|
![]() |
#5372 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A vidis, bas i nije tesko, ja kupim gemove i tomeove sa poda, imam 2-3k tomeova a gemova (emerald) nekih par stotina, polako nakon runa nacraftam par komada sta sam skupio i ne primjeti se trosak ![]() Tako nakon svakog runa das 100-200k a broj gemova raste i raste. Neka ide polako, placam samo trosak craftanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5376 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
ma preljepa slika ![]() koliko sati igranja ? ja sad na paragon 28 s barbarom ... i treba vremena ... vozam mp3 .. najbolji omjer dobiveno i ulozeno po meni zasada ....
![]() |
#5377 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#5379 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5380 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Meni legende nikako nepadaju zadnjih tjedan-dva, ni jedan jedini legendarni, paragon 30 i NV5 i imam MF 270, GF 301, zlata kao u prici, tj. oko 2500-3000 vrpice maksimalne. Ali legendarny nepadaju. A i jos me igra shuta van malo pa cesto. A i AH me nece nesto, imam nekih par predmeta, ok statsi ali ih nemogu na AH staviti, pa me zanima jel jos to imao slican problem. Slika: ![]()
![]() |
#5382 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ako radiš više od 100k DPSa, lagano počni razmišljati o dobrom Skornu ili ultra combou lifesteal 1handera i mojoa. Čim viši lifesteal tim bolje, ne sjećam se kad sam zadnji put krepao na reflectima otkad imam upgradeani Skorn. Jest da je sporiji napad sa skornom, ali nijedan 1h ne može dati toliko lifesteala i CDa/bleeda koliko jedan odličan Skorn roll. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5383 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
life on hit i wd neJdu zajedno ![]() ![]() Life leech je već druga stvar...jako dobro radi s ogromnim criticalima koji međedi ispuštaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5384 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
E, thx. Dakle totalna piz**ja. WD sam ugl iz zajebancije lvl-ao na mp1/mp0, sad sam malo digao gear i kak mi je uletilo ok LOH oruzje, tak sam isao na loh (na hlacama i prstenju. Na mp0 radi super sa acid rainom, fino vraca i sad uzmem medvjede na mp3 i gledam koji k. Lupam u kripove sa pola zdravlja i ne vrati mi ni 1 life sa medvjedima. Ne kuzim zasto su to napravili? Sta sad moram imati leech na main-u ako ici iznad mp1. koja glupost. Na skorn nisam htio ici zasad jer koristim zabu za off i build mi se bazira na pickupu (projax build, predobar za speed farmanje na mp1/0) Toliko o raznolikosti buildova u D3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5385 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ajojjj, kukam ja kako me nece legendary par postova prije, upalim maloprije D3, ajde jedan run, mp3, act3, Rakking Crossing, nakon 5 min pade leg, kad sam ga otpakirao pao sam na dupe. Uglavnom prvi koji nesto vrijedi nakon dugooo vremena, i opet za DH ili Monka, ali moze i Wiz ili WD, ali ga vozam na barbaru jer mi podize spedd za 100%, attack je narastao do boli, nema str ali me to nebrine puno, glavno da radi kako spada ![]() Sretan sam kao malo dijete. slika: ![]()
![]() |
#5387 |
Vozi Miškoooo!!!
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 12.01.2013. u 02:08. Razlog: 3 legić :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5388 | |
Premium
|
Citiraj:
ja ti uopće nemam ni life on hit ni life leech s međedima tako da se ne healam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5389 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5391 | |
Premium
|
Citiraj:
Ček.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5392 |
Premium
|
to ne pitaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5393 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#5395 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A koju runu koristiš na Spirit Walk? Kaj se tiče patcha, očekivao sam puno više ;p Bilo je genijalnih ideja po forumima, pogotovo oko craftanja i sl, ali nisu gotovo ništa implementirali. Totalno su truli i bez jaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5396 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
jedini mobovi koji me ubijaju :P prije desetak dana sam naisao na g2playu na d3 .. za cca 250kn.. pa sam se odlucio uzeti i vidjeti sto li se promijenilo od 5. mjeseca... erm... sve zivo je nerfano u beskraj ili je DH jako lagan za igranje(po izlasku sam igrao kao monk)? u tih 10ak dana http://eu.battle.net/d3/en/profile/R.../hero/24057872 sad imam cca milju u dzepu i nemam pojma sto dalje... presao sam na svim tezinama. ako ima netko za farmanje ili sto je sad vec na redu.. slobodno neka se javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5397 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5398 | |
Premium
|
Je, promijenio sam malo build i dodao acid rain, i eto on mi sad sluzi za LOH ![]() A koliko znam, petovi ne procaju loh uopce? Mozda prije jesu Citiraj:
![]() A DH nije tezak za igranje ak ti je bar malo izbalansiran lik. Odgovor za reflect je shadow power-gloom. Ako imas dosta disciplina, nitko ti nista nemoze, mozes tankati sve zivo. (skoro sve zivo) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5399 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5400 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Sam nek uvode nove stvari, taman ovo dosadilo ![]()
![]() |
![]() |
|
|