|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
primosten aurora i jedan jedini joško čagalj jole ![]()
![]() |
#153 |
Guest
|
doma sa dragom , recesija, besparica i to je. Poslije će nam se pridružit Diablo 3. |
![]() |
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
London 29.12 pa do 5.1 Mislili smo docekat novu na London Eye ali izgleda da ne radi. Smjestaj je u samom centru kod frendice. Avion je 500kn + 300 prtljaga(djubrad), 200 njak je vlak i onda jos bar 3000kn za trosenje. Treba iskoristit akcije i obuc se za nadolezecu god. od glave do pete jer je duplo jefinije nego tu tak da se u neku ruku isplati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
Treba onda u Ukrajinu ići ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja si sve vise i vise gruntam kako cu doma docekati novu godinu. pojma nemam, dan ko' svaki drugi dan. to sto kao sto bolje docekas novu, da ce ti proci ista tako........ nije niti lose, pametnije, zdravije docekati ju? plus sto se sljedeci dan necu osjecati ko' da imam 75 godina, zgazen i pregazen........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Već sam par puta bio na rubu da ostanem doma spavati za novu ali jednostavno nemerem. ![]() ![]() ![]() Samo da je dobro društvo i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Opet Jole u Aurore? Ajd' neka - to mi budi sjecanja... Bija sam prije 5-6 god i iskreno nisam puno ocekiva, dapace, al Jole je napravija jako dobar stimung i ta nova mi je ostala u pamcenju.. Ove god jos nemam pojma ni di ni sto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() ![]() ovo za dobro drustvo kod mene ce lako prevladati da ipak negdje zbrisem. samo sto mi nece bit fora ako ne budem cugao, a svi oko mene supijani/polupijani/pijani........ osjecas se glupo, u drugoj dimenziji.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jos ne znam, gadi mi se ic u Dubrovnik svake godine, lokat po kafanama silne pare, a nit se napijes, nit se zabavis. Ove godine ili nesto organizirano malo dalje odavde - idealno Zagreb kod moje zečice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Večeras samo geekovski. Privatan stan, provjerena ekipa gejmera, pleja se Pathfinder i kasnije možda neki cyberpunk ili Vampiri. Od cuge becherovka, absinthe, pelin, vodka, višenjevac, 10 litara burgundca, 7 litara graševine, ima čak i nekaj sokova. A od klope svega i svačega.
![]() |
#169 |
Osobni opis - pitaj me
|
ja penzionerski skroz ![]() ![]() i da, sve najbolje svima ljudima u novoj 2013-oj! puno zdravlja prvenstveno, ljubavi, tolerancije, novaca, dobrih prilika - sto poslovnih, sto seksualnih ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
Pazi ovog kak prodaje "seksualne prilike" :P |
![]() |
![]() |
#171 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() ja se ne racunam, samo zelim tko procita da se onako, slobodnjaci barem, ponada ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kod best frendice se slavi, njeni starci i još par prijatelja i to je to. Htio bi samo reć, al nemojte previše obraćat pozornost na to, da se dobro provedete, al u smislu da budete u dobrom društvu, napravite si plan za sljedeću godinu, onako na brzinu u glavi. Jer znate kak vele, kak uđeš u novu god, takva će ti bit cijela. Ja to mogu potvrdit za zadnje 4 god., a pogotovo sam ponosan na prošlu u koju sam ušao radeći, zato je i bila toliko uspješna. Idem sad na vlak, budite mi dobri i pametni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ja ću kod cure. Neka večera i tako to. Ako ne postam u idućih nekoliko dana, znači da sam zaradio trovanje hranom. ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa ono, cugali bi i da su ušli trijezni u novu. ![]() ![]()
![]() |
#177 |
Guest
|
Ja nisam bio trijezan od osmog razreda osnovne tak da ne znam kaj je to :P |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
doma s curom uz "fensi" večericu i domaćeg bijelog vinčeka. Moram još vidjet što će se gledati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|