|
![]() |
#27062 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Carsko, krumpač i kisela paprika ![]()
![]() |
#27064 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bolonjez. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#27066 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nema tekme na telki &%$#&%$#"#$&%#. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#27067 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Krpice sa zeljem ![]()
![]() |
#27068 |
Super Moderators
|
Žderonje 09.11.2012 Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša Daddy domis Danas vadim malo divljači iz paca pa bu pal brzinski čobanac ![]()
![]() |
#27070 |
Guest
|
Sad se ubio u jetricama, napravio umak sa vrhnjem za kuhanje i fini pire sa maslacem. Uz to zelena salatica sa vlascem. Ufff. Jednostavne stvari su često tako dooobre ![]() Inače, naletio na ovo http://tv.jutarnji.hr/video/show/650...d68c7237b3424e Tako inače radim, samo nisam ovo sa maslacem (i "cijeđenjem") probao prije. Moram reći da je dobra fora! Napravio jučer tako i stvarno je bilo mnogo dobro ![]() |
![]() |
![]() |
#27071 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas čevapi i pomfri ![]() Sad radim Marokanski kruh. Po sastojcima je isti kao i kruh koji inače radim, ali je malo drugačija priprema i dizanje kruha. Baš me zanima kakav bude ispao.
![]() |
#27072 |
Super Moderators
|
Ovo je bio vrhunski zajeb, preključer sam opet moral počet pit tablete za reumatoidni a kad sam stavljal komadić suhog feferona u čobanac ispalo mi je tranu "mrvicu" više sjemenki od onog kaj sam mislil stavit...pa mi je čironja na zanimljiv način u 5 ujutro odlučio pokazat da sam retardinjo ![]() Tak da danas kuham-juhu ![]() Žderonje 09.11.2012 Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša Daddy domis syss
![]() |
#27073 |
Registered User
|
Dragi je jeo zagrebački i pomfi, a ja tortilje ![]()
![]() |
#27074 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja sutra moram u karlovac na koncert, a mislio konacno na zdere doci ![]() btw, upravo dinstam kilu kiselog zelja na sveopce zgrazanje cele zgrade ![]() ![]()
![]() |
#27075 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
znači sinoć katarza u Zelenjaku....i malo slavlje u kvartu: 1. tura: krvavice stvarno su el gigante kak zgledaju,i fine ![]() potom 23 vagona gemišta 2. tura: sir vrhnje lučina i jetrena kobaja potom 2 cisterne gemišta....blackout ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27076 |
Super Moderators
|
Žderonje 09.11.2012 Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša Daddy domis syss Za gablec danas-zigorski adidas, kruh i ajvar ![]()
![]() |
#27078 |
Super Moderators
|
Dobre Ždere, zajebancija kao i uvjek ![]() Zigorska juha, krumpač, zelje i buncek-falilo je samo par komada krvavice...
![]() |
#27080 | |
Guest
|
Ja na kraju nisam stigao (smjena mi bila od 19:00), a bilo već 18:00 kad sam bio gotov sa nekim stvarima! Šteta.. ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sljedeće ždere kad smo skupa ti plaćam pifkane ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27081 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27082 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dobro jutro ![]() ![]() ![]() klopa je bila odlična... malo papra i malo više soli je falilo u juhi, ali onda je bila odlična, a sreća moja je što nitko za stolom ne jede masno i kožicu bunceka tako da sam se ja velikodušno ponudio za tamanjenje istoga ![]() humor na razini klasika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27083 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Danas juha, pohanci i pekarski krumpač. Ne one pizdarije nego narezan na debele šnite skup sa korom, uvaljan u ulju i začinima i na peki papir pa u pećnicu-jedamput se okrene i to je to.
![]() |
![]() |
#27086 |
Registered User
|
Danas smo bili kod mojih na ručku, tata je imao rođendan pa je trebalo nešto i pojest ![]() ![]() Dakle na menii je bila juha, pečena vratina, zagrebački, pohano bijelo meso, pohane palačinke, pomfri, zelena salata i cikla, tartar. Dok ste vi sinoć fino papali ja sam glumila slastičarku i napravila tortu
![]() |
#27087 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#27089 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Jel netko bio u Hamburger Baru na folki, izgleda brutalno https://www.facebook.com/RougeMarin (jebga najvise fotkica imaju na fejsu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27090 |
Registered User
|
![]() |
|
|