PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Igra za mao slabiji laptop (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=242364)

Bishop 02.01.2013. 13:26

Igra za mao slabiji laptop

Pozdrav ekipa u novoj 2013 godini.
Proveo sam dosta vremena na metacriticu i ign-u i takvim mjestima u potrazi za nekom igrom za laptop (lenovo r61). Stvar je u tome da je laptop slab, pa ne dolazi u obzir vise manje nista sto je izsalo 2005 pa na dalje. Sto se zanra tice, to je skroz nebitno, ono sto ja volim, neke rpg-ove i tako sam ionako odigao, htio bi da mi netko preporuci neku igru, za koju mozda ni cuo nisam, da se ugodno iznenadim :D Znaci, strategije, rpg-ove, sta god, jedino ne fps-ove (totalno mi je cudno na tipkovnici od laptopa igrat), platformere, you name it. Znam da je totalno neodredjeni post, al kad ni sam ne znam sta zelim, jer ono sto sam htio sam vec odigrao. I da, jel ima netko iskustva s emulatorima za ps1; ps2 dal bi to radilo na tom laptopu?
Hvala unaprijed

lutherus 02.01.2013. 13:36

CIV4, VTMB, Star wars: KOTR, Jedi academy,....

Bishop 02.01.2013. 16:21

super ideje, medjutim presao sve to vec, i po nekoliko puta. Posto mi je malo zeznuto igrat nesto sto ukljucuje tipkovnicu, ima neko ideju za dobru point n click avanturu? presao sam sve broken swordove i still life, ali nesto tog tipa mozda? Ili neka dobra strategija (tipa ground control?) Kakav je homeworld, to nisam nikad probao

Thoroughbred B 02.01.2013. 16:26

Ako ovu p&click nisi igrao,obvezno štivo!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Agatha_...eo_game_series)

lutherus 02.01.2013. 16:43

Nije bitno dal si prošel ili ne. To nisu igre koje se igraju jednom pa gotovo. Imaju više mogućih ishoda i načina igranja. A također imaju i odlične modove kojih ih pretvaraju u sasvim druge sfere.

chare 02.01.2013. 18:01

Probaj Post Mortem ( http://www.gamespot.com/post-mortem/ ).

Bishop 02.01.2013. 18:34

presao i post mortem, a kad ja kazem presao sam nesto znaci iscicao svaku kap :D A za Agatha C. ok, probat cu, nikad cuo za to:) hvala na prijedlozima, i ostali slobodno budite kreativni. Top down shooteri, igre tipa plants vs zombies i tako dalje, ono, sta god.

chare 02.01.2013. 19:12

The Longest Journey si probao moja pretpostavka ili ? +) Super meat boy ? ^^ Dobra al ja osobno izgubio zivce na njoj i prestao igrat pred kraj =) Heroes of might and magic ?

Burko 02.01.2013. 19:17

Citiraj:

Autor chare (Post 2307314)
Heroes of might and magic ?

sva tri (ne priznajem WOG) nastavka i kronike? ako si to presao vise puta, onda svaka cast.......

Facelessone 02.01.2013. 19:19

Myst serijal :)

lutherus 02.01.2013. 19:57

Linux from scratch

Goc 101 02.01.2013. 20:43

Morrowind pretpostavljam da si igro ali nije spomenut tako da ako nisi, imaš šta igrat mjesec dana barem. Planescape Torment se meni nije dao igrat ali je jako pohvaljen i sigurno nije prezahtjevan.

Bishop 02.01.2013. 23:51

Longest Journey nisam probao, nekak mi je ispod radara prosao, pretpostavljam da je dobar? Myst nisam nikad igrao, al jednom sam probao uru:ages beyond myst i nije mi legla, mozda da sam zadnjih 5 ili kolko vec nastavaka igrao bi bilo bolje. Takodjer, Heroes of m&m nisam nikad igrao, ok ocekujem digitalne cipele u glavu, al nekak me zaobislo to, uvjek mi se cinilo sporo...Planescape i baldur su bile aktualne u doba kad ja nisam imao komp i nisam ih nikad odigrao, nedavno sam nabavio Planescape i mogu rec da je igra fantasticna, mastovita, mracna, ma genijalna, dok me recimo baldur's gate 1 malo razocarao, ipak mi je malo to prestaro, sta ja znam, mozda je 2 bolji al nemam sad vremena, cuo sam da je ogromna igra. Morowind naravno presao, vanilla, izmodan do bola (iako moram rec da mi je gothic drazi:))

i da, super meat boy izgleda kewl, ajde budem bacio pogled

chare 03.01.2013. 02:03

Moja preporuka definitivno onda za Longest journey. Radit ce ti i nastavak pa imas dosta sati zabave sada. Ako volis Broken Sword i Still live nije mi jasno kako nisi ovo igro +) Igra godine i puno pozitivnih kritika od media a i mene ^^

darkydark 03.01.2013. 02:13

Jagged Alliance 2 Wildfire, preso sigurno 2-3 puta i bas igram.

newyxX 03.01.2013. 11:45

Sram vas bilo, zaboravili Syberiu.:nono:
Znam da nije od 2005. pa na dalje, ali obavezno odigraj ako nisi.

Bishop 03.01.2013. 21:07

Ah Syberia, da presao oba, izvrsna avantura. p.s. jaggad aliance mi izgleda way to old, sorry. I da slobodno druge zanrove ubacite, samo da je zabavno :D

chare 03.01.2013. 21:39

Citiraj:

Autor Bishop (Post 2307297)
presao i post mortem, a kad ja kazem presao sam nesto znaci iscicao svaku kap :D

Citiraj:

Autor Bishop (Post 2307994)
Probao post mortem, ne svidja mi se mehanika igranja al ajde, nemam nis pametnije za radit dok ne nabavim longest journey. :D

Ovo mi nema bas smisla :D

Bishop 03.01.2013. 22:51

ma zato sam i izbrisao post jer jer sam se zahebao u koracima, naime kad se pricalo o post mortemu ja sam mislio na still life, mislio sam da je to samo drugo ime (kao fahrenheit i indigo prophecy) al da, upravo igram post mortem (a pod iscicao svaku kap mislim na igranje generalno s modovima, kao reply lutherusu)

Mario92 03.01.2013. 23:11

Warcraft 3?

Bishop 03.01.2013. 23:49

War3 presao zajedno s ekspanzijom.
Hvala svima na trudu i prijedlozima, imam sad nekoliko stvari koje nisam nikad probao a izgledaju zanimljivo, tako da sto se mene tice, moze tema u mirovanje, al tko zna, za koji mjesec cu mozda opet trebat vase ideje :D
LP

Apacer ft Bozja 04.01.2013. 11:28

Desperados: Wanted dead or alive. Tu sam igru prešao nekoliko puta i meni jedna od boljih singleplayer igara! :)

alucard69 04.01.2013. 17:35

FTL - Faster Then Light....
Zaigraj to, definitivno neces zazaliti, a najbolje od svega sto je igra genijalna pa ces je igrati uvijek, nekad malo duze, nekad malo krace, u pauzama od "velikih" igara i slicno....
njoy

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08.