|
![]() |
#1291 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Najbolje je cista instalacija igre i onda copy gamedata (ne zaboravi onu uobicajnu promjenu gamedata false u true u system.ltx)
![]() |
![]() |
#1292 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
zbunila me priča oko instalacije moda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa kako zbunila ![]() ![]() Zanima me jel vam to radi ili..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
skino sam. totalni sam nub daj mi reci jel mogu primenovat postojeću game datu u gamedata1 pa da ju zadržim. i onda ovo šta sa otpakiro stavim u novu gamedatu. pa da pokrenem. dalje: di se nalazi ta appdata da ju zbrišem. i ovo ne kužim "promjenu gamedata false u true u system.ltx" di se to nalazi i kak to napravit. (sry još sam mamuran) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Banned
|
1. izbriši tu gamedatu u cijelosti to svaki MOD ima i kad ga mjenjaš moraš to izbrisati jer sa novim MOD-om dobiješ novu. 2. napravi obićan folder i obe skinute rar datoteke stavi u njega i raspakiraj ih. 3. kad si ih raspakirao taj folder preimenuješ u "Gamedatu" naravno bez navodnika. 3. I samo tu Gamedatu ubaciš u igru i sve je gotovo ![]() Folder "appdata"(u tome imaš još par foldera i tu se i igra sejva u svoju datoteku) se nalazi na prvom mjestu ćim otvoriš igru Stalker call of pripyat dakle pored svih ostalih (bin,texture,tu mora biti i ta gamedata koju trebaš smjestiti,levels i dr. folderi) fsgame je taj ltx. fajl izgleda i treba biti ovakav: ;abbreviation = recurs|notif| root| add| ext| description $app_data_root$ = true| false| $fs_root$| _appdata_\ $arch_dir$ = false| false| $fs_root$ $game_arch_mp$ = false| false| $fs_root$| mp\ $arch_dir_levels$ = false| false| $fs_root$| levels\ $arch_dir_resources$ = false| false| $fs_root$| resources\ $arch_dir_localization$ = false| false| $fs_root$| localization\ $arch_dir_patches$ = false| true| $fs_root$| patches\ $game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\ $game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\ $game_spawn$ = true| false| $game_data$| spawns\ $game_levels$ = true| false| $game_data$| levels\ $game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.ogf;*.omf| Game Object files $game_anims$ = true| true| $game_data$| anims\| *.anm;*.anms| Animation files $game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.dm| Detail Model files $game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders\ $game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds\ $game_textures$ = true| true| $game_data$| textures\ $game_config$ = true| false| $game_data$| configs\ $game_weathers$ = true| false| $game_config$| environment\weathers $game_weather_effects$ = true| false| $game_config$| environment\weather_effects $textures$ = true| true| $game_data$| textures\ $level$ = false| false| $game_levels$ $game_scripts$ = true| false| $game_data$| scripts\| *.script| Game script files $logs$ = true| false| $app_data_root$| logs\ $screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\ $game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\ $downloads$ = false| false| $app_data_root$ Evo mislim da je sad sve jasnije ili još nije ![]() Inaće kod velike većine modova ova stavka je bitna i mora biti promjenjena da bi mod radio kako treba: $game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\ i tu se mora promjeniti false u true a sve ostalo ostane isto. Ovoliko nisam objašnjavao valjda nikad u životu i mislio sam da je meni sve komplicirano i teško shvatiti ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 04.11.2012. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Banned
|
Evo dobili smo Stalkera svih Stalkera ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() covjek si je stvarno dao truda i sa SGM 2.2 je napravio posao, ako nista drugo samo njegov prijevod koji koristim sa drugom verzijom moda je zlatan, svaka mu cast
![]() |
![]() |
#1301 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Na početku hvala na dobrodošlici. Nisam odmah odgovorio, bilo je malih problema sa registracijom, a i ja nemam iskustva sa forumima (ovo mi je prvi put). S prijevodom Stalkera započeo sam još'09. Potrajalo je zbog neznanja jezika ali sve se da ako se hoće. Isprobao mnoge modove ali mi je SGM mod izgledao najbolji i ostao sam na njemu. Međutim i on je imao dosta griješaka pa sam odlučio da i to ispravim. Ubacio i dosta svoga od tekstura do zvuka. Isprobao zadnju gamedatu (4,39GB) u ovih par dana i radi bez problema. Tekst se inaće može i samostalno upotrebljavati jer se pola prijevoda odnosi na original igru a ostalo na mod. Pošto sam isprobavao mnoge modove i prevađao ih sve je to ostalo u tekstu pa će odgovarati u velikom dijelu i onima koji igraju druge modove. Želja mi je bila da svima koji igraju Stalkera malo olakšam igranje i zato zahvaljujem ECHU koji me je uputio na forum. Ispričavam se na dužini pisanja, ali prvi put mi je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Banned
|
![]() ![]() Evo i kolega se uspjeo javiti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Premium
|
Drago mi je da postoji interes. I prije registracije pratio sam vaše razgovore i vidio da ti Drug Brko daješ dobre savjete drugima, da imaš iskustva sa igrom. Jučer završio zadnju gamedatu koju sam još malo ispolirao (npr. bilo mi je čudno da napuštena vozila izgledaju poprilično dobro pa sam im dodao nešto hrđe). Ovu gamedatu poslat ću ECHU s kojim se već duže dopisujem na skypeu, jer nemam iskustva kako se to stavlja na linkove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() sad bi samo bilo poželjno da se napravi kakav torrent ili da se uploada negdje kompletan GAMEDATA, ZIP-an naravno. Treba vidjeti gdje bi se to moglo uploadati u jednom komadu. Ili napraviti u WinRAR-u arhivu od više dijelova pa skidati sa JDownloaderom. Naravno, sa reklamom po svuda da postoji HR mod za Call of Pripyat ![]() eto, samo jedan prijedlog. Nudim se da mi se pošalje DVD sa GAMEDATA i ja ću to drage volje postaviti na neki hosting i napraviti upute kako najlakše skinuti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Banned
|
Pa ja sam postavio prvu dorađenu "gamedatu" i na str. prije imaju linkovi za skinuti jedino ako je netko skinuo nisam dobio povrat informacija da li to tako radi.I napravio sam 2 rar datoteke cca 800MB i uploadao na DepositeFiles tamo je dozvoljeno do 10GB jedino neznam koliko se ćuvaju upload datoteke. Kad dobijem najnoviju dorađenu "gamedatu" uploadat ću je isto tako jedino što je dosta veće cca 5GB(samo podijeliti na 5 rar datoteka od 1GB otprilike) pa neće biti problem jedino što je postupak poprilićno dug(dugo traje) mislim da će se ta datoteka uploadati cca 6-7h barem se nadam ![]() @Brko Vidi se da si bio odsutan jedno vrijeme ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 09.11.2012. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
herr Flick
|
Gdje ste bando Stalkerska, slabo mi dizete temu ![]() Svaka cast Bakica47, na prijevodu, preradi i radu na SGM-u. Dobio sam bio od Echa dvd sa prvim tvojim uratkom ali nikako nije htio raditi. Zato sam iskoristio tvoj prijevod u kombinaciji sa ruskim SGM 2.2 i radi dobro. Malo trza ali sam navikao
![]() |
#1309 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
bitComposer Entertainment acquires S.T.A.L.K.E.R. license Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Banned
|
@ Joza Evo ti link gdje je uploadan 1 fajl skini ga i prekopiraj u gamedata\scripts folder i trebalo bi biti OK probaj pa javi naravno ![]() http://speedy.sh/cUCqJ/ui-mm-opt-main.script |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
|
Oprosti zbog problema. Promakla mi je ta greška. Zamolio sam ECHA da ti pošalje ispravak. Od tada sam još dosta toga napravio. Nedavno sam napravio još jednu, isprobao je i radi 100%. Velika je 5,16GB. Dosta izmjena u zvukovima i grafici i neke druge stvari. Uskoro je šaljem ECHU. Ujedno sretan i blagoslovljen Božić i Nova godina svim stalkerima i njihovim obiteljima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Premium
|
To nije nikakva greška u igri nego u Zatonu, Jupiteru i Pripiatu postoje prostorne anomalije koje te prenesu na drugo mjesto. Ako imaš u tom trenutku oružje u ruci izgubiš ga. Ako si pažljiviji uočit ćeš ih na vrijeme (drugačiji zvuk, vrtlog). I meni, koji znam napamet za sve gdje se nalaze, znalo se u žurbi dogoditi da uletim. Zato sam sada u dodao grafički dodatak (plavkasto osvetlenje) da se bolje uoče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
x-ray engine ![]() |
|
![]() |
![]() |