., 15:56   #5376
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ma preljepa slika

koliko sati igranja ? ja sad na paragon 28 s barbarom ... i treba vremena ... vozam mp3 .. najbolji omjer dobiveno i ulozeno po meni zasada ....
Staro 09.01.2013., 22:05   #5377
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Staro 09.01.2013., 22:10   #5378
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Nakon dosta vremena neigranja, palo danas 5-6 legendi, od kojih jedan dobar. Witching Hour belt kojeg sam odmah obukao na svog Wizza. brutalno..
Staro 09.01.2013., 22:29   #5379
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Lijepo, lijepo, i napokon. Nisam ga pošteno zaigrao skoro mjesec dana.

fler je online   Reply With Quote
Staro 11.01.2013., 17:50   #5380
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Meni legende nikako nepadaju zadnjih tjedan-dva, ni jedan jedini legendarni, paragon 30 i NV5 i imam MF 270, GF 301, zlata kao u prici, tj. oko 2500-3000 vrpice maksimalne. Ali legendarny nepadaju.

A i jos me igra shuta van malo pa cesto.

A i AH me nece nesto, imam nekih par predmeta, ok statsi ali ih nemogu na AH staviti, pa me zanima jel jos to imao slican problem. Slika:
Staro 11.01.2013., 22:10   #5381
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Igra netko tu WD sa bearsima? Pitanje, sta međedi ne procaju LOH? Imam 1000 loh-a ali nista mi ne puni kad soram medvjede. Ne kuzim
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2013., 22:22   #5382
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Igra netko tu WD sa bearsima? Pitanje, sta međedi ne procaju LOH? Imam 1000 loh-a ali nista mi ne puni kad soram medvjede. Ne kuzim
Ja imam maina bears WDa, ali nisam igru taknuo već duže, samo za AH pogledati povremeno. LoH ja osobno ne primjećujem toliko jer sam išao na lifesteal skorn zbog visokog damagea (ali je spori pa slabo procca LoH), ali će ti dobro pomoći kod reflecta kao nadopuna lifestealu, nijedan LoH roll nije bačeni stat
Ako radiš više od 100k DPSa, lagano počni razmišljati o dobrom Skornu ili ultra combou lifesteal 1handera i mojoa.
Čim viši lifesteal tim bolje, ne sjećam se kad sam zadnji put krepao na reflectima otkad imam upgradeani Skorn. Jest da je sporiji napad sa skornom, ali nijedan 1h ne može dati toliko lifesteala i CDa/bleeda koliko jedan odličan Skorn roll.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2013., 22:35   #5383
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:

life on hit i wd neJdu zajedno ...jedino di ga moš iskoristit ti je s rain of toads i acid rainom ili kak se već zove . Pogotovo ako oba skilla koristiš. Makar je ta kombinacija bila brutalna u 1.03. u 1.05 su smanjili procove

Life leech je već druga stvar...jako dobro radi s ogromnim criticalima koji međedi ispuštaju
Staro 11.01.2013., 23:02   #5384
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

E, thx.

Dakle totalna piz**ja. WD sam ugl iz zajebancije lvl-ao na mp1/mp0, sad sam malo digao gear i kak mi je uletilo ok LOH oruzje, tak sam isao na loh (na hlacama i prstenju.
Na mp0 radi super sa acid rainom, fino vraca i sad uzmem medvjede na mp3 i gledam koji k. Lupam u kripove sa pola zdravlja i ne vrati mi ni 1 life sa medvjedima. Ne kuzim zasto su to napravili?

Sta sad moram imati leech na main-u ako ici iznad mp1. koja glupost.

Na skorn nisam htio ici zasad jer koristim zabu za off i build mi se bazira na pickupu (projax build, predobar za speed farmanje na mp1/0)

Toliko o raznolikosti buildova u D3
Staro 12.01.2013., 01:00   #5385
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ajojjj, kukam ja kako me nece legendary par postova prije, upalim maloprije D3, ajde jedan run, mp3, act3, Rakking Crossing, nakon 5 min pade leg, kad sam ga otpakirao pao sam na dupe. Uglavnom prvi koji nesto vrijedi nakon dugooo vremena, i opet za DH ili Monka, ali moze i Wiz ili WD, ali ga vozam na barbaru jer mi podize spedd za 100%, attack je narastao do boli, nema str ali me to nebrine puno, glavno da radi kako spada

Sretan sam kao malo dijete.

slika:
Staro 12.01.2013., 01:02   #5386
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Auuuuu koji lacuniji
Staro 12.01.2013., 01:18   #5387
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Znam

A evo jos jedan legendary:

Krenilo je krenilo, u dobar server sam upao izgleda....

Evo i cipelice

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 12.01.2013. u 02:08. Razlog: 3 legić :D
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2013., 08:56   #5388
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
E, thx.

Dakle totalna piz**ja. WD sam ugl iz zajebancije lvl-ao na mp1/mp0, sad sam malo digao gear i kak mi je uletilo ok LOH oruzje, tak sam isao na loh (na hlacama i prstenju.
Na mp0 radi super sa acid rainom, fino vraca i sad uzmem medvjede na mp3 i gledam koji k. Lupam u kripove sa pola zdravlja i ne vrati mi ni 1 life sa medvjedima. Ne kuzim zasto su to napravili?

Sta sad moram imati leech na main-u ako ici iznad mp1. koja glupost.

Na skorn nisam htio ici zasad jer koristim zabu za off i build mi se bazira na pickupu (projax build, predobar za speed farmanje na mp1/0)

Toliko o raznolikosti buildova u D3

ja ti uopće nemam ni life on hit ni life leech s međedima tako da se ne healam i moš igrat na taj način ako radiš veliki dmg, na mp6...meni je mp7 max. Jedino ako ideš na veće mp ili ubere trebao bi si i prilagodit skillove, stavi heal rune ili slično. Razmišljam da si čopi skorna s life leechem, ali mi je zahebano što ću ostat bez jednog stata na njemu. Ili intelligence ili vitality ću morat izbacit. Što baš i nije super opcija jer skorn daje ogromne bonuse na to. AL bumo vidli
Staro 12.01.2013., 10:05   #5389
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Meni legende nikako nepadaju zadnjih tjedan-dva, ni jedan jedini legendarni, paragon 30 i NV5 i imam MF 270, GF 301, zlata kao u prici, tj. oko 2500-3000 vrpice maksimalne. Ali legendarny nepadaju.

A i jos me igra shuta van malo pa cesto.

A i AH me nece nesto, imam nekih par predmeta, ok statsi ali ih nemogu na AH staviti, pa me zanima jel jos to imao slican problem. Slika:
Točno tako je i meni, znači prije i poslje Božića mi je redovno dropalo svaki dan po minimalno 2 leg. a nakon 1.1 ništa ma ni plavi dobar i da kad isto me često iz igre dropa nikad do sad nije
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2013., 10:43   #5390
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ja sam se opet uhvatio igranja diabla, ali samo brzo farmam levele. Run cca 30min/20mil exp na MP1. Nevjerovatno, igrao sam sve MP levele, a najbolje legende dobio na 1.
Staro 12.01.2013., 11:46   #5391
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Citiraj:
Autor klem Pregled postova
ja ti uopće nemam ni life on hit ni life leech s međedima tako da se ne healam i moš igrat na taj način ako radiš veliki dmg, na mp6...meni je mp7 max. Jedino ako ideš na veće mp ili ubere trebao bi si i prilagodit skillove, stavi heal rune ili slično. Razmišljam da si čopi skorna s life leechem, ali mi je zahebano što ću ostat bez jednog stata na njemu. Ili intelligence ili vitality ću morat izbacit. Što baš i nije super opcija jer skorn daje ogromne bonuse na to. AL bumo vidli

Ček.. Kak preživiš reflect mobove onda? Sam mi to reci
Staro 12.01.2013., 11:54   #5392
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:

to ne pitaj ....odvlačim ih do prvog ulaza u tamnicu ili do prvih vratiju za slijedeći level , i onda hop ulet kroz vrata, palim spirit walk okinem soul harvest i pustim međede i bježim nazad kroz vrata . I ponavljam postupak . Treba nekih 2-3 minute za mobove . A ako nemam nigdje blizu vrata za drugi level onda bježim i tučem s nekim skillom koji radi puno manji dmg i jednog po jednog ih hvatam u nadi da će netko pustit health globe ....ili krepam . Ali to radim kod mobova od mp5 pa na dalje. SVe ispod mp5 ide bez ove taktike. Ionako sad igram stalno na mp2 a za njih mi treba uključen spirit walk i par medvjeda i cijeli elite pack krepa.
Staro 12.01.2013., 12:20   #5393
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Staro 12.01.2013., 12:37   #5394
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
The resurrection timer in Hardcore remains unchanged.
Staro 12.01.2013., 18:12   #5395
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Citiraj:
Autor klem Pregled postova
to ne pitaj ....odvlačim ih do prvog ulaza u tamnicu ili do prvih vratiju za slijedeći level , i onda hop ulet kroz vrata, palim spirit walk okinem soul harvest i pustim međede i bježim nazad kroz vrata . I ponavljam postupak . Treba nekih 2-3 minute za mobove . A ako nemam nigdje blizu vrata za drugi level onda bježim i tučem s nekim skillom koji radi puno manji dmg i jednog po jednog ih hvatam u nadi da će netko pustit health globe ....ili krepam . Ali to radim kod mobova od mp5 pa na dalje. SVe ispod mp5 ide bez ove taktike. Ionako sad igram stalno na mp2 a za njih mi treba uključen spirit walk i par medvjeda i cijeli elite pack krepa.
Uf... puno zajebancije. Jednostavno ne razumijem zasto je proc rate na međedima tako nizak. S druge strane, pogledao sam za Acir Rain i tamo je puno veči i stacka se, tako da ću razmislit da ta dva skilla furam skupa..

A koju runu koristiš na Spirit Walk?

Kaj se tiče patcha, očekivao sam puno više ;p Bilo je genijalnih ideja po forumima, pogotovo oko craftanja i sl, ali nisu gotovo ništa implementirali. Totalno su truli i bez jaja.
Staro 12.01.2013., 20:20   #5396
blankyboy
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
jedini mobovi koji me ubijaju :P

prije desetak dana sam naisao na g2playu na d3 .. za cca 250kn.. pa sam se odlucio uzeti i vidjeti sto li se promijenilo od 5. mjeseca...
erm... sve zivo je nerfano u beskraj ili je DH jako lagan za igranje(po izlasku sam igrao kao monk)?

u tih 10ak dana
http://eu.battle.net/d3/en/profile/R.../hero/24057872
sad imam cca milju u dzepu i nemam pojma sto dalje... presao sam na svim tezinama.
ako ima netko za farmanje ili sto je sad vec na redu.. slobodno neka se javi
blankyboy je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2013., 21:48   #5397
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Uf... puno zajebancije. Jednostavno ne razumijem zasto je proc rate na međedima tako nizak. S druge strane, pogledao sam za Acir Rain i tamo je puno veči i stacka se, tako da ću razmislit da ta dva skilla furam skupa..

A koju runu koristiš na Spirit Walk?

Kaj se tiče patcha, očekivao sam puno više ;p Bilo je genijalnih ideja po forumima, pogotovo oko craftanja i sl, ali nisu gotovo ništa implementirali. Totalno su truli i bez jaja.
na spirit walku trenutno koristim runu za manu jer mi treba zbog međeda . A jebiga bili bi međedi malo prejaki još da radi procaju malo bolje . Još uvijek je iskoristiv combo rain of toads i acid rain. Nije ko prije ali da se . U 1.03 sam mogo stajat na mjestu i nitko mi ništa nije mogo s tim dvoje....osim kad bi mi se zaredali arcane sentryi ...onda su bili malo prebrutalni . Ako se ne varam mislim da su mi i jedne đukele bile ok za life on hit. Mislim one s poisonom.... ali nisam siguran probaj
Staro 12.01.2013., 22:26   #5398
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Je, promijenio sam malo build i dodao acid rain, i eto on mi sad sluzi za LOH malo glupo ali kaj sad. Cak sam uspio farmat na mp5 dok nebih naletio na molten arcane itd..Ali funkcionira nekak i protiv reflecta.

A koliko znam, petovi ne procaju loh uopce? Mozda prije jesu

Citiraj:
Autor blankyboy Pregled postova
sve zivo je nerfano u beskraj ili je DH jako lagan za igranje(po izlasku sam igrao kao monk)?
Nerfano je sve osim barbi
A DH nije tezak za igranje ak ti je bar malo izbalansiran lik.
Odgovor za reflect je shadow power-gloom. Ako imas dosta disciplina, nitko ti nista nemoze, mozes tankati sve zivo. (skoro sve zivo)
Staro 12.01.2013., 22:36   #5399
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:

A koliko znam, petovi ne procaju loh uopce? Mozda prije jesu
iskreno nemam pojma...ne koristim cucke uopće više ...nisu mi potrebni. Gargantuan mi je dovoljan.
Staro 12.01.2013., 23:10   #5400
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Baš pročitah, i sviđa mi se bufanje spirita na monku

Sam nek uvode nove stvari, taman ovo dosadilo

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno