|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Igra za mao slabiji laptop
Pozdrav ekipa u novoj 2013 godini. Proveo sam dosta vremena na metacriticu i ign-u i takvim mjestima u potrazi za nekom igrom za laptop (lenovo r61). Stvar je u tome da je laptop slab, pa ne dolazi u obzir vise manje nista sto je izsalo 2005 pa na dalje. Sto se zanra tice, to je skroz nebitno, ono sto ja volim, neke rpg-ove i tako sam ionako odigao, htio bi da mi netko preporuci neku igru, za koju mozda ni cuo nisam, da se ugodno iznenadim ![]() Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
CIV4, VTMB, Star wars: KOTR, Jedi academy,....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
super ideje, medjutim presao sve to vec, i po nekoliko puta. Posto mi je malo zeznuto igrat nesto sto ukljucuje tipkovnicu, ima neko ideju za dobru point n click avanturu? presao sam sve broken swordove i still life, ali nesto tog tipa mozda? Ili neka dobra strategija (tipa ground control?) Kakav je homeworld, to nisam nikad probao |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Nije bitno dal si prošel ili ne. To nisu igre koje se igraju jednom pa gotovo. Imaju više mogućih ishoda i načina igranja. A također imaju i odlične modove kojih ih pretvaraju u sasvim druge sfere.
![]() |
#6 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Probaj Post Mortem ( http://www.gamespot.com/post-mortem/ ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
presao i post mortem, a kad ja kazem presao sam nesto znaci iscicao svaku kap ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Myst serijal ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
Longest Journey nisam probao, nekak mi je ispod radara prosao, pretpostavljam da je dobar? Myst nisam nikad igrao, al jednom sam probao uru:ages beyond myst i nije mi legla, mozda da sam zadnjih 5 ili kolko vec nastavaka igrao bi bilo bolje. Takodjer, Heroes of m&m nisam nikad igrao, ok ocekujem digitalne cipele u glavu, al nekak me zaobislo to, uvjek mi se cinilo sporo...Planescape i baldur su bile aktualne u doba kad ja nisam imao komp i nisam ih nikad odigrao, nedavno sam nabavio Planescape i mogu rec da je igra fantasticna, mastovita, mracna, ma genijalna, dok me recimo baldur's gate 1 malo razocarao, ipak mi je malo to prestaro, sta ja znam, mozda je 2 bolji al nemam sad vremena, cuo sam da je ogromna igra. Morowind naravno presao, vanilla, izmodan do bola (iako moram rec da mi je gothic drazi ![]() i da, super meat boy izgleda kewl, ajde budem bacio pogled |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Happy hippo
|
Moja preporuka definitivno onda za Longest journey. Radit ce ti i nastavak pa imas dosta sati zabave sada. Ako volis Broken Sword i Still live nije mi jasno kako nisi ovo igro +) Igra godine i puno pozitivnih kritika od media a i mene ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ah Syberia, da presao oba, izvrsna avantura. p.s. jaggad aliance mi izgleda way to old, sorry. I da slobodno druge zanrove ubacite, samo da je zabavno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bishop. 03.01.2013. u 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Happy hippo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
ma zato sam i izbrisao post jer jer sam se zahebao u koracima, naime kad se pricalo o post mortemu ja sam mislio na still life, mislio sam da je to samo drugo ime (kao fahrenheit i indigo prophecy) al da, upravo igram post mortem (a pod iscicao svaku kap mislim na igranje generalno s modovima, kao reply lutherusu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
War3 presao zajedno s ekspanzijom. Hvala svima na trudu i prijedlozima, imam sad nekoliko stvari koje nisam nikad probao a izgledaju zanimljivo, tako da sto se mene tice, moze tema u mirovanje, al tko zna, za koji mjesec cu mozda opet trebat vase ideje ![]() LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jun 2012
|
FTL - Faster Then Light.... Zaigraj to, definitivno neces zazaliti, a najbolje od svega sto je igra genijalna pa ces je igrati uvijek, nekad malo duze, nekad malo krace, u pauzama od "velikih" igara i slicno.... njoy |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|