PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Nova godina (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=166210)

svebee 12.11.2009. 00:14

Nova godina

Možda nekima prerano za planove već, ali bih želio pitati jeste li bili na kakvim putovanjima za novu godinu, gdje, kako je bilo, te "najbitnije" - cijena?

*znam da je najjeftinije - novogodišnji program HRTa :D

Želio bih na neko ~4-dnevno putovanje za Novu godinu. Gledao sam cijene u HR i zaključio da za iste novce mogu ići i van Hrvatske (a i jeftinija Crikvenica je već rasprodana).

Imate li preporuku za kakvu agenciju? Dopala mi se ova ponuda - F-Tours. Zašto su tako jeftini? :stoopid:

subtex 12.11.2009. 00:55

A kakav provod te zanima, otić solo s ljepšom polovicom malo u razgledavanje ili lumpanje s ekipom?

Prošle dvije godine sam išo agencijom Collegium, uglavnom, agencija za mlade, sva ekipa koja ide su studenti, naš cijeli bus je bila ekipa od 20 do 26 god., uključujući šofera i voditeljicu :D
Prve godine smo išli u Bratislavu, druge u Amsterdam, i kaj drugo da ti velim nego urnebes, u Zagrebu smo ušli u bus, nakon sat vremena si najbolji frend sa svima u busu, a nakom Macelja izgubiš pamćenje, sljdeće čeg se sjećam je buđenje u Amsterdamu, i naravo nastavilo se dalje :D

Druge godine na putu za Bratislavu sa nama je išo neki deda, išo je u posijet sinu koji živi tamo, a išo je sa nama jer je uplatio last minute koji ga je ispao jeftinije nego da je kupio kartu recimo za vlak ili avion. Cijeli put je deda s nama cugo i zabavljo se, na kraju nam je još dao sinovu e-mail adresu da mu pošaljemo slike iz busa :)

Z neke sam čuo da nisu bili zadovoljni agencijom ali mi nismo imali zamjerke, na oba putovanja odlična ekipa a još i sad kad odemo van u grad znamo naletit na ekipu koja je bila s nama i popit piće s njima

Ove godine još ne znam kud ću, cura me gnjavi da odem s njom nekam, a ja sam se već dogovorio s ekipom da idem s njima, sad se još nje moram nekak riješit :lol2:

dh41400 12.11.2009. 05:36

Amsterdam je i vise nego ok, ali mi ta njihova cijena nije bas legla :/

Mi smo dobili povratne avionske karte do A'dama za 130 evricha (Croatia Airlines, akcija povodom 20-godisnjice), a hostel je 120 evra (centar A'dama, 7 dana, nasa soba, polupansion).

Ostatak para ide naaaaaa ... kaj god hoces :-)

Pa se ti misli da li ces se vozikati busom 20-ak sati ili budes trazil stujardesu u tih sat i pol leta da ti donese jednog hladnog pivkana, a ostalih 20 sati uzival u blagodatima A'dama.

svebee 12.11.2009. 06:26

Citiraj:

Autor subtex (Post 1482371)
A kakav provod te zanima, otić solo s ljepšom polovicom malo u razgledavanje ili lumpanje s ekipom?

solo s ljepoticom :)

cijena ~1500kn, ništa previše skupo. ovaj program mi se čini sasvim ok (i cijena) - Amsterdam (Nova godina).

dh41400 12.11.2009. 06:41

E to je vec bolja cijena ...

"... Predvečer polazak iz hotela prema Crvenoj četvrti Amsterdama - gdje ćemo u jednom od kabareta pogledati erotic show (fakultativno). Noćenje... ako bude vremena."

Steta sto nejdes s frendovima :fiju:

trouble 12.11.2009. 07:00

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 1482415)
Amsterdam je i vise nego ok, ali mi ta njihova cijena nije bas legla :/

Mi smo dobili povratne avionske karte do A'dama za 130 evricha (Croatia Airlines, akcija povodom 20-godisnjice), a hostel je 120 evra (centar A'dama, 7 dana, nasa soba, polupansion).

Ostatak para ide naaaaaa ... kaj god hoces :-)

Pa se ti misli da li ces se vozikati busom 20-ak sati ili budes trazil stujardesu u tih sat i pol leta da ti donese jednog hladnog pivkana, a ostalih 20 sati uzival u blagodatima A'dama.

Samo da se nadovežem,mi smo u amsterdamu,na tekmi prije 2 godine....skopali hotel,4 zvjezdice kod Ajrodroma.....Shiphole hote. Nočenje je bilo 30€....bio sam s 8 mladih i nadobudnih bandita koji su se samo urokavali dok je tata bacio švrljanje,skuzio švedski stol,saunu,bazen,masažu(to još moš masažera birat) sve uključeno u cijenu. Eto,najimpresivniji hotel u kojem sam bio u zadnje vrijeme. Jedino je bedara kaj je grad 15km dalje :) Al ima bus i sve....

Bili naši nedavno al su otisli u sam centar pa nisu vidli dal te cijene u Shipholeu još vrijede.

Ja za novu ne mrdam,pijem,bolju polovicu obično napucam prije blagdana(il ona mene nakon :D ) te se nakon nove obavezno zaputim u Kitzbil kod prijatelja...ove godine neš govorimo da bi mogli i na novu al sumljam,ritual je vec par godina isti...

Dizel 12.11.2009. 07:41

Ja na staru godinu pocnem ujutro oko 9 turneju po birtijama (citaj: odem po kruh :D) i nema me do navecer kad sam najbolji za kinderbet. Docek me ionako nikad nije ni 5% zanimao, jer sam ih u svom zivotu zadnjih 15-20 docekao radno i cisto mi je lijepo zadnje dvije godine ga prespavati otkad sam "okacio kopacke o klin" u tom poslu.

V.I.P 12.11.2009. 07:54

kako stvari stoje i ja cu isto biti doma ..
mozda nesto iskemijam pa odem sa curom negdje..sve ovisi o bozicnici,ako ne uvijek se moze kao kolega Dizel,turneja po kafanama :D to najbolje na kraju ispadne kad nista ne planiram

trouble 12.11.2009. 08:00

Potpis,to je i moj stil :D A pretproslu me crijevna viroza sašila i prizemljila tj spojila s WCom....a ekipa dolazi ispred kuce i trubI: IZLAZIIIIIIIIII :D

Brko 12.11.2009. 08:34

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1482435)
Ja na staru godinu pocnem ujutro oko 9 turneju po birtijama (citaj: odem po kruh :D) i nema me do navecer kad sam najbolji za kinderbet. Docek me ionako nikad nije ni 5% zanimao, jer sam ih u svom zivotu zadnjih 15-20 docekao radno i cisto mi je lijepo zadnje dvije godine ga prespavati otkad sam "okacio kopacke o klin" u tom poslu.

sad znam zašto te zovu matori :D

ja sam nešto mlađi od tebe, možda i dosta, ali te nove godine me fakat nisu pretjerano zanimale i ti dočeci. gledam svoju ekipu, je*ote, već sad drhte i paničare: "di ćemo, di ćemo, prošle godine smo kod tebe, ove bi kod njega..." e onda ovom starci nedaju ni kuću ni garažu pa je panika... kome se sada uvaliti.

ove godine sam napravio nekaj kaj nemre svako, kupio sam stan :D i ove godine doček namjeravam provesti gledajuć TV, pa makar bio opet Lord of The Cockrings na telki ili Total Recall od švarcnegera, jebemese, ali nejdem nikud :D

Renesis 12.11.2009. 08:56

ja kako izgleda picim za budimpestu s ekipom, preko collegiuma. do sad sam bio s njima na 3 putovanja, i nemam zamjerki, prosle godine bio u bratislavi za novu, isto odlicno (samo dosta zima :D)

Codiac 12.11.2009. 09:14

nego jel moras biti student da bi isao preko collegiuma ?

Mislim tehnicki jos jesam jel :D

Hamm 12.11.2009. 09:17

I ja sam brijao ići u Budimpestu ali hotel koji se nudio je bio 14km od centra što je full predaleko za mene lijena :D

Tako da ću na kraju ostati u RH vjerojatno se dobrano urokati kod nekog frenda itd.

svebee 12.11.2009. 19:11

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1482467)
nego jel moras biti student da bi isao preko collegiuma ?

Mislim tehnicki jos jesam jel :D

To i mene zanima, iako tehnički nisam ni student :)
Koliko sam skužio ne treba biti...?

Citiraj:

Naše osnovne djelatnosti su:
- organiziranje putovanja za mlade 17-35 godina
- organiziranje specifičnih grupnih putovanja
- prodaja individualnih aranžmana za mlade te ostalih aranžmana onima koji su se uvjerili u naše kvalitete
-prodaja aranžmana u organizaciji poznatih touroperatera
zanimljivo, i cura predložila Budimpeštu pošto je to jedna od najjeftinijih opcija (~1000kn i manje) - kaj ove godine svi u Budim i Peštu? :)

Renesis 12.11.2009. 19:25

nemoras biti student da bi isao s collegiumom, ali je vecinom studentska populacija :) mislim po godinama...

meni bio dio ekipe prosle godine u budimpeste, i svi odusevljeni... a stvarno nije puno novca

subtex 21.11.2009. 13:59

Evo još jedne ok agencije:

http://www.algatravel.hr/index.asp?idmeni=0

Juggernaut 21.11.2009. 14:09

Najbolja agencija ti je vecerica s boljom polovicom i kasnije razgibavanje :P

Pupo 21.11.2009. 14:26

Citiraj:

Autor Juggernaut (Post 1490449)
Najbolja agencija ti je vecerica s boljom polovicom i kasnije razgibavanje :P

Valjda se možeš strpit jednu veče i s dragom radit nešto drugo osim razgibavanja!

Prošle godine sam bio u Belgiji i bilo super, osim zime (bilo je najhladnije unazad 10 godina tamo). Ove godine nemam pojma kud ću pošto nesoliram više :)

Dizel 21.11.2009. 17:36

Naravno, mozes spojiti neugodno s beskorisnim, prvo se nalijes kao demon, a onda kasnije kad prodje fajront svagdje bacis razgibavanje sa nekom damom sa fajronta :) Takve dame su uglavnom najljepse :D

Fleks 21.11.2009. 17:49

O bogte nemoj me da vec planirate :D

Mad_Duke 21.11.2009. 18:00

Ako je škripa sa parama, zašto ne otići negdje na istok? Ili ako niš, barem Sarajevo ili tak neš.

I FFS. Kupite si kartu do negdje, te rezervirajte si tulum u kojem god već gradu sami. Koristiti putničke agencije za takve stvari je čisto bacanje para. :P

Juggernaut 25.11.2009. 14:46

Pa pošto sam prošlih godina bio em bolestan ko mačak na samu novu ( stari me po stanu slepao, jer me sve boljelo u pm ), od festa gdje vec u 22h neznas u kojem si prostoru i vremenu, a i stalno imas damica okolo koje imaju skrivenih namjera s valjda 200ljudi tamo.

Isao bih nekud s ekipom, al bas dobrom i mislili smo do Beča otic malo ostavit iza sebe sve, al me nekako ne privlači to :/

Zato rekoh, radije večerica neka, film, cili mili, i dalje laganini svojim tokom itd... ;)

tOta 25.11.2009. 15:52

Ove godine ću sa dragom u auto i pravac susjedna Hrvatska... već tražim tko i gdje će te noći prosipati stihove ko pijan dinare.

Prošlogodišnja lista

Pronašao sam da će Bajaga nastupiti u Rijeci uz TBF, sumnjam da ću naći nešto bolje. Malo će mi više trebati, ali vožnja uz obalu će to nadoknaditi. Ako se odlučim za Rijeku, trebati će mi neka preporuka za smještaj od domaćih.

Ako znate tko tambura u vašem gradu, pišite. :)

Dawar 25.11.2009. 22:07

Ja sam ove godine na privatnom tulumu od kojih 200-300 ljudi(baš je privatan) :) i BTW da se pohvalim bit ću DJ :D

tech 25.11.2009. 23:10

Napucat ću se hranom i smijat se xmas filmovima sa Švarcnegerom :D

Gjurovski 25.11.2009. 23:18

Ja cu u nesvjest za novu :D

junkieee 08.12.2009. 13:52

Ima tko da ide mozda u Budimpestu? Ja trazim jedan od ovih jefinijih za 800 kn al izgleda da su svi zauzeti....

Hamm 08.12.2009. 14:06

To je preko one agencije za "studoše"? Taj hotel je 14km od centra grada :D

junkieee 08.12.2009. 14:17

ma sisa mi se koliko je hotel daleko od grada i kakav je. Sto vise ustedim na putovanju vise cu imat za trosit tamo :D

Sn4k3 08.12.2009. 14:22

Ja cu najvjerojatnije zavrsiti u dvorani na Moralesu s ekipom, brdom alkohola i ko zna cega sve ne :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:25.